Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X6 се разцепва, шофьора бeз драскотина

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: X6 се разцепва, шофьора бз драскотина

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Жалко.....че се е отървал. Тея безсмъртните с БМВ-тата трябва да ги добиват на место още. Иначе няма се научат да карат. Колко народ затриха. Затова няма БМВ блъснато отзад.
    Направо се засрамих че карам Х5 .....И се уплаших да не ме убият некъде .КОЛЕГА да взема да ти го подаря.Карам винаги бързо,уви, но така правя винаги с джет, атв,ски,сърф и мотор.Ако имаш някоя разбрицана джигулка ,дай да ти покажа как става и с неяТАЯ завист ще ни скапе българите

Коментар

До: X6 се разцепва, шофьора бeз драскотина

Номера НЕ е кой каква кола кара, а с какъв акъл и отговорност е зад волана.Като цяло ни липсва обаче такава на пътя, да не кажа че никаква я няма.Евала на баварците за сигурността, но за този дет' е бил зад волана й и е станало това мазало-книжката на трупчета и готово.Естествено има и друга страна на нещата като неоправени пътища, но там вече задълбаваме 20 години назад, откакто нашите пътища спряха да се поддържат и започна да се краде от държавата....
      Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Абе вие сте битер турските серияли по TV. Колегата пусна темата за да покаже докъде са стигнали инженерите с активната безопасност, и как действа на практика, вие се насрахте с безсмислени коментари. Евала на всички безгрешни шофьори тук, обърнете внимание на техническата част и коментирайте нея какви са тези разсъждения, я дайте по добре да се прекръстим в "ВЪЙ ВЪЙ ВЪЙ . БГ ТАТКО . КОМ" Направо онемях като прочетох какви сте ги забъркали.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Абе вие сте битер турските серияли по TV. Колегата пусна темата за да покаже докъде са стигнали инженерите с активната безопасност, и как действа на практика, вие се насрахте с безсмислени коментари. Евала на всички безгрешни шофьори тук, обърнете внимание на техническата част и коментирайте нея какви са тези разсъждения, я дайте по добре да се прекръстим в "ВЪЙ ВЪЙ ВЪЙ . БГ ТАТКО . КОМ" Направо онемях като прочетох какви сте ги забъркали.
          Ачкулсун ,Яворе или както там се пише

Коментар

А само аз ли виждам,че удара не е челен,а е със странично пързаляне.Така на всяка кола ще се отдели мотора,а пътниците ще оцелеят.
            Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Водача си е имал късмет, друг въпрос е колко го е заслужил...
              В случая никакви системи нито са помагали, нито са действали - напрактика купето не е засегнато, просто предницата е "резната" от някое дърво

този за мен лично е поредният "безсмъртен"
              пс
              аз лично не искам такова бмв - по никакъв начин не ме привлича

Коментар

Първоначално публикуван от angelgp Преглед на мнение
                Направо се засрамих че карам Х5 .....И се уплаших да не ме убият некъде .КОЛЕГА да взема да ти го подаря.Карам винаги бързо,уви, но така правя винаги с джет, атв,ски,сърф и мотор.Ако имаш някоя разбрицана джигулка ,дай да ти покажа как става и с неяТАЯ завист ще ни скапе българите
                Още един безсмъртен.
                Дано не събираме пари и за тебе.

ПП Не е завис колега. Разум и уважение към околните се казва....и по-малко комплекси за избиване.
                BMW и аз имам. Супер е, но Г-то по ме кефи а заради бързи ангели съм взел на жената колица почти 3 тона.

Поздрави и ...тръгвай на време вместо да бързаш.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

angelgp - философията на един безсмъртен

Коментар

Ами колеги удара стана на метри от мен и маи си беше точно челен поне първия снимката показва колата след като си се изпарзаля едни 30-50метра без предница/по корем/и се удари в втория стълб мотора не е летял мнго просто си е останал на метри от самия първи удар.Виж радяторите му бяха на около 150-200метра.А сега ми кажете според вас с по колко по 80км/ч е карал ШОФЙОРА които секунди преди това за малко да отнесе мои работник които е идвал на работа и е имал неблагоразумието да бъде на пътя на БМВ Х6 в Бургас.
                    Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от angelgp Преглед на мнение
                      Направо се засрамих че карам Х5 .....Карам винаги бързо,уви .....
                      Мда, скоро гледах едно Х5 на кръстовището на Г.М. Димитров и Симеоновско, забито под легена на самосвал. Ама само по надписа отзад го познах. А лекарите носеха нещо в чувал....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
                        Колеги не съдете хората каращи BMW пожелавам на всеки по едно такова и да видите как друга песен ще запеете
                        Колко си прав ,колега , почти всеки който види по бърза или нова кола е така ,няма значение от възраста и аз вкл. ,малко клише ,но-много малък и много прост народ ! Горко ни ,много сме зле .
                        п.с. карам голф 1 в момента .

Коментар

Не, бе колега. Грешно си разбрал. Ние нямаме нищо против БМВ-тата, нито против хората, които се съобразяват със Правилника и останалите участници в движението. Ама много маймуни напоследък ги карат, бе.... Кьорав Голф не можеш да видиш вече, направо ми домъчня.... Ей го днес пак (за кой ли път)... Сам съм на светофара в лявата лента. И една кукла се изсули от дясно пред мен (сакън да не е втора) и запречи половината път, включително и насрещното. Ми с радост бих я пратил в интензивното....
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                            Жалко.....че се е отървал. Тея безсмъртните с БМВ-тата трябва да ги добиват на место още. Иначе няма се научат да карат. Колко народ затриха. Затова няма БМВ блъснато отзад.
                            Колега ,не може да се съди така на всеки би могло да се случи .Това ,че се е оттървал този с BMW-то само може да ни радва!На пътя съм по- сигурен когато видя отсреща такава кола като тази Х6 отколкото някоя стара бангия.
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

kuzdov не им се сърди тва си им е стил на каране, правят го несъзнателно и нищо не можеш да ги накараш да осъзнаят...
                              Лично познавам 2-3-ма такива и като ги питам що карат така отговора е винаги един и същ "ООО нямам нерви да ги чакам тия ше си карам..."

Скоро и аз ще сменя лепенките на форума по уазката с черепи и кости, ще добавя няколко по дебели железа и аз ще си карам без да питам, щото и моите нерви вече немогат да ги траят такива

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                                kuzdov ....... и аз ще си карам без да питам, щото и моите нерви вече немогат да ги траят такива
                                .....ееееех, искрено Ви пожлавам да се сдобиете с подобен екземпляр, тогава да видиме как ще карате.
                                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X