Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X6 се разцепва, шофьора бeз драскотина

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: X6 се разцепва, шофьора бз драскотина

Първоначално публикуван от angelgp Преглед на мнение
    Направо се засрамих че карам Х5 .....И се уплаших да не ме убият некъде .КОЛЕГА да взема да ти го подаря.Карам винаги бързо,уви, но така правя винаги с джет, атв,ски,сърф и мотор.Ако имаш някоя разбрицана джигулка ,дай да ти покажа как става и с неяТАЯ завист ще ни скапе българите
    Простотията е не в това какво караш, простотията е да се хвалиш с неразумното си каране! Не ме е еня нито за БМВ-то ти, нито за тебе, ти така си си решил. Пука ми за онези в отсрешния автомобил, за онези в "разбрицаната жигула", дето ще ги разпилееш по пътя!
    Моли се да не ти се случва, че дори да оцелееш, дори и най-добрия адвокат да си наемеш, сън не ще можеш да си купиш! Дано никога да не ти се случва да разбереш, че законите на физиката не се влияят от дебелината на портфейла ти!
    Бъди здрав...и малко по-разумен!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

До: X6 се разцепва, шофьора бeз драскотина

Ico Ns защо свързваш НАГЛОТО каране с "лъскавия" х6

и пак ще повторя с нищо не ме привлича такава машина,
      карал съм известно време такава(не моя) и не ми харесва и никой неможе да ме убеди че висок джип може да вози комфортно колкото една нормална кола (просто физика), а за оффроуд неможе и да се говори

и понеже ме питаше как ще карам - карах по същия начин както си карам колата, както си карам уазката и както карам всичко на което се кача - с мисъл и уважение към останалите

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
        Ico Ns защо свързваш НАГЛОТО каране с "лъскавия" х6

и пак ще повторя с нищо не ме привлича такава машина,
        карал съм известно време такава(не моя) и не ми харесва и никой неможе да ме убеди че висок джип може да вози комфортно колкото една нормална кола (просто физика), а за оффроуд неможе и да се говори

и понеже ме питаше как ще карам - карах по същия начин както си карам колата, както си карам уазката и както карам всичко на което се кача - с мисъл и уважение към останалите
        Не ме разбирай погрешно, аз нямам лъскави автомобили но усещането на 440 конски сили как те залепят на седалката --за това говоря, не става въпрос и за нагло каране, аз също не го одобрявам но зависи от зора.
        Понякога спестени 10 минути в градски условия е страшно много време.
        Позволявам си да карам нагло когато например нещата опират до тава че аз съм с пъргав атомобил, при престрояване и подаден мигач от мен е нормално да ми дадат пролука да се мушна, но в един момент се получава -Тоя пък за къв се има че ще му дам път!? и чичето с жигулето умишлено се залепя на бронята на колата пред него....засичам го и се изтрелвам (затова съм се възхитил на "шопите", това са най толерантните шофьори в БГ)
        .....но тук говорим за друго, 440 коня ускоряват за около 10 сек до 150км (правя го винаги когато имам възможност и добра линия на пътя) при съвкупност от 2 и повече автомобили на пътя, получава се красиво зиг-загобразно изпреварване от типа Нийд Фор Спийд.
        При такова ускорение фактора ЧОВЕК е непредсказуем, локвите още по малко.Не казвам че това е правилно, но разбирам хората които го правят и не ги съдя.Те могат да предприемат и завършват маневри които с автомобил от среден клас това е общо опасно.Човешки инстинкт или късмет е извело колата извън пътя не се знае,но това е най доброто от всичкото лошо което е можло да се случи, това е най важното.

ПП Отрицателния Вот не може да промени нищо, още по малко реалноста че докато има изкушения ще има и изкусени
        Последно редактирано от Ico_Ns; 26-01-10, 17:45. Причина: дописване
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Явно не си се качвал на спортна кола с 440 коня под капака а само на джипове... повярвай ми разликата в килограм\мощност и като стабилност заради центъра на тежеста е голяма удоволствието също

Пътя не е място на което да си тестваш колата и да се кефиш как набира
          инцидентно да, но на някой това им е стил на каране и няма как да не доведе в един момент до ситуация като тази в темата

и да 10мин в града спестени са почти нищо , а от пестенето им може да си докараш часове чакане заради леко чукване или пък нещо по сериозно

и да човека с жигулката има право да реши, че не иска да те пусне и да кара плътно, но ти нямаш право да го засичаш и излиташ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X