Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Катастрофи-снимки!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Катастрофи-снимки!!!

Аз пък, се чудя, защо му се хваща...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Аз пък, се чудя, защо му се хваща...
      Ако никой не се "хваща" ще е много гадно.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Квадрат, не ти "пускам" репутация, защото не мисля,че се нуждаеш (...)
        Извинявам се за спама, но просто не можах да разбера това обръщение(ако е такова де) "квадрат"
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Хихихик! Човека просто волно тълкува Quadra като Квадрат, въпреки че не е същото
          Аре пак за справка, Quadra е запазена марка на Рено и обозначаваше в миналото моделите и с 4Х4 задвижване.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ха ха ха ха ха димата бил КВАДРАТ хахахихи
            това е за бисери смях и плач

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              Само в главата бре... и на едно друго място пак съм четвъртит ама нейсе, това е военна тайна
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                И аз това викам!
                Е бай Куадра звучеше по-добре от бай Квадрат ....ама...
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  И аз това викам!
                  Е бай Куадра звучеше по-добре от бай Квадрат ....ама...

абе цвети тои човека вече не баи , само разтрива
                  boko
                  Jeeep---KIA
                  https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Ти пък от къде знаеш?

Коментар

Ето Квадрат-а(ти дразниш ли се като те членуват ) пак постави човека на мястото му
                      A2 (+)

Коментар

Е ти пък са това вземи направи, кажи им на всичките...нали щеше да си дискретна брей

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                          Извинявам се за спама, но просто не можах да разбера това обръщение(ако е такова де) "квадрат"
                          Куадра, Квадра, Четири(4), Четири Ъгъла, Четири Гуми...
                          Ако на някого не му е ясно още-съжалявам! Исках само да прозвучи по-оригинално. Извинявам се, ако съм обидил по някакъв начин някого.
                          П.П. Не обичам да се заяждам!
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

малко по темата, преди да са я заключили - преди време в нета имаше снимки от катастрофа със същото Порше (т.е. кабрио 996 или 997 - няма как да позная ), пак с мацка, в Германия - не беше уцелила нищо от бетон, изскубана 40 м мантинела, двигателя в полето, всички носачи изпокъсани, абе колата прилича на топка - момата седи на асфалта и плаче, нищичко и нямаше ! впечатлих се доста, а сега това - лош късмет;
                            аз лично съм фаталист - "каквото е писано на глава, на камък не ходи" - умираш когато и от каквото ти е писано.
                            P.S.: преди време имаше едно ужасно впечатляваща кампания, пак в САЩ - пиян тийн (юноша) удря друга кола, която се пали, едно момиче в нея не успяват да го извадят овреме - жива е, но никой не би искал да види плакатите на кампанията ...
                            P.P.S.: и една от любимите ми катастрофи: http://www.youtube.com/watch?v=Dx9jCto0ZTI
                            Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                              P.P.S.: и една от любимите ми катастрофи: http://www.youtube.com/watch?v=Dx9jCto0ZTI
                              Днес на Симеоновско шосе един "тарикат" щяха да го отнесат по подобен начин. На косъм се размина.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

В КАТ нали почнаха да прожектират някакви катастрофи да налеят малко разум на чакащите по 5-6 часа нарушители да си платят актовете. Пълна боза (според мен). Ако искат да стреснат някой, нека да покажат такива ужасяващи кадри, защото другото е безмислено. Имам някакво чувство, че отново сме дали (ние данъкоплатците) едни пари на някоя дребна КАТ-аджийска душица от отдела им за Връзки с Обществеността да свърши някаква работа с която не му се е занимавало. Ако е така да се обърнат към Форума. Сигурен съм, че ще можем да извадим много по-подходящи кадри за акцията "Да спрем войната по пътищата".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X