Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 въпроса за камерите за скорост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Снимки може да се видят към днешна дата. Ходих в КАТ, след 10 минути ровене в някакви папки/ кашони , лелята каза: Аааааааа, за снимка върви в районното. При нас едно, та айде там. И на двата фиша снимките идентични, през месец, даже часът е еднакъв до минута. Ограничението в моята посока е 90, но аз изпреварвам и в двата случая и навлизането в другата лента веднага ме отчита, там е 60. Можело да се избира лента на камерата, но засича двупосочно и не може да се изключи. Казаха да си пусна две жалби и ще ги отменят, направих го и чакам резултат.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Малко "в страни", но мисля, че е за предпочитане пред отваряне на нова тема ...
      Вчера получих смс, че съм глобен с 50лв, по чл ... В движение, вероятно съвсем скоро след засичането. Проверих на сайта на КАТ и - да. Има линк да се плати веднага през карта. Направих го. Но никъде не ми излезе информация, къде съм превишил скоростта и с колко. Така ли е вече? Или мога все пак да го видя някъде, без да ходя на крака и да се разправям?

Коментар

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        Трябва ти електронен подпис, и ПИК--код от НАП. Така ще можеш да отвориш самия фиш и да прочетеш всичко.

Има надлежен начин за известяване за съставен фиш или УАН, надлежно описани в ЗДВП. А тия модерности като СМС или известяване през вибратора си ги преместете в съседния крачол.
      Тия хора требе да с енаучат да си вършат работата...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Е ся ти искаш да се върнат назад ли? Всичко живо иска да стане модерна системата, а ти искаш "хартиен носител" ли? По-горе пише как се прави без разкарване!
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Баси снимките имате,мен като ме снимаха на Канарите преди година ми излезе и място и скорост и ограничение и номер и всичко,пратиха ми я по пощата в нас,да и се радвам,глобата жената я плати по интернет.

Нямаше и 3 седмици ако правилно помня,от Канарските до Калифорния,пляс честито……….как така те глобяват без да има скорост на снимката не ми е ясно
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
            Стоян Боюков-Sariones коментира
            Редактиране на коментар
            Има си всичко бре! И образ също! Един път за малко да стане беля, като получателя видя "образа" Еее ... размина се.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X