Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
    последно време, за да не се ядосвам на тарикати, им правя мръсно
    примерно на разклона от цариградско за Дружба, след като се спуснеш и завиеш на ляво се образува една доста голяма колона от чакащи за ляв завой. Та застанал съм си аз, наредил съм си се най-примерно, след 2 мин чакане заставам първа кола и гледам от дасната ми страна долита един черен, лъскав самолет(мерцедес мл) и се нарежда най-отпред, като небрежно ме засича.Реших че на мене пък ми е позволено да се паркирам пред него .С доста интерес наблюдаваше маневрите ми, но след като установи, че какъвто и да е светофара той неможе да мине, му стана неприятно. Зад стъклото се виждаше някакъв с доста дебел врат как беснее.
    Забелязах също, че хората които си минаваха на светофара бяха доста весели
    Tя при вас в София шоуто е пълно и навсякъде.

Коментар

Не е до манталитет, възпитание и там други такива. До тояга е!

Колежката Софиянитка казва, че над 100 коня изкушавало- е, жена ми кара няколко пъти по 100 коня кола пък не съм забелязал да се изкушава. Не защото е примерна, а защото тука се влиза в панделата. В много случаи, ако не ти е за сефте си вътре на топло. Върви се изкушавай после. Един пример.

До нас е Мексико, с 20 кинта и си цар. Наближаваме границата, слагат се колани, доизпива се Кока-колата, вкарва се 2ра, 4000 оборота и в момента в които ми изтропа под гумите / минал съм границата/ задните ми гуми започват да пушат. Защо- ми всички така карат, карам ли бавно ще ме отнесът. Втората причина е, че ченгето стои и си бърка в носа.
      На влизане в САЩ, точно на обратното. На опашката на границата- то са пръсти, клаксони, "пута мaдре"/ това няма да го превеждам/, дерем си кълниците- простотия. Наближим ли жълтата черта / САЩ / всички сме като божи кравички. Ония намусения със синята униформа не дава глоба по малко от $ 300.00. Раздава ги даже и за клаксон- писнало му е да му бибиткат на главата. И о чудо! Всичките кретени се превъзпитават от една жълта черта. Символ на друга територия и други закони. Не ги чакайте да го ударят на самодисциплина, не върви ли тоягата, нищо няма да стане.

Гледам разказвате случки- не искам да ви казвам случки в София, карам кола, която струва един чифт обувки, карам с книжка, която не ми трябва и тариката се реди пред мен с вратите към бронята ми.

За 20 дни -един калник, едно огледало, двете брони....

В софия е кретения, такава наглост не съм виждал и в азиатските страни. Не е до манталитет обаче. Е, има и много тъпотия замесени де, ама...
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        Не е до манталитет, възпитание и там други такива. До тояга е!

Колежката Софиянитка казва, че над 100 коня изкушавало- е, жена ми кара няколко пъти по 100 коня кола пък не съм забелязал да се изкушава. Не защото е примерна, а защото тука се влиза в панделата. В много случаи, ако не ти е за сефте си вътре на топло. Върви се изкушавай после. Един пример.

До нас е Мексико, с 20 кинта и си цар. Наближаваме границата, слагат се колани, доизпива се Кока-колата, вкарва се 2ра, 4000 оборота и в момента в които ми изтропа под гумите / минал съм границата/ задните ми гуми започват да пушат. Защо- ми всички така карат, карам ли бавно ще ме отнесът. Втората причина е, че ченгето стои и си бърка в носа.
        На влизане в САЩ, точно на обратното. На опашката на границата- то са пръсти, клаксони, "пута мaдре"/ това няма да го превеждам/, дерем си кълниците- простотия. Наближим ли жълтата черта / САЩ / всички сме като божи кравички. Ония намусения със синята униформа не дава глоба по малко от $ 300.00. Раздава ги даже и за клаксон- писнало му е да му бибиткат на главата. И о чудо! Всичките кретени се превъзпитават от една жълта черта. Символ на друга територия и други закони. Не ги чакайте да го ударят на самодисциплина, не върви ли тоягата, нищо няма да стане.

