Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При опит за регистрация на мпс в кат спряха колата от движение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

вЕрно е хейт, въпреки, че аз тая дума не я знам какво значи, но много прилича на коментари на бабите у наше село.
    Колега, не бях видял до сега снимки. Тури си на ...рамо.. коментарите...
    Прати на лични 3-4 снимки. У наше село има 30 къщи и 6 фабрични професионални камери за боядисване. Не ми е проблем да се разходя по комшиите и да попитам за цени. Тука правят от 3 мекици една кола. Твоята градушка е дребна работа. Може да стане, може и не, но за питане пари не взимат.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Колата като модел и клас е много хубава. Няма невъзможни неща за оправяне. Просто момчето действа хаотично и объркано, защото едно е мислил, друго е станало. За това и аз му разправям да свърши работа в провинцията, той рече, че ще е скъпо да обикаля България с платформа...Не да обикаляш бе момко, първо да намериш къде, а после да закараш...Е Вальо горе е предложил помощ да разпита, според мен ще бъде доооста по-на сметка от тук. Пиши му да се разберете.. Грехота е да караш такава кола в такова състояние..
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Прати на лични 3-4 снимки. Може да стане, може и не, но за питане пари не взимат.
        Добро предложение!

ПП ОБАЧЕ, ако наистина е наводнявана - не си струва и един лев да се вкара в нея.

Панайот Бърдарски
        0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнение

Да се сравня 3.5 бензин и кола която е нова била 150-200к според зависи двигателя и оборудването с някакви малолитражки не е малко, логично. изобщо не е тънка лайсна колата .
          Това, че искаш да караш скъпа кола, която не ти е по джоба си е лично твой комплекс, масов в България. И понеже нямаш кинти за здрава такава, си си взел тоталка, и сега ревеш че не искали да я регистрират. Казах ти решението - мазане с кит с голямата маламашка и боя. Регистрираш и караш. За тия пари сигурно е можело да си купиш по-нисък клас перфектна кола, ама нали, не е представително. Не че с тази убита от град кола си много представителен де. Купил си си интериор и механика.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Колата като модел и клас е много хубава. Няма невъзможни неща за оправяне. Просто момчето действа хаотично и объркано, защото едно е мислил, друго е станало. За това и аз му разправям да свърши работа в провинцията, той рече, че ще е скъпо да обикаля България с платформа...Не да обикаляш бе момко, първо да намериш къде, а после да закараш...Е Вальо горе е предложил помощ да разпита, според мен ще бъде доооста по-на сметка от тук. Пиши му да се разберете.. Грехота е да караш такава кола в такова състояние..
            Бе тя може да е БИЛА хубава, ама вече не е. И аз искам да карам това-онова, ама карам за каквото имам пари. Всъщност вече не ми пука много какво карам, да не вися по сервизи ме интересува. Това българина все иска да е@е дявола. Хората я изхвърлили не случайно, ама той тука ще търси да му я направят без пари и да се реди пред кафето какъв е гъзар.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

• sonda
              sonda коментира
              Редактиране на коментар
              Ее. Асене, мигар и аз и ти не сме правили глупости ....миналия век ..Споко, че жега...

• Asen Kushlev
              Asen Kushlev коментира
              Редактиране на коментар
              Правил съм, но този век, хаха. Ама не плача две седмии по форума и да давам на час по лъжичка. Само виж другата тема за смяна на местообитанието, вече се търкалям по гръб...на хазяина му имота не бил негов....Да беше направил една тема с две снимки още в началото, абе купих си това дайте акъл. То сервизи за водни помпи бяха, то тенекиджии...

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
            ...ама той тука ще търси да му я направят без пари и да се реди пред кафето какъв е гъзар.
            Идеята ти е доста креативна. За да не се натоварва ненужно бюджета, могат да се оправят щетите от градушка само от страната на кафето.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X