Книжка взимат за над 50 км/ч в града. За 3 месеца. А от к'ъв зор може да се кара с над 50 отгоре градско, не знам, ама вие си знаете... Може да и било въпрос на живот и смърт, което за мен е оправдано.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
2 въпроса за камерите за скорост
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Двигателист Преглед на мнениеКнижка взимат за над 50 км/ч в града. За 3 месеца. А от к'ъв зор може да се кара с над 50 отгоре градско, не знам, ама вие си знаете... Може да и било въпрос на живот и смърт, което за мен е оправдано.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от marinrr Преглед на мнениеА за сроковете- дойдоха в службата накуп от септември 2019 до сега- явно се активизират с връчването малко преди срока за изтичане( ако е 2 години, както спомена колегата) . Но на фирмите ги носят на място!
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Да запитам , дали някой с чуждестранен номер и шАфиорска диплома е сниман в БГ и как и кога е получил честитка ? Може ли някъде да се провери кога и до колко съм прекрачил границата на закона ?По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
По идея още преди 7-8 години ( това ми е останало в главата) включиха и БГ в сиситемата на европа -демек ако неиде си направиш нарушение ти го пращат до вкъщи -поне за европеиския съюз.Знам за 3-4 наши съграждани сгазили лука в немско с БГ номера и честитките доидоха до БГ.
Предполагам по същия начин и наще от Бг битрябвало да пращат честитки до други страни.Дали обаче това се прави е отделен въпрос.
-
И аз знам, че трЕбе , ама дали се случва е въпроса ?
-
-
Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнениеНякой знае ли,ако са ме засекли с "тринога",радар-детекторът ми трябва ли да писне?Не издаде никакъв звук,а бяла,необозначена кола,паркирали отстрани на пътя,дигнали задният капак,а техниката предполагам е в багажникаКойто търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнениеНякой знае ли,ако са ме засекли с "тринога",радар-детекторът ми трябва ли да писне?Не издаде никакъв звук,а бяла,необозначена кола,паркирали отстрани на пътя,дигнали задният капак,а техниката предполагам е в багажника
Коментар
-
За krassitch всъщност беше коментара.
Дотолкова е илигъл, че колата най-малкото следва да загуби роуминг извън България.
Ама ако колата ти дотолкова няма роуминг, че дори не е препоръчително да напуска областта - това едва ли е фактор.
Има всякакви случаи, важното е човек да знае.
Щото незнанието не е оправдание
-
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеКолко е срока към момента в който излизат фишовете/наказателните постановления след снимане? Минах със сериозно превишена скорост покрай една патрулка преди 2 седмици и още го няма фиша/НП-то в системата им.
Коментар
-
Относно смяната на документи - при смяна на лична карта нищо не проверяват. Пуснах си заявлението за бърза "поръчка" на лична карта на 15-ти септември, днес си взех новата лична карта. Никой не отвори никаква приказка за невръчени неща.
Поне разбрах че в самото районно може да се провери, ако искам, щото докато висах на опашката един искаше да проверява. Ама аз не искам.
Живи-здрави ще имам регистрация на автомобил след някой и друг месец - ще докладвам и тогава какво се е случило. Най-вероятно ще я регистрира упълномощено лице, та казусът около връчването ще е още по-интересен - не виждам как ще им се получи, при положение че на гишето няма да съм аз, а лице, упълномощено само за регистрация, не и за получаване на фишове. А преди това ще има и заверка (или там квото) на технотест в автомобилна администрация.
...това ако не съм ги платил до тогава де. Относно дали ме спират - спират ме, ама никой нищо не проверява. За нарушение не са ме спирали много отдавна (2 години минимум, вероятно 3) - мятат по един поглед на документите и гражданската и толкоз.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
На излизане от България преди месец ми връчиха електронен фиш за скорост."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОтносно смяната на документи - при смяна на лична карта нищо не проверяват.
П.П. Платих с карта, ако има някакво значение !
Коментар
-
Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеОбжалвайте ги тези фишове, няма такса. При мен отпадна един за 300лв.
В Кат ли се подава жалбата или в съда и каква е процедурата ?Който търси , намира !
Коментар
-
Могат ли КАТ да снимат в тъмното ?
Намирам противоречива информация в интернет...
Аз лично никога не съм получавал глоба от през нощта, a и патрулки не съм виждал по обичайните места за дебнене.Който търси , намира !
Коментар
-
Тези в патрулките на таблото ползват TR-4, а той има "Диапазон на измерваните скорости - 30 - 200 km/h."... карайте по-бързо
Иначе триногите могат да снимат по всяко време и разнообразни метеорологични условия (стига да не е ги върти торнадо).
-
Най - гадни са разположени камерите във Франция , едно че снимат в гръб и почти винаги са на непредсказуеми места . Карах за малко там и имах късмета и двата пъти да снимат колегата !
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар