Ако и тука беше така:http://auto.fishki.net/comment.php?id=1050 .... ех мечти.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дупка на немски аутобан
Свий
X
-
До: Дупка на немски аутобан
Koлега, това съм го виждал на живо! Даже дупката беше по-малка, просто пукнатина с обрушени ръбове. При нас по магистралата няма нито един участък с толкова малки дупки, но.... 5-6 такива машини със светлинна сигнализация, 1 пикап с високоговирител, който казваше Ахтунг и кво ли не още... Решихме, че е станала катастрофа. Само камери нямаше за телевизията.
Много ме впечетли и първия знак за неравност по пътя, придружен с ограничение на 120 км/ч. Намалих, стиснах зъби и кормило и... едвам долових лекия шум от гумите "туп-туп"... Това беше. Веднага знак Край на 120 км/ч, който между другото не се вижда на много места по света...
Абе... ще ги стигнем!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеKoлега, това съм го виждал на живо! Даже дупката беше по-малка, просто пукнатина с обрушени ръбове. При нас по магистралата няма нито един участък с толкова малки дупки, но.... 5-6 такива машини със светлинна сигнализация, 1 пикап с високоговирител, който казваше Ахтунг и кво ли не още... Решихме, че е станала катастрофа. Само камери нямаше за телевизията.
Много ме впечетли и първия знак за неравност по пътя, придружен с ограничение на 120 км/ч. Намалих, стиснах зъби и кормило и... едвам долових лекия шум от гумите "туп-туп"... Това беше. Веднага знак Край на 120 км/ч, който между другото не се вижда на много места по света...
Абе... ще ги стигнем!дупката съм срещал точно на влизане от Австрия след г.Пасау имаше нещо подобно,няма значение де друго ми направи впечатление каква суматоха е настанало около нея
[SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]
[/SIZE]
Коментар
-
Бляяя, бляяя, бля бля бля бля бля. Пустите германци, пустите българи...
- Това е дупка по АУТОБАН. Там се кара бързо. На места - съвсем бързо. Представлява реална опасност за движението и заплаха за сериозно ПТП (то по аутобана несериозни ПТП почти няма). Като такава - трябва да се отстрани моментално.
- По малкото български МАГИСТРАЛИ по които съм карал - и такива дупки не съм виждал. Виждал съм неравности, коловози (ДАЛЕЧ по-малки от немските коловози). Дупки - не.
Какъв е тоя кеф да принизявате малкото хубави неща които имаме - не знам. Говорим за магистрали. По магистралите ни, поне в последните няколко години, дупки не съм виждал. Магистралите са съвсем друга губерня.
Само да намеря време да ви поснимам какви ЯМИ си имаме в прехваления Ню Йорк, на централни кръстовища, да видите за какво става въпрос.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеБляяя, бляяя, бля бля бля бля бля. Пустите германци, пустите българи...
- Това е дупка по АУТОБАН. Там се кара бързо. На места - съвсем бързо. Представлява реална опасност за движението и заплаха за сериозно ПТП (то по аутобана несериозни ПТП почти няма). Като такава - трябва да се отстрани моментално.
- По малкото български МАГИСТРАЛИ по които съм карал - и такива дупки не съм виждал. Виждал съм неравности, коловози (ДАЛЕЧ по-малки от немските коловози). Дупки - не.
Какъв е тоя кеф да принизявате малкото хубави неща които имаме - не знам. Говорим за магистрали. По магистралите ни, поне в последните няколко години, дупки не съм виждал. Магистралите са съвсем друга губерня.
Само да намеря време да ви поснимам какви ЯМИ си имаме в прехваления Ню Йорк, на централни кръстовища, да видите за какво става въпрос.
А не знам дали забелязахте, но магистралата в Германия е бетонна, предполагам от войнатаГрандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
По Тракия си карам, и съм съвсем доволен. След Пловдив има неравности, преди Цалапица има неравности, но дупки с остри ръбове като тая на снимката не съм виждал. Вярно е че карам основно лятото, не знам дали има значение.
А немските магистрали ги познавам до болка. И въобще не са перфектни. Бетонните им отсечки са повечето в района на бившата Източна Германия, другите са отдавна асфалтирани.
Ако има на света съвършени магистрали - бих казал френските, но там таксите пък са не мерси.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение...Вярно е че карам основно лятото, не знам дали има значение...Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеПо Тракия си карам, и съм съвсем доволен. След Пловдив има неравности, преди Цалапица има неравности, но дупки с остри ръбове като тая на снимката не съм виждал. Вярно е че карам основно лятото, не знам дали има значение.
А немските магистрали ги познавам до болка. И въобще не са перфектни. Бетонните им отсечки са повечето в района на бившата Източна Германия, другите са отдавна асфалтирани.
Ако има на света съвършени магистрали - бих казал френските, но там таксите пък са не мерси.
Моля ти се, пиши в минало време. След тази зима пътищата са неузнаваеми..... За съжаление.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеКакъв е тоя кеф да принизявате малкото хубави неща които имаме - не знам. Говорим за магистрали. По магистралите ни, поне в последните няколко години, дупки не съм виждал. Магистралите са съвсем друга губерня.
Единствения участък, който може да се нарече магистрала е преди Бургас, всичко останало са пътища, по които се придвижваме някакси. Просто термина магистрала за мен не включва по никакъв начин ограничение 60км/ч...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар