Обява

Свий
Няма добавени обяви.

C категория под 21 години

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    Аз карах ГАЗ-ка (тия на ЗИЛ бяха гъзари, че бяха "синхронизирани"). А ние "двойно амбриране" "междинна газ"...Моят инструктор ме учеше да карам без съединител. И до днес ми върши работа това.
    ЗиЛ-ът имаше и хидравлика! Който свикнеше с ГАЗ-ката нямаше проблем с другите камиони. И наистина овладяването на включването на скоростите "по слух" помага много и в последствие!

Коментар

Това със скоростите ще да е било много актуално по него време, и мен ме научиха. Юни/1985-а, Ботевград, ТМЕ "Хр.Ботев", ГАЗ 53 самосвал. За съжаление нямам спомен, колко часа е било кормуването, ама беше цяла учебна година.
      Няма да забравя първото си кормуване. Директно на пътя, без полигон, градско/извънградско, цял ден, 6 учебни часа. Това във първия за сезона сняг. Път на практика нямаше, само 30+ см непочистена бяла пелена навсякъде. Валя сняг цял ден. Романтика!
      Няма да забравя и двата часа на Москвич, първата кола, която карах.
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Ето това е възможно в Германия в момента - https://youtu.be/L5rbfREbWlY
        ...
        Момичето е на 19 години, и със сигурност не кара незаконно.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X