Здравейте Колеги! Незнам дали тук мога да напиша темата или къде другаде, но искам да попитам какво да правя! Живея в един квартал където има кръчма, и постоянно виждам пияни хора който се качват в колата си и потеглят. Един ден видях много зверски пиян човек който се качи в колата си и потегли. Много се ВБЕСИХ!!!
Обадих се на КАТ казах Регистрационния номер на колата който човека караше много пил! Катаджиите дойдоха до мястото където е потеглил пияния, и ме попитаха какво съм видял и т.н.
Обясних им че човека си излиза от крачмата и се качва в колата си пил и потегля. А те ме тупнаха по рамото и казаха той е наш човек не бери грижа за него!
И ми пожелаха лека вечер. Е това супер много ме Изнерви
И изкам да ви попитам като видя пиян човек как да реагирам че вече и аз самият не знам, и се ядосвам. Ще стана една охрана на тая кръчма и ще спукам всички гуми на колите които са до кръчмата като не реагира никой. Страх ме е за другите.
Моля ви кажете ми как да постъпя като видя такова нещо. МОЛЯ ВИ
Обадих се на КАТ казах Регистрационния номер на колата който човека караше много пил! Катаджиите дойдоха до мястото където е потеглил пияния, и ме попитаха какво съм видял и т.н.Обясних им че човека си излиза от крачмата и се качва в колата си пил и потегля. А те ме тупнаха по рамото и казаха той е наш човек не бери грижа за него!
И ми пожелаха лека вечер. Е това супер много ме Изнерви
И изкам да ви попитам като видя пиян човек как да реагирам че вече и аз самият не знам, и се ядосвам. Ще стана една охрана на тая кръчма и ще спукам всички гуми на колите които са до кръчмата като не реагира никой. Страх ме е за другите.
Моля ви кажете ми как да постъпя като видя такова нещо. МОЛЯ ВИ
Те са същите като онея с малък нюанс в цвета на перушината
Коментар