Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Катастрофи-снимки!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ха ха

Това беше миналата зима. Пет трупа в ладата и ядосани уазаджии.

Коментар

Само недоумявам как тема съдържаща подобни снимки може да носи заглавието "ха ха ".
      Явно съфорумникът ни GITS има доста странно чувство за хумор!
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Това беше миналата зима. Пет трупа в ладата и ядосани уазаджии.
        Нямаше да са толкова ядосани ако се бяха срещнали с нормална кола.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Нямаше да са толкова ядосани ако се бяха срещнали с нормална кола.
          А защо изобщо са ядосани???
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

И на тебе някъв идиот да ти счупи УАЗа щот се мисли за Сена, и ти ще се ядосаш. Тоя дебил напълнил кочината с деца и роднини, и давай да гони по неизчистената от сняг разделителна ивица. Двете колела в снега, двете на асфалта. С недоправен преден привод. Додето не го хвърлило в джипа. Тия в УАЗа го видели отдалече, и съвсем цветно си представили кво ще стане всеки момент. И давай да спират съвсем, додето отлети. Ама в това време долетял. Искали са да го пуснат, де да го знаят че може и иска да лети.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              И на тебе някъв идиот да ти счупи УАЗа щот се мисли за Сена, и ти ще се ядосаш.
              Даже ша го Утепам

Коментар

За това бяха ядосани отделно. Че не са могли да го ритат. Подло се е измъкнал.

Коментар

До: Re: ха ха

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  Абсолютно вярно - 2.2Тона срещу 1Тон??? Все едно аз да си направя "рундче" с Мишо Електрика
                  Колкото е по-голяма разликата толкова по ужасни са последствията, някъде из форума бях видял и среща на ладичката "Зубило" с Урал, картината беше много по-Потресаваща, цялата лада се беше "пакетирала" под едната гума на камиона, най-страшното е че при подобни срещи обикновенно живи не остават в малкото возило
                  Да,ама не винаги по-големия "печели". преди години,баща ми(шофьор на тир) в Турция го удря лека кола,резултата:
                  Хората в колата нищо им няма(леки драскотини)!
                  Баща ми-счупен кръст.

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                    Да,ама не винаги по-големия "печели". преди години,баща ми(шофьор на тир) в Турция го удря лека кола,резултата:
                    Хората в колата нищо им няма(леки драскотини)!
                    Баща ми-счупен кръст.
                    Не ми се търси в момента клипа с най-лошите шофьори ,там ония с пикапа дето го отнесе тира го питай дали е на твоето мнение.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Не ми се търси в момента клипа с най-лошите шофьори ,там ония с пикапа дето го отнесе тира го питай дали е на твоето мнение.
                      Мисля че писах: НЕ ВИНАГИ....

Коментар

До: Победа за моргата!

Благодаря на модераторите за новото име на темата, всеки път като го видех това ХА ХА и всичко ми се обръщаше

Коментар

До: Победа за моргата!

За съжаление такива примери има доста. Жалко за хората които са си отишли просто ей така . Мир на праха им.

Коментар

До: Катастрофи-снимки!!!

за мен това въобще не е кола камоли джип. видяхте ли с хамъра на оня балетиста с кънки кво стана, а не е карал с повече от 130км полувината го няма. горките деца дето ги отрепа
                            По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
                              за мен това въобще не е кола камоли джип. видяхте ли с хамъра на оня балетиста с кънки кво стана, а не е карал с повече от 130км полувината го няма. горките деца дето ги отрепа
                              Колега, като гледам си отдавна във форума, взел си дейно участие във всички разгорещени дискусии за пасивна и активна безопасност, деформационни зони и качествата на различни видове автомобили, та затова твоето изключително важно и на място изказано мнение ще си го запиша и ще го науча като "Отче наш" наизуст да не би да сбъркам като обяснявам нещо. Ей това е великото на интернета, дойде човечеца дето знае и разбира от всичко и се изказва с такъв не търпящ възражения тон, а говори такива глупости, обаче е горд от себе си...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Колега, като гледам си отдавна във форума, взел си дейно участие във всички разгорещени дискусии за пасивна и активна безопасност, деформационни зони и качествата на различни видове автомобили, та затова твоето изключително важно и на място изказано мнение ще си го запиша и ще го науча като "Отче наш" наизуст да не би да сбъркам като обяснявам нещо. Ей това е великото на интернета, дойде човечеца дето знае и разбира от всичко и се изказва с такъв не търпящ възражения тон, а говори такива глупости, обаче е горд от себе си...
                                Одобрявам!!!
                                Квадрат, не ти "пускам" репутация, защото не мисля,че се нуждаеш, но ти се възхищавам как поставяш хората(които заслужават) на мястото им.
                                Поздрави.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X