Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X6 се разцепва, шофьора бeз драскотина

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: X6 се разцепва, шофьора бeз драскотина

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Мани, не ща двигател, дето не го свърта в колата.
    Ами ако му се смени каручката, може да му хареса да е в калта
    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 13-01-10, 21:47.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Дупка - хубаво, а каква трябва да е скоростта, за да се откъсне двигателят и да продължи нататък сам?
      Така е проектиран. Идеята е при определени условия да се отдели от купето. Сигурен съм, че ще се сетиш защо.

Не оправдавам скороста, не ме разбирай погрешно. Там ограничението е 80. Това което на Бавареца ще се случи със 160 е същото което ще се случи на Тико със 60.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз знам че е проектиран така. Ама това от определени ускорения нататък. Големи ускорения.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          Точно на това място след дъжд се сабира много вода и автомобила става неуправляем.А плащаме данаци застраховки винетки и-минетки-А пътища няма.
          Може и без пътища да се кара.Но не бива с БМВ.За да си нормален трябва да си с Лада Нива например..
          Някои не се чуват какво говорят(пишат).Никой не е застрахован да попадне в подобна ситуация.
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Никой не е застрахован да попадне в подобна ситуация.
            Много даже лесно можеш да се застраховаш от такава ситуация. Включително с BMW, няма разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
              Росен е добре това е хубаво.От дупка пълна със вода се поднася и от скороста се получава лошия удар.
              Е!Винаги ще се намери някой да каже:
              Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Жалко.....че се е отървал. Тея безсмъртните с БМВ-тата трябва да ги добиват на место още. Иначе няма се научат да карат. Колко народ затриха. Затова няма БМВ блъснато отзад.
              И като го отепаш ще го научиш.Аааа има и такива дето тръгнал да догонва БМВ-то, ама не можел да спира като нега иии спрял в него
              ....все едно че всички на ограничение 60 караме с толкова, еб...
              глупостта а там на ограничение е толкова....
              Дупка - хубаво, а каква трябва да е скоростта, за да се откъсне двигателят и да продължи нататък сам?
              ...проектиран е над 60 да изхвърча.

Всички тук сме коствено запознати със случая, но типично по Български сме готови да критикуваме.
              Аз не винаги спирам на стоп, не поглеждам на ляво при изкочио препятствие на пътя(дупка), Вие критиците не правите ли същото.
              Не познавам човека с БМВ-то и не съм му адвокат, но знам за каква локва става въпрос аз самия летях там преди 10тина години със БХ ситроен направих аквапланинг със 90км....
              ....монетата има две страни
              Последно редактирано от Ico_Ns; 13-01-10, 22:23.
              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Малко преди да стигна мястото сутринта, когато направих снимките, се движих по същия маршрут и на няколко пъти направих аквапланинг със скорост около 80, по продължение на целия път имаше дълги и дълбоки локви и всяка скорост над 50-60 км/ч си беше риск за шофьора и околните водачи да не им налетиш. В случая дупката на пътя няма никакво значение, а и тя си е в дясната част на дясната лента, а Х5 определено си е карало със сериозна скорост в ляво, и вероятно с перманентно включен"ляв мигач". Добре, че в крайна сметка човека е добре и системите за безопасност са си свършили работата. За съжаление на всеки стълб по тази отсечка има некролози. Чукайте на дърво!
                [CENTER][FONT=Impact][SIZE=3][I][COLOR=blue][FONT=Arial Black][URL="http://www.vromos.com/"][COLOR=red]VROMOS.com[/COLOR][/URL] [/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][COLOR=blue][I][SIZE=3][FONT=Impact][URL="http://www.t-max.bg/"][COLOR=orange]T-Max.bg[/COLOR][/URL] [/FONT][/SIZE][/I][/COLOR][/FONT][SIZE=3][URL="http://www.calmini.bg/"][COLOR=blue][I][B][FONT=Arial Black]CALMINI.bg[/FONT][/B][/I][/COLOR][/URL][/SIZE][/CENTER]

Коментар

Скорост сьобразена с пьтните условия..................ако е мьгла пак ли с 80 да кара?Или както в случая е валяло???

