До: Каране в снега
Честита Нова Година на всички почитатели на този форум. Предпочитам четенето пред писането,но сега реших да добавя и аз едно предложение.-----Ако имате печка на твърдо гориво-отделете си малко дървестна пепел в найлонова торбичка и я носете в багажника.Прибавете и една широка пласмасова лопата .Този товар не е тежък,но е много полезен.Поръсете заледения участък с малко пепел и излизате!!!
Честита Нова Година на всички почитатели на този форум. Предпочитам четенето пред писането,но сега реших да добавя и аз едно предложение.-----Ако имате печка на твърдо гориво-отделете си малко дървестна пепел в найлонова торбичка и я носете в багажника.Прибавете и една широка пласмасова лопата .Този товар не е тежък,но е много полезен.Поръсете заледения участък с малко пепел и излизате!!!
Даже и патрулка се въртя... стана шоу! 
В момента с тая Тойота се чувствам като страничен наблюдател на пътя, което ме изнервя определено. Просто си е тухла и ако я изтърва, тръгва на където си иска без шанс за контрол.
Това тракторната шарка си е гума с посока като зимните гуми.Все едно да купиш 4 зимни гуми за леката кола и задните да обърнеш посоката назад та ако забуксуваш да въртиш назад и да излезеш нема логика.Слагай ги обърнати напред и си карай

Коментар