Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет (откраднаха Нивата)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

РЕ:

Вокел, евала братче, ако и адвокатката ми беше толкова упорита и запозната със закона като теб щях да си спестя доста главоболия ...
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Прав е Вокел , обаче това е ебаси ходенето по мъките.Иначе е правилният начин.Ако ти се занимава , действай.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Аз бих послушал колегата Vokel, така трябва!
        Трябва човек да се заинати.
        Не си и помисляй да я прежалиш, бори се доркай каквото и колкото и да ти струва, аз така бих направил, не че е с толкова голяма матеиална стойност, колкто до обелкението че не си прецакан като първия левак.
        Успех
        LZ1PER

Коментар

Re: Моля за съвет (откраднаха Нивата)

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          Ами аз съм те посъветвал ,но не се придържаш към съвета.
          Жалби всеки ден.
          Обжалвай "бележката"от прокурора ,която всъщност е постановление пред по горният прокурор.Позови се ,че не е разкрита обективната истина.открито ги обвини в пристрастие.Напиши ,че не е доказано ,ясно,несъмнено и по категоричен начин ,че тази кола ,не е твоята кола.Окръжният прокурор ,ще напише задължителни указания ако жалбата ти е действително основателна и ще го върне/дознанието/ за дораследване.
          ТОГАВА,
          вземи този продавача от Червен бряг ,заведи го в полицията ,да я опише колата по вътрешни и външни белези и дали те отговарят на тази която си имал ти.
          Искай експертиза ,дали колата е с корекции на рама и двигател и могат ли експертите да възстановят отделни детайли или цифри намиращи се под пренабитите.Трябва по несъмнен начин да се установи ,че автомобила е с присадени номера ,щом твърдиш ,че цифрите са пренабити.
          След това изследваш откъде имат "тарикатите" регистрацията.Никой ,след като е купил регистрация, не слага колата на негово/свое/ име в КАТ.Отиваш и виждаш на кого се води кола №.........Виждаш всички подробности-цвят ,година ,дата на първоначална регистрация и т.н. Искаш да бъде разпитан и този дето се води на него в КАТ.Кога я е купил от къде ,за колко ,предишни собственици,удряна ли е ,правена ли е,сменян ли е цвета ,нещо особенно да си спомня като външен детаил и т.н.
          Искаш и от вносителите на лада да ти дадат орентировъчни параметри какво да търсиш като -вграждани елементи от-до година и т.н.
          Западните се хващат лесно по детайли ,ладата незнам.Но няма да се отказваш .Всеки ден ще ги тормозиш и няма да се примиряваш.
          След няколко дни започвам да се занимавам пак с ходене по мъките за Нивата.Дано да има някакви резултати.Поне така се надявам

Коментар

До: Моля за съвет (откраднаха Нивата)

Дойде най сетне време да се похваля че ми връщат НиватаСлед малко повече от една година и половина ще си я получа съвсем скороДнес ходих да видя какво е решението по поредната ми жалба и се оказа че ми е разрешено да си прибера джипката от полицията.Чакам само някакви срокове от около 7 дни за да напишат определение или някакво постановление и да ми го пратят с което постановление ще си получа джипа от полицията.
            Специални Благодарности на vokel за помоща и юридическите съвети

Коментар

Айде честито

Коментар

А честито, трябва да черпиш
                LZ1PER

Коментар

Най голямият куриоз е че отначало делото е било срещу неизвестен извършител?(уж)После се оказало че е известен извършителя и дори са го осъдили и е взел присъда от две години за кражбата и е минал на споразумение защото били възстановени щетите.Освен това и никой не ме е викал в съда като свидетел по делотоАз научавам че делото е приключено като отидох в районна прокуратура и ми казаха справка да си направя в деловодстовото на съда защото е приключено всичко и папката била в архива или нещо такова

Коментар

Честито и от мен.

Коментар

то и аз да ти честитя ама то останало ли е нещо от нивата

Коментар

Честито!!!
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

За Вокел не само благодарности ами медал за постижения и заслуги а скоро и паметник, щото ако не е той да внася светлина в тунела по-трудно щеше да е...

Поздрави,
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                            то и аз да ти честитя ама то останало ли е нещо от нивата
                            Не е останало много от Нивата-но това не ме притеснява.Лека полека ще си я оправя и възстановя както си бешеИма доста липси и сигурно ще сменям двигател но не е никакъв проблем това.Важното е че ще си я получа обратно

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                              Не е останало много от Нивата-но това не ме притеснява.Лека полека ще си я оправя и възстановя както си бешеИма доста липси и сигурно ще сменям двигател но не е никакъв проблем това.Важното е че ще си я получа обратно
                              Ей Траперче, много се радвам за теб, че си получи Нивата!!!
                              Дано мине всичко благополучно, да я оправиш и да си я караш с здраве приятелю!!!

Коментар

Да се похваля:Вчера вечерта с колегата targa прибрахме Нивата на дърпане и вече си е при менЗа съжаление е в доста лошо съсътояние-но ще я оправя.
                                Благодаря на всички още веднъж за помоща и съветите
                                Специални Благодарности на колегите vokel и targa

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X