...дори да запазя старата си корса която харчи над 8/100 в града ще спестя максимум 20 % ...
не знам каква е била тая твойта корса, но бившото ми рено харчеше 5.5/100 градско /нафта/, а струва почти на половина на галопера, който по същият маршрут /но до-о-оста по-бавно изминат/ гори 12/100
при 30 000км/година това прави 1950литра нафта или грубо 3000лв... не знам за какви данъци, такси и пр. говориме
Може ли някой да ми обясни плюсовете (и минусите) на джипа като МПС за в градски условия? Благодаря предварително.
Плюсове (по опит от София)
..........................................
1. По-лесно преодоляване на издупчени улици, бордюри и т.н. препятствия
2. По-добра видимост напред заради по-голямата височина (ако джипът е джип, а не по-височка лека кола)
3. Често пъти по-лесно преминаване по тесни улици, защото огледалата са по-високо от тези на другите коли. (зависи от джипката)
4. Малко по-внимателно отношение отстрана на другите участници в движението и по-малка склонност да те притискат. (Колкото по-голяма и кална е джипката - толкова по-добре в това отношение).
Минуси
...........
1. Разход на гориво
2. Евентуални проблеми с достатъчно място за паркиране и/или маневриране в тесни улици предвид на по-големите габарити (силно относително.
3. Ограничена видимост при движение назад. Това е сериозен проблем, който не трябва да се подценява. Шофьорът на по-голям джип просто няма шанс да види дете, преминаващо зад него!
4. Финансов. Като те видят с джип, всеки вади голямата секира ...
Тук много не съм съгласен
Откакто имам джип(патрол GR 6+1) определено по-малко ме закачат полицай,дори на платени паркинзи много често неидват да ме таксуват(в провинцията)
мисля ,че основно предимство за в градски условия е спокойствиетопри шофиране.
Освен това проблеми с паркирането няма, както някой беше споменал. Напротив, много често спокойно спираш върху разни столове, касетки и други такива боклуци сложени за да се "запази място" за което всъщност никой не плаща абонамент и е на практика общо. Хрус и готово. От поредния гаражен "бутик" изскача поредната ядосана скубла и се опитва да вдига гири... а ти:
-Какво? Стол? Аааа, няма такова нещо, не съм го видял...Аре чао.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Или като Тойота ЛК 120, предназначени за бавно и внимателно преминаване през трамвайни релси?
Извиняваи за въпроса ама какво точно имаш предвид.
Има си достатъчен клиренс ако е и с адаптивното въздушно окачване( така ли се казваше???) си е пушка.Няма какво повече да искаш.
Има впредвид лични наблюдения върху много от водачите на подобен тип возила - за повечето един бордюр е непреодолимо препятствие...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Или като Тойота ЛК 120, предназначени за бавно и внимателно преминаване през трамвайни релси?
Извиняваи за въпроса ама какво точно имаш предвид.
Има си достатъчен клиренс ако е и с адаптивното въздушно окачване( така ли се казваше???) си е пушка.Няма какво повече да искаш.
Въпроса е Какво Искаш и ако това е всичко което си си пожелал - си прав, няма какво повече, но ако искаш нещо по-така (като повечето тук в този форум) то може още доста да се пожелае.
Е да така е. Ако искаш по твърд офроуд едва ли ше си купиш 120ка. Както и да е. Аз поне съм го взел да качвам баира до вилата(а и ми е беше мечта последните няколко години). А ако искаш по твърд офроуд ще го тунинговаш предполагам.
Е да така е. Ако искаш по твърд офроуд едва ли ше си купиш 120ка. Както и да е. Аз поне съм го взел да качвам баира до вилата(а и ми е беше мечта последните няколко години). А ако искаш по твърд офроуд ще го тунинговаш предполагам.
Честито, колата е хубава (като всички Тойоти) Просто е по-трудно да "тунинговаш" за ОффРоад кола с независимо окачване (говоря за клиренса). Колкото е по сложна, скъпа и претенциозна една машина толкова по-трудно е да я изкараш далеч извън пътя, да не говорим за цената която ще ти се наложи да платиш за това изкарване, но тайната ми мечта (за жалост няма шансове да се случи) е да имам парички та да не ми пука колко би ми струвало поредното излизане, желая го на всички съфорумци от сърце!
Чак сега влезнах в час че джипките са за града и ни трябват за да си качим баира зимата до вкъщи.Защо не живем в нормална държава където зимата пътищата са проходими"Всички пътища са проходими при зимни условия" Тойота ЛК 120 си е хубава джипка(SUV)и на мен много ми харесва но за OFFROAD си е пари на вятара
...дори да запазя старата си корса която харчи над 8/100 в града ще спестя максимум 20 % ...
не знам каква е била тая твойта корса, но бившото ми рено харчеше 5.5/100 градско /нафта/, а струва почти на половина на галопера, който по същият маршрут /но до-о-оста по-бавно изминат/ гори 12/100
при 30 000км/година това прави 1950литра нафта или грубо 3000лв... не знам за какви данъци, такси и пр. говориме
Ами аз нали това написах бе приятел, не да се взима втора кола или не, а да се смята. Пти съотношение 5.5/12 и 35 000 км/г е едно при 8/10 и 10 000 км/г е друго. Освен това в около 30-50 % от градските излизания ще ми трябва големия багажник. Затова просто посъветвах първо да се направи една елементарна бакалска сметка, а после да се взимна решението.
Чак сега влезнах в час че джипките са за града и ни трябват за да си качим баира зимата до вкъщи.Защо не живем в нормална държава където зимата пътищата са проходими"Всички пътища са проходими при зимни условия" Тойота ЛК 120 си е хубава джипка(SUV)и на мен много ми харесва но за OFFROAD си е пари на вятара
Извиняваи но никъде не съм написал че съм взел колата за да я правя ROCK CRAWLER. Едни хора им харесва лекия офроуд а на други твърдия(явно на теб ти харесва втория). И второ никъде не съм писал че всички в България са си взели джипките само да качват баира до вилата. Някои си имат едни причини, другите си имата други.
За мен пътя до вилата си беше като извинителна причина да си купя ТЛК.
Коментар