Гледах една Гранд Витара къса база вкарана от Италия като товарна N1 и така регистрирана тука с номера, обаче нормална, със задни седалки. Предполагам е проблем на пътя като те спрат и гледат 1+1 пък вътре четирима? Изобщо кое е правилното действие - пререгистриране през Технотест или може и така да се кара? Някой да е правил наскоро процедурата и да каже връткава ли е, цена? Мерси!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за N1?
Свий
X
-
Има някои N1 с 4+ 1 места, та виж какво пише в талона. Иначе да те спрат при 1+1 и само със седалки пак могат да ти правят проблем.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Задните седалки са товар в товарното помещение ....прекарвам ги до някъде и съм ги закрепил сигурно с болтове.....Виж ако возиш хора в товарното е проблем ....но само седалки ,никой не може да каже какво да возя и какво да не возя отзад в товарното....Ако има хора,не е проблем че стоят на седалки които по принцип не трябва да ги има....проблема е че хората са в товарното помещение,накратко.
-
Принципно си прав. Дефакто някой милиционер може да се заяде за промяна в конструкцията, акт или спиране от движение...После и да падне всичко времето и нервите няма кой да ти ги върне. Имаше тук преди години споделяне за заяждане за обратното - свалени седалки на пътнически и возене на багаж, което също е абсурд.
-
-
Cenorazpis_2021_12_16.pdf Това е ценоразписа. Като гледам ще е грубо около 350 лв..Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Цялата процедура е да звъннеш един телефон да се разберете кога да им го закараш. Ако всичко е заводско де-факто процедура няма - пишат там квото, снимат, и след 2-3 седмици си имаш сертификат, с който отиваш в КАТ, където вероятно също трябва да минеш канали.
На мен късото терано ми е N1G 4+1. Критерия дали пътнически 4+1 места автомобил може да се пише товарен 4+1 е товароносимост. Късото терано има такава да покрие и N1G 6+1, само дето няма къде да набуташ толкова седалики.При Гранд Витара бе знам как стоят нещата.
Мисля беше нещо като да има товароносимост поне 2 пъти теглото на пътниците без шофьора. Референтното тегло на пътник мисля беше нещо около 70 кила.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар