Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пияни Шофьори НОН СТОП !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пияни Шофьори НОН СТОП !!!

Аз съм много против, например: Днес няма да те глобим, но следващия път няма да ти се размине. Трябва полицайте (катаджийте) да пишат акт веднагически, а не сега няма да ти пишем, другия пат като те видим тогава ще ти напишем. Дано сега системата на МВР да се вземи в раце, че Вече е много изнервящо.

Коментар

Първо и ние самите трябва да имаме самосъзнание,а след това и сериозен контрол.
      Да знаем,че дори един път да се отпуснем и да пиинем,номера няма да ни мине.

Коментар

Аз винаги като ходя на кръчма на бар. Оставям си колата в гаража и давам ключовете на майка ми която не е шофиьор (в Добри раце). И се пребирам винаги с Такси, де да бяха всички така.

Коментар

Първоначално публикуван от m17k0 Преглед на мнение
          Аз съм много против, например: Днес няма да те глобим, но следващия път няма да ти се размине. Трябва полицайте (катаджийте) да пишат акт веднагически, а не сега няма да ти пишем, другия пат като те видим тогава ще ти напишем. Дано сега системата на МВР да се вземи в раце, че Вече е много изнервящо.
          Понеже не си служил на реда и закона не е зад теб нищо бързо ефективно не можеш да направиш, освен една забележка към водача.Ако той е "човек" ще се сети, благодари и замине с такси или по друг начин.
          Самосъзнание не ни трябва, институцията която поддържа закона се налага горещо да се оправи.Обеснявам защо.Навсякъде има такива шофьори, но в другите държави униформените са с необходимото уважение докато тук съм ставал свитедел на катастрофа идва КАТ и що да видя... те са познават айде тъничко минава всичко.

Коментар

Има два начина:
            1. Бърз;
            2. Бавен.

1. Бърз - Решаваш, че ще разрешиш проблемите. Сядаш и изпиваш от 3 до 4 ракии /концентриран алкохол/. Слизаш долу. Преди това можеш да повикаш някого или да се обадиш на приятел. Веднага след като си пред заведението ще ти изскочи план, който ще реализираш/те светкавично. При достатъчно добро изпълнение, няма да има повече кръчма. Ще те дават по бТВ.

2. Бавен /елегантен/ - обаждаш се периодично в КАТ и други институции. Чакаш приятелствата им да се разпаднат /това е сигурно/. След пенсионирането на проверяващите случаите ще намалеят драстично, поради задаващото се поколение страдащо от самота. Или стани приятел!
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
              1. Бърз - Решаваш, че ще разрешиш проблемите. Сядаш и изпиваш от 3 до 4 ракии /концентриран алкохол/. Слизаш долу. Преди това можеш да повикаш някого или да се обадиш на приятел. Веднага след като си пред заведението ще ти изскочи план, който ще реализираш/те светкавично. При достатъчно добро изпълнение, няма да има повече кръчма. Ще те дават по бТВ.
              Най - много ми харесва този начин (1). Но тъй като тренирам бойни изкуства, можи да стани малак инцидент след ракиите. Пак и не само да ме дават по БТВ а и по канал 1. Малко е опастно, но щом трябва се намесвам неизбежно вече.

Коментар

Това с разни сопи и какво ли не е само в твой минус!Би трябвали при обаждане на 112 и комертар с тях за обажданетоти на КАТ,за целият случей да вземат рационално отношение.

Коментар

Има ли някой идея какво трябва да се направи за да се счита шофирането в нетрезво състояние за углавно престъпление и да се лежи достатачно годинки.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Саморазправата води само до още такава. Ако това стане мерилото за справедливост ще си имаме големи дертове. Викам по-добре да се разръчкат сериозно институциите, но това сам човек не може. Моят съвет е да събереш всички съседи за каузата. Една птичка пролет не прави .

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Има ли някой идея какво трябва да се направи за да се счита шофирането в нетрезво състояние за углавно престъпление и да се лежи достатачно годинки.
                      Да се убие някой и пияният шофьор да не е известна личност!
                      Сори за черния хумор, но то и сега си има точка от закона, по която може да отидеш на топло и без смъртен случай. Все пак ще е малко прекалено за 0,6 промила да се лежи (не, че ми пука, аз не карам пиян, но де да знаеш, някой път може да се изкуша от 1 бира...)
                      Последно редактирано от kuzdov; 24-08-09, 20:52.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз съм краен! Българите заслужават най-тежките възможни санкции! Няма 0.6, няма 6! Пил ли си - книжката на трупчета. При второ нарушение - завинаги! Ако ти е взета за употреба на алкохол и те хванат да караш - за дълго време в пандиза. При произшествие - много години пандиз и никога книжка. При смърт - доживотен! И да няма заслужили. При алкохол министър и клошар са равни! И какво значи 0.5 промила?! 0 промила! Няма да сме единствените.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          При алкохол министър и клошар са равни!
                          Специално в България няма как да стане!Поне блиските няколко годинки!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Аз съм краен! Българите заслужават най-тежките възможни санкции! Няма 0.6, няма 6! Пил ли си - книжката на трупчета. При второ нарушение - завинаги! Ако ти е взета за употреба на алкохол и те хванат да караш - за дълго време в пандиза. При произшествие - много години пандиз и никога книжка. При смърт - доживотен! И да няма заслужили. При алкохол министър и клошар са равни! И какво значи 0.5 промила?! 0 промила! Няма да сме единствените.
                            В такъв случай може да вземат и твоята книжка... Както и на всеки въздържател. В кръвта е нормално да има алкохол, дори да не си консумирал такъв. Обикновено е части от промила, но само в следствие на консумирана храна, цигари и т.н. е възможно да стигне и до 0.2 промила. Отделно грешката на дрегерите е още 0.2 промила... и те нещата направо си клонят към 0.5
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                              В такъв случай може да вземат и твоята книжка... Както и на всеки въздържател. В кръвта е нормално да има алкохол, дори да не си консумирал такъв. Обикновено е части от промила, но само в следствие на консумирана храна, цигари и т.н. е възможно да стигне и до 0.2 промила. Отделно грешката на дрегерите е още 0.2 промила... и те нещата направо си клонят към 0.5
                              +1.
                              Дрегера далеч не е толкова съвършен уред.

Наказанията за шофиране в пияно състояние и сега ги има в закона, включително и до затвор. Въпроса е кой, къде и как го прилага тоя закон...
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Абе вие полудяхте ли? Затвор за алкохол над 0%
                                Може да скочите срещу мен, ама абсолютно никой не може да ме убеди, че като пия една бира ще карам по-зле от 70 годишен пенсионер с лада, който носи очила!!!!!!!!!!!!!
                                Много интересни хора - алкохол та алкохол!
                                Мисля, че въздействието му е адски преекспонирано - или можеш да караш или не!
                                А ако не си спал каква е санкцията???

ПП - В Европа никой не ти изкача с палка да ти прави всички възможни проверки и реално погледнато никой не те наказва за нещо което не си направил за разлика от тук!
                                Последно редактирано от karviola; 26-08-09, 10:16.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X