Гледам разказвате случки- не искам да ви казвам случки в София, карам кола, която струва един чифт обувки, карам с книжка, която не ми трябва и тариката се реди пред мен с вратите към бронята ми.

За 20 дни -един калник, едно огледало, двете брони....

В софия е кретения, такава наглост не съм виждал и в азиатските страни. Не е до манталитет обаче. Е, има и много тъпотия замесени де, ама...
        Така е в щатите всички ставаме божи кравички,че иначе много боли и соленичко излиза,дано никога да не става България като щатите,където всеки ти показва безнаказано среден пръст.Тук в БГ се изпреварва и се прибираш в дясно,а в щатите просто си караш в лявата лента и изобщо не ти е зор,че пречиш на някой да кара по-бързо.Много пъти съм си мислил,ако дойде един залухан американец да кара в БГ,колко много шамари ще изяде за този среден пръст.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Ама когато довтасаха ченгетата вече беше върхът.
          Да ама не, щото вчера си направиха колата и отново снощи имаше врътки.
          Не знам на трзи "говеда" какво трябва да им се случи че да ги спре.
          Има начин. Много "нормален" начин. Всеки път, когато "гъзетата" се разиграят, звъниш на дежурния офицер. Ама абсолютно всеки път. Казваш, че има група хора, управляващи МПС-та опасно на кръстовище еди кое си... И така. На 20-тия път, на полицаите ще им писне да се разкарват до едно и също място всяка вечер и тогава ще приключи целия цирк. Нали се сещаш, че дежурния офицер е длъжен, да изпрати екип, при подобно обаждане. Няма начин да се направи на ощипан, защото има вече доста предавания, които ще лапнат историята за безхаберните полицаи.

Ама какво да ви кажа. Ако вие не си търсите правата, няма кой да ви ги поднесе на тепсия.

В тзи ред на мисли, в моя квартал има една кръчма, която фалира вече 20-тина пъти. Всички собственници си представят, как по цяла нощ, разни пияници ще крещях безнаказано на улицата и бизнеса ще върви прекрасно. Да, да, ама не. При първите крясъци след 22 часа, полицаите вече са тука. При втори случай, се започват актовете. И така. Ама в моя квартал се звъни за всяко нещо и хората от РПУ-то си вършат работата железно. Имаше дори и един строеж срещу нас, на който всичкия шум изчезваше между 14 и 16 часа. Всеки ден. Почти като на магия.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
            Така е в щатите всички ставаме божи кравички,че иначе много боли и соленичко излиза,дано никога да не става България като щатите,където всеки ти показва безнаказано среден пръст.Тук в БГ се изпреварва и се прибираш в дясно,а в щатите просто си караш в лявата лента и изобщо не ти е зор,че пречиш на някой да кара по-бързо.Много пъти съм си мислил,ако дойде един залухан американец да кара в БГ,колко много шамари ще изяде за този среден пръст.
            Колега, ако с това горното казваш, че в БГ начина на каране ти харесва повече и е по правилен, аз няма какво да добавя повече Аз лично предпочитам да ми показват пръсти, а не да се опитват да ме пребият с лъскавите си колички.

И мене ме дразни това с лявата лента, е ония ден заради една заспала баба с Кадилaк сръгах колата- сега $ 500.00 ей така ще литнат, че и адвокат, и съдилища. Още ме е яд. Като се замисли човек, бабата просто караше с максималната разрешена скорост в лява лента. Аз пък не съм си монтирал сирена и буркан на тавана и за това нямам право да се сърдя на бабет че не си мърда мудния, скапан Кадилък.

Дразнещо е ама няма как, по добре от това няма или поне аз не съм виждал.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Колега, ако с това горното казваш, че в БГ начина на каране ти харесва повече и е по правилен, аз няма какво да добавя повече Аз лично предпочитам да ми показват пръсти, а не да се опитват да ме пребият с лъскавите си колички.

И мене ме дразни това с лявата лента, е ония ден заради една заспала баба с Кадилaк сръгах колата- сега $ 500.00 ей така ще литнат, че и адвокат, и съдилища. Още ме е яд. Като се замисли човек, бабата просто караше с максималната разрешена скорост в лява лента. Аз пък не съм си монтирал сирена и буркан на тавана и за това нямам право да се сърдя на бабет че не си мърда мудния, скапан Кадилък.

