Първоначално публикуван от krassitch
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
При опит за регистрация на мпс в кат спряха колата от движение.
Свий
X
-
Ма вие верно ли не вдевате, че това е поредния "кьорфишек"?! Не ме интересува защо, но личи от 100 км. че това не е реално съществуващ проблем.
Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
- 1 like
Коментар
-
И на мен започва да ми намирисва. 4 мои коли внесени от Щатите сам съм си регистрирал сам, без да съм "регистратор". Само дарака на жената имаше приличен външен вид. На другите все им имаше нещо. (за кадем). Никога полицаите не са заяждали за драскотини, почукнато тук там или мръсен салон.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнениеЩо е туЙ нЯщо - професионален регистратор? Докато има такива извращения - ще има и корупция. Не ми е за стоте лева дето ще дам принципно на въпросния , за загубеното време ще изкарам повече , ама не е правилно. Трябва нещата да се случват по нормалния , правилен начин - без значение кой представя колата за регистрация.
Човек има или време и нерви, или пари. Регистратор е човек, който предлага определена платена услуга. Както много други услуги всъщност. Аз лично по труден, бавен и изнервящ начин разбрах как се слагат удължители на смесител за вода (за да се включи пералнята). Ми да ми бяха казали "дай 100 лв. .. щях да ги дам!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
- 2 likes
Коментар
-
Да не мислите, че само тук има "регистратори"..Като запецнах на гишето в Дрезден- "ама трябва немска банкова сметка, ама адрес, ама данък, и т.н", и ни напред, ни назад и викам -е сега се омотах, и нещеш ли, до мене брат руснак -проф. рег.-вика дай документи и ЛК и чакай 10 мин....И готово..Дадох му 100 евро почерпка, и двамата доволни, палнах и газ...А иначе?
-
За това повечето големи автокъщи работя с някой такъв регистратор и предлагат услугата съдействие при регистрация на купеното от тях МПС . Отделно че стигнало ли е да го изложат за продажба е с перфектен външен вид и да откажат регистрация по този параграф е най малко възможно .
-
При тези регистратори, като минават през ръцете им много лични данни, ЕГН-та, адреси и т.н., си е предпоставка за сериозни злоупотреби, утре ще се окажеш че имаш изтеглени например бързи кредити, ходи и доказвай че не си бил ти и т.н., така че и там трябва да се внимава към какъв регистратор ще отидеш.
-
novatech
Иначе Мишев изобщо не е прав как регистратора правел чудеса , търкал номера , свалял кори - просто дели с някой отвътре
Ами да - що да съм прав!!!
Какво ти е чудно точно това прави регистратора - всякак улеснява прегледа и подготвя колата и документите...
Я си представи човека на канала - възрастен кръста го боли идва му някъв и му се репчи - и колата една такава шибана и за да видиш номера - трябва първо да го намериш той пък целия зацапан с масло и половин час се дупиш въртиш светиш с фенерчета разни... абе по лесно е таз кола да я върнеш или да пишеш че номера не се вижда...да се спасява
За деленето - амиииии не съм сигурен... ама за 80 лв дадени на регистратора - колко ще му останат да дели??
И пак се връщаме на основното - ако колата е чисто нова или купена от българска фирма - ами пробвай се сам няма проблеми!
Ама ако е американска или има нещо засукано - трудно ще се оправиш сам има си тънкости ... за 80 лв!?!
Коментар
-
Да бе Мишев , знам какво прави регистратора - дели с тия не на канала , а вътре. Хайде да не падаме от Марс - сигурно съм минал поне 10 пъти регистрация и знам за какво става дума. И проблем съм имал , отнел 4 месеца до регистрация и регистратор нямаше изобщо как да разбере по нормален начин без достъп до ШИС че има проблем. Хайде стига вече глупости...
-
-
Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнениеnovatech
Иначе Мишев изобщо не е прав как регистратора правел чудеса , търкал номера , свалял кори - просто дели с някой отвътре
Ами да - що да съм прав!!!
Какво ти е чудно точно това прави регистратора - всякак улеснява прегледа и подготвя колата и документите...
