Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нискоемисионни зони в София 2025-2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ццц, аз пък на околовръстното знам няколко

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Само че Аджибадем не е това, което бяха СитиКлиник и Токуда.

Някой друг забелязал ли е, че най-ярките защитници на "Зони" в София, били те за паркиране или нискоемисионни, са хора, които НЕ ЖИВЕЯТ в София?

Това е някакъв БГ-феномен. Мислех, че е приложим само по отношение на емигриралите от България на Запад, които трепетно жадуват завръщането на комунизЪма (без да имат, разбира се, никакво намерение да се завърнат тука ако това стане ) но-о-о-о, ето че важи и за други неща.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• trapper
      trapper коментира
      Редактиране на коментар
      Поколения българи живееха с амбицията да станат Софета и чакаха само да пораснат. Успелите мразят софиянци, щото заради тази си фикс идея са напуснали родния си край и са се гмурнали в дълбокото, а които не са успели подсъзнателно мразят и се заяждат с всички за всичко.
      Дали го съзнават? - Не вярвам!

Ми Гагич вие оревахте света, да си чел нещо за синята зона в града, в който живея(да не каже пак някой че имам град)? Ако много ми е мерак щях да остана във "вашия" град, ама си набих пръта преди 17 години. Не ме бърка да се върна ако имам нужда, и съответно ще се съобразявам с положението. Вие вместо да търкате клавиатури какво направихте с другарите дето ме редите тук? Велики софийски люде, дето мястото пред панелката е негово, сакън някой да спре там и ще отнесе я спукана гума, я пирон по боята. Да не говорим, че ревете за нещо, дето е само на книга, даже и ти го потвърди.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Не знам за кой град иде реч, но пък СЪМ ЧЕЛ хвалебствия от твоя страна, че зони там няма

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
      ...Ама пък мога да се мотая по центъра с Евро -(минус)2 и по-ниско, да ма пък те колите ми 4 категория, язък...

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Зони за емисии няма, има синя зона. Както казах и двете ми бараки са 4-та екогрупа, едната е на 19 години. На съратника ти Рав-а може и 3-та да е, ако бензин. 1-ва и 2-ра нямат живи съученици. Цялата наредба е проформа, да се види че има такава. Ама голямо реване. Аз като дойда на лекар и дойда с нещо 95-ти набор или ще се прехвърля на градски транспорт, или ще прежаля 50 кинта глоба и ще си свърша работата. То таксито ще е толкова. А сакам да видя как община София ще ме издири в дълбокия прованс да ме глоби.

• gecata1059
      gecata1059 коментира
      Редактиране на коментар
      За издирване ще те намерят. Както мен ме издирват да плащам глоби за паркиране на студента. Даже до Нап стигнах.

Ето ги митичните зони

https://sofiabezemisii.bg/wp-content...44228_0000.png

В гъзарските квартали извън зоните стари коли няма. И то няма отдавна. В негъзарските също. Дори във Връбница примерно.
    И да е оцелял някой древен дизел той през зимата така или иначе не пали )

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
      Велики софийски люде, дето мястото пред панелката е негово, сакън някой да спре там и ще отнесе я спукана гума, я пирон по боята.
      Даже на студентите, живеещи на квартира и оставящи колите си пред блока по цели седмици никой от съседите не е направил проблем. Виж със зоната вече ще имат такъв. Както и "гостите" от провинцията дошли я да търсят лекари, я да се записват в университети, я да работят през седмицата.

Коментар

Прощавайте, ама тези нискоемисионни зони като са опасани от високоемисионни зони става въпрос само за пари... Жалко, че последните не сатават и за ядене...
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X