Дразнещо е ама няма как, по добре от това няма или поне аз не съм виждал.
              Не казвам,че карането в БГ е правилно,просто на мен ми харесва повече,ти знаеш колко много ограничения има в Калифорния,все това неправи,онова еди как си ще ти се случи,в Мексико се раждам като стъпя и го сравнявам с БГ.Поразбити са пътищатата,но пък родни за сметка на това и ченгетата не се втелясват много за дребни нарушения

Коментар

Ограничения има и тук, но никой не ги спазва ...... причината е известна на всички - КОРУПЦИЯ

с 50лв и малко театрални заложби хората карат без каквито и да било лични документи или документи за МПС-то

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Евала че си спрял, аз вече не си правя труда . Лошото е че когато този се претрепе отсреща ще претрепе някой/и невинни . Дано отсреща да е КРАЗ както казва Таргата (и дано Таргата да му е шофьор). Аз съм за постване на снимките.
                  Ако започваме слагането на снимки.. то тук ще бъде като сайт за запознанства.Мисля си че по добре...да си купиш ЗИЛ и да се надяваш искренно че пак ще ти изкочи или сече пътя.. да ама не...както и да го бистрим..няма как да стане това. даже и да е участник във форума.. кво го правим...буалки в главата и нарязани гуми..? е пак не става...маа' му !
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

Извинявам се, че ъпвам толкова стара тема, но ми направи изключително неприятно впечатление въпросният колега от форума (с лепенка!):

Който на светофара на Т-образното кръстовище на "Хенрих Ибсен" и "Никола Крушкин" идвайки откъм "Гоце Делчев" се нареди в лентата за десен завой макар да беше направо. Дотук добре, това се преглъща, но брутално засече и изтика колата пред мен - някаква дребничка "Корса" управлявана от жена, за да се намести пред нея.

Затова ли са ви джипове с големи гуми, за да сте страшни на пътя и да избутвате другите?
                    Прикачени файлове
                    What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Не е винаги вече лепенка на форума означава, че я кара човек от форума. Лято видях една джипка с лепенка и НИК-а, звъннах на колега да се видим, а то се оказа че я продаде преди няколко месеца.

Е, това не оправдава въпросния с Паджерото.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

• От: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Най-голямо впечатление ми е направило на междуградски път със завои.Когато настигнеш някой на завоите и не те пуска.На завоите едвам едвам, свърши завоя-газ до дупка.Караш половин час зад него и чак тогава от страх че е достигнал предела на възможностите си евентуално вземе че те пусне.Другото което ми е направило огромно впечатление е с мотора между колите-едни те виждат в огледалото и ти правят път да минеш, други те виждат и нарочно ти препречват пътя.Е кво като спреш моториста да мине, ти така по-бързо ли ще стигнеш!!!Абе въобщее...нямам думи.
                        Калта за UAZ-a е като водата за водолаза!

Коментар

Не си ли забелязал, че някои хора ги е яд
                          Веднъж се набих едвам едвам до прозореца на един такъв , но успях да го питам защо ми препречва пътя. Отговори ми , че не било правилно да карам м-у колите (в което има нещо вярно) и от къде на каде само защото карам мотор ще стигам по-бързо от него (колата беше лъскава), замълчах си...

Коментар

А какво ще кажете за следната ситуация:Излизаш на главен път, изчакваш кола от ляво,а онзи последния момент включва десен мигач и завива във улицата от която излизате.
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                              А какво ще кажете за следната ситуация:Излизаш на главен път, изчакваш кола от ляво,а онзи последния момент включва десен мигач и завива във улицата от която излизате.
                              Какво да кажем... Ако изобщо даде мигач, се радвай. Щото доста такива екземпляри хич и не дават. И всеки път отнасят по една дългосвиреща, ей-така, за спорта.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Какво да кажем... Ако изобщо даде мигач, се радвай. Щото доста такива екземпляри хич и не дават. И всеки път отнасят по една дългосвиреща, ей-така, за спорта.
                                Оффтопик: Как ще пуска мигачи бе?! Ми после, като дойде от енергото сметката за тока, как ще я плаща завалията?!
                                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X