Обява

Свий
Няма добавени обяви.

катастрофа панчарево

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: катастрофа панчарево

Хайде сега частите виновни.Тоя като го гледате все едно се е ударил с 60км в час.Ние не пасем трева.И да пасем все тая.Човекът заминал.
    BMW X6

Коментар

Тъжно е, когато човек си отиде без време, а още по-жалко е, когато се случи на нищо не подозиращ пешеходец или играещи деца.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        И се съгласи,че е адски изнервящо когато застигнеш камион,който кара с 30...Образува се тапа и стават бели.А място за изпреварване почти няма.Мир на праха на загиналия!Не го съдете ,,посмъртно''
        +1.няма значение кой от кога караистината е,че по този път тапи стават точно от водачи каращи с 30км тип/неделни шофьори/
        Затова вече и мотор да караш по този път не е кеф.
        Обективно е ясна вината на Бенца,но субективно има идр.фактори.
        ПАВКО
        0888802068

Коментар

Отишъл си е без време един човек. Това е лошо. Хубавото е, че със своето неблагоразумие и надменност не е завлякъл и други със себе си.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
            +1.няма значение кой от кога караистината е,че по този път тапи стават точно от водачи каращи с 30км тип/неделни шофьори/
            Затова вече и мотор да караш по този път не е кеф.
            Обективно е ясна вината на Бенца,но субективно има идр.фактори.
            Каква драма настава ако стигнеш с 5 - 15 минути по-късно?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Шофирам често по този път и също толкова често виждам как водачите на тирове и камиони, образували колона от автомобили при първия удобен случай отбиват встрани от пътя, за да я пропуснат. Така че ако карането зад такъв камион може да нервира някого и той да предприеме рисково изпреварване е показателно за нрава му на шофьор и качествата му на човек.
              124 -> 164
              T4

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Каква драма настава ако стигнеш с 5 - 15 минути по-късно?
                Никаква,но преди някой да наруши правилата вече друг ги е нарушил като си чопли носа например и си кара с 30км/ч
                ПАВКО
                0888802068

Коментар

Никаква,но преди някой да наруши правилата вече друг ги е нарушил като си чопли носа например и си кара с 30км/ч
                  Дали на този път има знак за минимална скорост? А възможности на автомобила, пътна обстановка и т.н., неща с които всеки би трябвало да се съобразява. Ако срещу мерцедеса беше миниван с многодетно семейство... жертвите щяха да са в другия автомобил. Затова трябва да се спазват правилата на движение поне в разумни граници.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Как може германеца с ново Ламбо дето вдига 300, да ме изчака да изпреваря със 120, без да ме натиска и нервно да светка с фаровете, а нашенския "тузар" не може? Сигурно в България всичко е толкова спешно, че не търпи отлагане с 10 минути?!
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Да ти кажа честно на бая хрисим германеци си попаднал. Моите спомени са далеч по-ръбести. В стил - в пакет сме с 200км/ч, оня се е лепнал на два метра зад мен, святкащ с де що има халогени при положение че вижда че изпреварвам колона и няма как да се прибера веднага. И то ми се е случвало не веднъж или два пъти. В общи линии - всеки път в тази отсечка. Южно от Карлсруе, посока Базел.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Да ти кажа честно на бая хрисим германеци си попаднал. Моите спомени са далеч по-ръбести. В стил - в пакет сме с 200км/ч, оня се е лепнал на два метра зад мен, святкащ с де що има халогени при положение че вижда че изпреварвам колона и няма как да се прибера веднага. И то ми се е случвало не веднъж или два пъти. В общи линии - всеки път в тази отсечка. Южно от Карлсруе, посока Базел.
                        В Германия от доста време ,,светкането'' е забранено...Поне от 2006 твърдя го със сигурност...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          В Германия от доста време ,,светкането'' е забранено...Поне от 2006 твърдя го със сигурност...
                          И те никога не "светкат" на автомобили с Немска регистрация. Съседа ми живее там и често си пътува. Има две коли, едната с Немска, другата с Българска регистрации. Винаги през смях разказва какви са разликите когато пътува с различните коли.

Коментар

Тоя не е бил германец. Или е бил от новите, дето говорят немски с ориенталски акцент... През последните 1-2 години 4 пъти съм минавал Германия по дължина и нито веднъж не ми се е случило да ме натискат, хем карах 190-ка 2.0 Д... Това за сметка на Сърбия. От 1 километър почва да мига и свирка, даже с един щях да се бия... Обикновено като почнат да ми светкат натискам спирачката с левия крак и ако продължава, намалявам и почвам да карам успоредно с изпреварвания.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Това последното май обяснява всичко. И на мен когато ми се е случвало все съм бил с чужда регистрация.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                                Отишъл си е без време един човек. Това е лошо. Хубавото е, че със своето неблагоразумие и надменност не е завлякъл и други със себе си.
                                х10!
                                Не ми се мисли,какво щеше да се случи,ако насреща му не беше автобус,а някое малко коленце с двама-трима възрастни,и две-три деца,а....В колето щеше да е мазало,а виновника щеше да е жив!
                                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X