Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малолетен избива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малолетен избива

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
    Както и да е, друго имам предвид- дори и младежа да имаше книжка, това не би променило почти нищо - всичката тази идиотщина си е функция от възрастта, безрадсъдството и тоталната липса на опит и възможност за предвиждане на ситуацията.
    Да де, точно за това на 16 години, в десети клас не може да вземеш книжка.
    На мен направо ми е чудно, че всички са живи. Късмет са извадили.
    А това детенце трябва да го тикнат в една стая и поне 24 часа да гледа само карди от катастрофи, па да му дойде акъла.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Да де, точно за това на 16 години, в десети клас не може да вземеш книжка.
      На мен направо ми е чудно, че всички са живи. Късмет са извадили.
      А това детенце трябва да го тикнат в една стая и поне 24 часа да гледа само карди от катастрофи, па да му дойде акъла.
      Ти остави живи, ами съответните лапета бяха и сравнително най-здрави от всички участници - двамата пътници излязоха през един страничен прозорец и хванаха полето, а "шофьора" не знам защо, ама остана на местопроизшествието. Почти всички други бяха вадени от колите с лостове разни.

Коментар

Привет!
        Цвети...няма да му дойде акъла...то хюмненцето си знае, че тати и мама за пореден път ще го измъкнат и ще си отиде безнаказано...не е като едно време...
        Мама е даскалица...и нейната колежка класната и казва, че съм бил палав...пък Мама и отговаря...Ама Донке, че ти нямаш ли ръце да биеш...какво като е мой син...после и в къщи ядох бой...от Баща ми...да затвърдя урока дето се вика...
        Има престъпление...трябва да има и наказание...тъй казваше Бащата...
        Нищо, че бях шантаф...и ядех пердах често, често...и по много...пак станах човек...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
          Привет!
          Цвети...няма да му дойде акъла...то хюмненцето си знае, че тати и мама за пореден път ще го измъкнат и ще си отиде безнаказано...не е като едно време...
          Мама е даскалица...и нейната колежка класната и казва, че съм бил палав...пък Мама и отговаря...Ама Донке, че ти нямаш ли ръце да биеш...какво като е мой син...после и в къщи ядох бой...от Баща ми...да затвърдя урока дето се вика...
          Има престъпление...трябва да има и наказание...тъй казваше Бащата...
          Нищо, че бях шантаф...и ядех пердах често, често...и по много...пак станах човек...
          Честно казано си мисля, че в случая ако започне някакъв тормоз над това, и без това безмозъчно същество, би довело до сериозно трупане на агресия. Което автоматично ще доведе след 2 години, когато вземе книжка до още по-"лудо" каране.
          Според мен промивката на мозъка е по-добрият вариант, все пак нали той контролира всичко.
          A2 (+)

Коментар

Честно казано си мисля, че в случая ако започне някакъв тормоз над това, и без това безмозъчно същество, би довело до сериозно трупане на агресия. Което автоматично ще доведе след 2 години, когато вземе книжка до още по-"лудо" каране.
            Според мен промивката на мозъка е по-добрият вариант, все пак нали той контролира всичко.
            Промивка на мозъка?Мислиш ли че ще има полза.Аз лично в репортажа по телевизията като го видях ми направи впечетление че на него не му пука.Тоест и да му говориш все едно.Той има толкова примери че няма смисал от всякакви разговори.

Ако някой си направи експеримета да види събота и неделя като е хубаво вече времето на извесните "Състезателни бензиностанций" както ги наричат какво се случва.Как от 20 коли има поне 2 който са карани от момчета на по 16,17!
            Този случей не е първия и няма да е.Преди няколко години един такъв "Гъзар" за малко да убие мой приятел на бул.България.Като ситуацията беше подобна.Само автомобила беше на бате и беше от друга марка.Тогава въпросното момче подпука 3 коли.Това го има не само с България!
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Привет!
              Цвети най вероятно си права, но аз не виждам мозък у пикльото, че да има какво да се промива...моля за извинение, но това си е лично мое мнение...
              Пък и народа го е казал...
              Бий дипенце, за да не биеш дупище...
              Те родителите са го отървали лигльото та сега друг да се справя с лудоста...
              Не, че аз не съм шантаф и не карам бързо, но имам доста километри изминати на картинг и зад геврека на безброй коли и камиони...
              Пък и да караш с такава скорост в града...хм...ми той си е за четвърти километър...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                За всичко е виновна чалгата и негърската чалга !
                Просто младежите не мислят !
                Наказанието трябва да е сурово , ама май вече няма ТВУ-та !
                Трябва да има да го затворят там и като 5-6 месеца по-големите го потормозят и пое...т , и като знае , че при второто провинение ще отиде направо в затвора ще се занисли олигофрена !