Я си представи човека на канала - възрастен кръста го боли идва му някъв и му се репчи - и колата една такава шибана и за да видиш номера - трябва първо да го намериш той пък целия зацапан с масло и половин час се дупиш въртиш светиш с фенерчета разни... абе по лесно е таз кола да я върнеш или да пишеш че номера не се вижда...да се спасява
За деленето - амиииии не съм сигурен... ама за 80 лв дадени на регистратора - колко ще му останат да дели??
И пак се връщаме на основното - ако колата е чисто нова или купена от българска фирма - ами пробвай се сам няма проблеми!
Ама ако е американска или има нещо засукано - трудно ще се оправиш сам има си тънкости ... за 80 лв!?!
Има забележки вдлъбнатини по боята от градушка лека.
Темата е истинска ако някой иска ще му пратя на лс самия протокол с отказ от кат,заради лош външен вид Хикс и печат.
Всеки сам си решава каква кола да си вкара, удряните по 10 пъти не мисля,че са по добре от някакви дребни козметични проблеми.автобояджия и пдр искат доста пари и една част от елементите искат да се сменят.
След като говорих с всичките регистратори смея да твърдя,че те самите не знаят ще мине или не колата.
Документите на колата са наред, проблема е леките забележките по външния вид тук таме вдлъбнат метал от градушките .
Автомобилът е регистриран с постоянни табели. Издадено е свидетелство част I и "Разрешително за Временно Движение" валидно един месец. Това разбирам. Няма как да се регистрира в друг град, освен, ако се продаде с нотариално заверен договор. При регистрация в друг регион автомобилът минава за идентификация и проверка на състоянието за "пускане в движение". И Да! Със силно деформиран автомобил от градушка е проблем това да се случи. Без значение от региона.
Автомобила е спрян от движение, транзитите са удължани до последно и изтекоха, има рвд,
При смяна на лична карта не може ли да се регистрира в друг град или ще е нужно първо да бъде бракуван или дерегистриран от предния град?
Колата я регистрираха и веднага спряха от движение, рвд, за това и нямам никакви документи в кат са, нито малък талон нито нищо имам 1 хартиен който изтече.
от бг от сащ ми ги взеха всичките.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнениеИма забележки вдлъбнатини по боята от градушка лека.
някакви дребни козметични проблеми.автобояджия и пдр искат доста пари и една част от елементите искат да се сменят.
проблема е леките забележките по външния вид тук таме вдлъбнат метал от градушките .
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеСамо не мога да разбера каква е тая лека градушка..... Само си разсъждавам
Коментар
-
Писах си с тоя човек, в стремежа да му помогна с информация. Дадох му координати на майстор за смяна на водна помпа, което търсеше. Дадох му и няколко сервиза от Гугл, които мернах на прима виста за "борба с градушките". Той ми писа, че едните искат 25 хиляди лева, другите 20 хиляди , а едни дето ще я боядисат 12. Изразих съмнение в сумите, попитах го дали няма недоразбиране нещо, а той ми се скара, че не разбирам и не съм "от тук"...Таа...нали...Я у лево...
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Е, добре де, какъв е проблема да има кола следи от градушка? Не е ли някакво субективно решение тая работа под параграф "лош външен вид"?!
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Работата май е скучно ни е, и си търсим занимания. Щети от градушка по около 2/3 от колата + смяна на челно стъкло(с подгрев, поне 1000 лв.), + пребоядисване на предна броня от стара щета(камъчета) беше нещо 5000 лв., фактура към застрахователя. Ремонта в официален за марката сервиз. Септември 2024г. От мен толкова.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
-
"Автомобила е спрян от движение, транзитите са удължани до последно и изтекоха, има рвд,
При смяна на лична карта не може ли да се регистрира в друг град или ще е нужно първо да бъде бракуван или дерегистриран от предния град?
Колата я регистрираха и веднага спряха от движение, рвд, за това и нямам никакви документи в кат са, нито малък талон нито нищо имам 1 хартиен който изтече.
от бг от сащ ми ги взеха всичките."
Е това как и в коя част на рОдината става аз нямам идея! Да задържат оригиналните документи без да издада свидетелство за регистрация с постоянни регистрационни табели и РВД, и да удължат временната регистрация с нови транзитни табели няма никакъв начин да се случи!!!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар