Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дупка на немски аутобан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дупка на немски аутобан

Че на коя магистрала има постоянно ограничение от 60 км/ч? И кое им е толкова лошото на нашите магистралки? Единствено в Австрия бих нарекъл пътищата значително по-добри от нашите. Иначе навсякъде си има неравности, тук-там дупка и кръпки. При нас лошото е, че всичко извън първокласната пътна мрежа не е ремонтирано основно от 20+ години и разните кръпки се отварят след всяка зима все по-големи и по-големи. А в Германия съм карал със 120 буквално на по два пръста разстояние от гумите на някой камион от едната страна и бетонното ограждение от другата, щото ограниченията никой не ги спазва. Та представете си какво мазало ще стане, ако някой гръмне гума в тая дупчица и се изтъркаля. Пример: http://novinitepro.bg/novinite/po-sv...germaniya.html
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      По Тракия си карам, и съм съвсем доволен. След Пловдив има неравности, преди Цалапица има неравности, но дупки с остри ръбове като тая на снимката не съм виждал. Вярно е че карам основно лятото, не знам дали има значение.

А немските магистрали ги познавам до болка. И въобще не са перфектни. Бетонните им отсечки са повечето в района на бившата Източна Германия, другите са отдавна асфалтирани.

Ако има на света съвършени магистрали - бих казал френските, но там таксите пък са не мерси.
      9-11 март щъках по Хемус (запдната отсечка). Неравностите са си по подразбиране... Но има и дупки! Със симпатични и доста остри ръбове. Пагубно за нископрофилна гума и джанта от алумениева сплав.

Коментар

И къде са? Защото аз през последните дни два пъти я минах от край до край и дупка не видях....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ivansto. Преглед на мнение
          В Германия това наистина проблем,защото хората искат да знаят защо плащат данаци.
          Данак, даначе е поотраснало и отбито теле или биволче.

Коментар

Нямам представа как е сега в Германия и къкво знаят германците но тези снимки са от миналото лято гр София ул "Жулио Кюри" точно пред единя вход на германското посолство.
            Прикачени файлове
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              .....По Тракия си карам, и съм съвсем доволен. След Пловдив има неравности, преди Цалапица има неравности, но дупки с остри ръбове като тая на снимката не съм виждал. Вярно е че карам основно лятото, не знам дали има значение.
              Като пускаш " магистралата" след Траянови врата , следва ханче "Калугерово" .От него - до бензиностанцията на Шел преди Пазарджик дясната лента представалява илюстрация на "германската дупка". С тази разлика , че при нас лентата е с "дупка - до дупка" , та като цяло просто си изглежда обща неравност .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                И къде са? Защото аз през последните дни два пъти я минах от край до край и дупка не видях....
                Като спускаш към София на последния мост, точно на завоя, преди да стигнеш бабуните преди гара Яна. Мога да ги снимам утре... Бая са им остри ръбчетата и са във всичките ленти...

Участъка на АМ Тракия между Карловско шосе и изхода за Смолян също не е съвсем без дупки. Участъка на същата - посока София, преди отклонението за Велинград, и там има.

За магистралата м/у Каспичан и Варна - просто не ми се говори, то изобщо не е магистрала това, и най лошото е че винаги е била в това състояние. В района май няма камък подходящ за горния износоустойчив слой и затова май и не го слагат, понеже ще е скъпо...
                Между другото - на новото околовръстно на София (южната дъга) по което всички се движат и което с нанесена маркировка май също още не е сложен износоустойчивия слой. А познайте кога ще спрат движението за да сложат 3-4 см скъп асфалт и най-вече в какво състояние ще е пътя тогава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X