А за родителите какво да кажа , те даже са още по ........... от малкия !
                И понеже е качил още 2-3 девойчета от класа и е тръгнал да се прави на МЪЖ
                Не е виновна негърската музика,а родителите,че не са го възпитали и са го оставили да вземе колата.А ТВУ-та мисля има но 5-6 месеца ще са му малко

Коментар

Привет на всички!
                  По темата:
                  Според мен няма значение малолетен или не. Който е изрод зад волана...и на 40 да е няма никакво значение. Качвал съм се при шофьори на по 20 години, каращи отговорно, приятно и сдържано. Качвал съм се при шофьори със сериозен стаж и да ви кажа честно ме е било страх дали ще се прибера жив!
                  За това нека не гледаме години, социален статус и хормони...нека просто всички се опитаме да бъдем разумни хора зад волана!
                  Благодаря ви и ви поздравявам ако споделяте моето мнение.
                  "Nec scire fas est omnia."(Quintus Horatius Flaccus)
                  "Не можеш да знаеш всичко."(Квинт Хораций Флак)

Коментар

Първоначално публикуван от samurai_lqck Преглед на мнение
                    Привет на всички!
                    По темата:
                    Според мен няма значение малолетен или не. Който е изрод зад волана...и на 40 да е няма никакво значение. Качвал съм се при шофьори на по 20 години, каращи отговорно, приятно и сдържано. Качвал съм се при шофьори със сериозен стаж и да ви кажа честно ме е било страх дали ще се прибера жив!
                    За това нека не гледаме години, социален статус и хормони...нека просто всички се опитаме да бъдем разумни хора зад волана!
                    Благодаря ви и ви поздравявам ако споделяте моето мнение.
                    Той ако е изрод ясно, че няма да се промени. Но има значение дали е малолетен или все пак си е минал процедурата с решаването на листовки, кормуването(колкото и опорочена да е системата) и часовете тренинг зад волана. В случая виновни са и родителите за липсата на контрол над детето.
                    A2 (+)

Коментар

Той ако е изрод ясно, че няма да се промени. Но има значение дали е малолетен или все пак си е минал процедурата с решаването на листовки, кормуването(колкото и опорочена да е системата) и часовете тренинг зад волана. В случая виновни са и родителите за липсата на контрол над детето.

Да си призная и аз като бях по-малък си карах без книжка и то доста безотговорно.Но никога не съм си позволявал да вдигам такива скорости и да карам със скорост с която ако се ударя да нанеса щети на няколко автомобила и да раня сумати хора.
                      Това си е до самопреценка на човека зад волана.
                      Че не трябва да се кара без книжка нетрябва.Но има и хора който с нея правят същите бели.
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Такива катастрофи стават всеки ден,само където не ги раздухват по новините.Малолетните в Америка влизат в училище и стрелят по съучениците си,това за мен е малолетен убива.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                          Да си призная и аз като бях по-малък си карах без книжка и то доста безотговорно.Но никога не съм си позволявал да вдигам такива скорости и да карам със скорост с която ако се ударя да нанеса щети на няколко автомобила и да раня сумати хора.
                          Това си е до самопреценка на човека зад волана.
                          Че не трябва да се кара без книжка нетрябва.Но има и хора който с нея правят същите бели.
                          Не случайно до едни определени години, детето няма право да взима решения само и за него и действията му отговарят родителите му. Нали смята се, че до тези години тече някакъв възпитателен процес, благодарение, на който по-късно това дете ще трябва да може да взима разумни решения и да преценява правилно.
                          A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X