Обява

Свий
Няма добавени обяви.

катастрофа панчарево

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• катастрофа панчарево

http://news.v2.bgnes.com/view/815500

Един безсмъртен по-малко , изпреварвал е в насрещното в завой, без никаква видимост...
    Минавах покрай инцидента и гледката беше отвратителна, полицайте я бяха оставили(гледката) за поука на останалите безсмъртни, но явно на някои хора нищо не може да им помогне. Точно след 2-3 км видях още по невероятно изпреварване...
    Радвам се, че се е срещнал с автобус, а не с нещо по-леко, пожелавам на шофиора на автобуса бързо оправяне

До: катастрофа панчарево

За жалост още не са измислили фуния за наливане на мозък.Мъчно е само,че покраъ безсмъртните си отидоха много хора...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Сигурно е бил много изненадан че се е появил автобус!!!! Добре че няма други жертви.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

това е пътя за Самоков, карам по него от 93та и съм се нагледал. За 16 години си позволих да увелича средната скорост по трасето от 70 на 80 километра и пак по някога имам чуството , че е бързо.

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
          това е пътя за Самоков, карам по него от 93та и съм се нагледал. За 16 години си позволих да увелича средната скорост по трасето от 70 на 80 километра и пак по някога имам чуството , че е бързо.
          И се съгласи,че е адски изнервящо когато застигнеш камион,който кара с 30...Образува се тапа и стават бели.А място за изпреварване почти няма.Мир на праха на загиналия!Не го съдете ,,посмъртно''
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            ......Мир на праха на загиналия!Не го съдете ,,посмъртно''
            Подкрепям горното и макар да съм сигурен, че много хора няма да са съгласни призовавам за повече сдържаност на коментарите в такива случаи. Разбирам и подкрепям напълно нетърпимостта към безрасъдните шофьори, но не забравяйте, че offroad-bulgaria има твърде широка публика вече и вероятността близък до трагедията човек да попадне тук е голяма. Все пак да съдим посмъртно човек когото не познаваме, научавайки косвено за едно негово действие, било то и с фатални последствия, е далеч от моите разбирания за справедливост!
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Нямаше тапа, хората се прибираха я от село/вила, я от планина и потока беше постоянен със скорост 50-70км/ч
              Незнам дали ви се е случвало но последно време често се питам как така някои хора вадят толкова много късмет

Бат'Марто незнам що но мен камион каращ с 30 и тапата след него не ме нервират или поне не до толкова, че да се опитвам да се самоубия на улицата
              Виш друго е като видя някой "Мерцедес" срещу мене с 230...

Коментар

съгласявам се ! само информативно по диагонал срещу Урвич няма канавка и стават жестоки заледявания, също преди Стената от към София, много коварно място, иначе като цяло пътя е поддържан.

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                  Бат'Марто незнам що но мен камион каращ с 30 и тапата след него не ме нервират или поне не до толкова, че да се опитвам да се самоубия на улицата
                  Виш друго е като видя някой "Мерцедес" срещу мене с 230...
                  И аз не подкрепям самоубийците!Но я си представи,че водача съвсем не е бил от джигитите!Аз лично не познавам човек(ако някой от тук пишещите е такав,бих се радвал да се запознаем),който да не е правил простотии на пътя в един или друг етап от съзряването си...Мир на починалия!И някой да я заключи тая тема...Мисля,че всеки си е взел поуката...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Чудя се как някои от вас не ги е срам да говорят такива грозни неща,за човек който е загинал,за човек,който дори не познавате. Загиналият мъж с мерцедеса беше мой близък братовчед,Бог да го прости! Няма безгрешни хора на този свят,но поне не злорадствайте за тези,които вече не са сред нас.

Коментар

Съчувствам ти за това, че си изгубил близък, но той е наранил, а можеше и да убие нечии други близки, само защото си е позволил да играе руска рулетка с късмета си. Това го виждаме ежедневно по пътищата и не очаквай да плачем за него.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Един колега е комшия на загиналия, приятели са.
                        Според него, шофьора е с дълъг стаж и от 15 години бил шофьор на ТИР.
                        Коментира данни от първоначалния оглед на експертната група по автомобила - скъсан болт или нещо друго, не запомних, по кормилната уредба...Разговора ни беше във връзка с качествените авточасти по магазините.
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Поредното доказателство, че не се произвеждат автомобили с вградено предимство!
                          Жалкото е, че човека го е научил твърде късно и късмет, че не е уцелил лека кола!
                          Карайте внимателно, законите на физиката са за всички и не делят на "паралии" и "цървули"!
                          Съболезнования на близките!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Километража е забил малко под 160... Съчувствам му...

До колкото разбрах шофиора на реиса май не е само с порезни рани

Коментар

нагледал съм се на такива неща и на максимата може да се счупи с 20 и с 120 км/ч. НЯМА МАЙСТОРИ НА ПЪТЯ дори и пилотите на състезателни коли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X