И не го критикува и не го защитавам,но едно време баща ми ме е учил - караш с толкова,че да можеш да спреш там до кьдето виждаш.Е яма пьлна с вода няма как да видиш,но...............

Тоз да вземе да го осьди ако може.Едва ли ще могат да докажат с колко е карал,а за него ще е лесно да докаже наличието на слонски трап.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Да добре, но тук едва ли не осъдиха всички собственици на БМВ на смърт .... а тук сме само безгрешници събрани, ако не смятаме дърветата които сме посякли, градинките които сме потъпкали, калта която сме изнесли и разнесли, младите дръвчета които сме потъпкали, пясъчните дюни които сме развалили, предимствата които сме отнели, при изпреварване с тромвите си машини създаваме предпоставки.Щото сме с Жипка сме най на високо
                    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

и щото ако хванеш статистиката от Англия какьв е шанса за оцеляване на дете ударено от джип с булбар даже и при миниламна скорост и половината форум минавате за потенциални убийци.Моите поне са ниски и заоблени,имам шанс да го преметна през предния капак,а при вас това го няма.Нещо от рода на 20 км/ч беше макса.

ПУ ПУ ПУ да не чуе дявола
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Колеги не съдете хората каращи BMW пожелавам на всеки по едно такова и да видите как друга песен ще запеете
                        sigpic
                        Land rover lightweight-series 3
                        Range Rover V8
                        Range Rover Classic Vouge SE V8
                        Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

До: X6 се разцепва, шофьора бз драскотина

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                          Колеги - срамувам се от такива изказвания . Не се излагайте ....
                          Такава безопасност - дай Боже всеки му !
                          Не се правете , на света вода ненапита ..........
                          Дай Боже всекиму, колега.
                          Може, ако нямаш деца да пътуват. Да не се окажат на мястото на дървото.
                          Тогава може би ще разсъждаваш малко по-иначе.

ПП Мене също ме е срам от коментари в защита на подобни....цензура....
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Дай Боже всекиму, колега.
                            Може, ако нямаш деца да пътуват. Да не се окажат на мястото на дървото.
                            Тогава може би ще разсъждаваш малко по-иначе.

ПП Мене също ме е срам от коментари в защита на подобни....цензура....
                            Ако коментиращите "да се доубиват на място" и " да забранят еди каква си безопасност " имат реална възможност - ще си купят точно автомобил - толкова сигурен и безопасен , като показаното БМВ .
                            Да се правят на толкова съвестни , че те НИКОГА не застрашават живота на други колеги .......... няма смисъл , и аз карам в България . Познавам "нашия" манталитет .
                            Дали БМВ се е ударило в дърво , или утре един от по-незащитените ще му влезне в платното ПИЯН ........ резултата е един и същ:
                            Прогрес в името на живота .
                            Ако има някой , който иска обратното - дори и да си ти - моля , споделете причините , та дано привлечете съмишленици .
                            Такава безопасност "ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ! "
                            И такъв изход от челен удар "БЕЗ ЖЕРТВИ" - дано винаги да е без жертви !
                            Изместихме темата , а тя е хубава , но - ако днес ни пречат тези с БМВтата - какво следва утре - може да ти преча аз , защото мисля иначе ...... и да призовеш "доубиване на място ".
                            Понякога емоционалното писане не е за предпочитане ( на публично място ) пред рационалното мислене .

П.С. Имам двама ( деца) - и не само пътуват , ами карат . И не само карат - ами карат стари БМВта . Ако съм паралия - ще им взема най-безопасната кола . А ти ?
                            Последно редактирано от bgbul; 14-01-10, 07:33.

Коментар

И аз.Щото утре някой кьркан ше ме шибне с Лада Нива примерно и Бавареца ще ми спаси задника,а на тоя с Ладата ше му пеят ако да си е виновен сам.Живия си е жив,не е виновна колата,че е попаднала в рьцете на дивак / не визирам конкретния случай /.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                                П.С. Имам двама ( деца) - и не само пътуват , ами карат . И не само карат - ами карат стари БМВта . Ако съм паралия - ще им взема най-безопасната кола . А ти ?

Каквато и кола да им вземеш, ако не си направил всичко възможно да им обясниш как би трябвало да се държат на пътя, все тая.
                                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X