Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
    Лошо е, когато налице е само едната страна на конфликта.
    Също малко неприятно е, че никой не познава колега, който седи зад този ник и подобни историики за разбунване на страстите мога да измисля десетки, друг е въпроса кое е истина и кое свободно съчинение. Така че, докато не разбере кои са актьорите в този сюжет, за мен всичко е нереално......
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Също малко неприятно е, че никой не познава колега, който седи зад този ник и подобни историики за разбунване на страстите мога да измисля десетки, друг е въпроса кое е истина и кое свободно съчинение. Така че, докато не разбере кои са актьорите в този сюжет, за мен всичко е нереално......
      Именно! Докато не се появи другата страна, както казах и преди, всичко си е празни приказки.

Коментар

Първоначално публикуван от fubar Преглед на мнение
        Не така Колега!

От сряда вечерта, софийския университет, светофара на васил левски посока към паметника.

Гъраз с жип и лепенка на офроуда, без да казвам модел на жипа, решава да изпревари от най-лява и да продължи направо.
        Да там се случва често!!!

Не го пускам, фабияната е 3 цилиндъра и развърта бърже, жалко че няма пушек, че него поне да диша...
        Настига ме едва на зебрата, където псува и пиняви като сан бернар!!!
        120 кила минимум преценявам, няма да слизам освен при нужда да му зачервя бузките...само среден пръст му показвам, така по братски...

На следващия светофар, реши да се праи на мъж и слезна от жипа, вече на 130кг ми изглежда, следващите секунди Той ще ги помни дълго, търкаляне по гръб в калта...не разбра кога излезнах и му наритах коленцата...не го наплюх в устата докато лежеше, няма да се гавря със човека... дано жена му, която беше в колата, все още му пуска, щото се оказа с малка пишка и голяма жипка...

Следващия да заповяда...с колкото по-голяма, по-добре...

Ааа? Там няма ли камери? Дали може да стане въргал без да ви заключат и двамата?

Абе не знам. Нещо ми звучи като екшън от 60-те...

Коментар

Мълчание,поредния кьорфишек,или давай номера ,или си смени ника та поне да можеш да попрочиташ нещо защото от тук насетне за каквото и да било ще звучиш несериозно.
          ПАВКО
          0888802068

Коментар

Ха ха вчера умрях от смях, ама да ви разкажа и на вас.
            В квартала където живея има заведение където се събират разни"боклучета",с БМВ-та и само въртят гуми и правят "слънца"абе келешка работа.Най лошото е че го правят на сами кръстовището,на светофара.Като им дойде музата започват, и си въртят гуми, и колите спират да ги изчакат.
            Та вчера поредния ''голям мъж''започна да изнася представлението си и в един момент се чу доста приятен звук за моите уши и БМВ-то се закова на място на средата на кръстовището.Слезе "баровеца''и още едно пишлеме и тикат колата, ама тя не помръдва.Пръснал се беше диференциала, и беше блокирал.Ни напред ,ни назад,умрях от кеф.Обаче кефа стана пълен като дойдоха ченгетата.Отписаха си на актове.

Коментар

Ти пък що са смейш на чуждото нещастие

Коментар

Що пък да не се смее, най-готиното е да видиш тъпата физиономия на преебаното гъзе
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Нали и аз това имах в предвид,а още по-хубаво е да видиш физиономиите на няколко "преебани гъзета",както явно е било в случая.

Коментар

Хайде и аз да споделя, жена зад волана по маршрут Сливница, Раковска, НС , Цариградско - локалното Бриколаж нагоре .............. (всеки ден) - карам с 80 ако колоната върви с тази скорост, все по-често и по-бавно, стоя си в платното и дори да сменям лента го правя гледайки огледала и плавно - така, че ако евентуално засичам да ми бибнат и реагирам

какво става около мен .................. хвърчат, от ляво и дясно скачат пред муцуната ми и набиват спирачки (дори мигачите в повечето случаи са мираж......)

Да карат големи (джипки) или мощни коли, но защо си мислят "аз съм по-голям ще се пази и отстъпи"

за мен няма логика по ред причини и дори да забравим закона , има автобусни спирки има много места на които се включват и други ......

защо да превръщаме градските в рали пътища

защо обиждаме някой, че се е забавил секунда две при потегляне (ами така кара човека, може да е несигурен , млад шофьор и тн), защо да не направим път на колите коит чакат да се включат или да слушам "Аре ма овцо.............." когато спирам на пешеходна пътека или на жълто

Смятам, че нашия манталитет е такъв (и аз в голяма машина може би ще се подведа и ще добия чувство за "превъзходство" и "недосегаемост" и, ако стане се надявам да се преборя да го изкореня, защото не съм сама на пътя а "недосегаем" е прилагателно ............. не човешко качество)

Нямам нито един акт не защото съм от най-прилежните, просто не са ме хващали, имам минаване на червено и по-висока скорост - но не ми е навик (просто ми се е случвало)

Коментар

Смятам, че нашия манталитет е такъв (и аз в голяма машина може би ще се подведа и ще добия чувство за "превъзходство" и "недосегаемост" и, ако стане се надявам да се преборя да го изкореня, защото не съм сама на пътя а "недосегаем" е прилагателно ............. не човешко качество)

Ако някой ще придобива чувство за превъзходство или недосегаемост,само защото се е качил на джип или по-голяма кола,за мен си е чисто избиване на комплекси.И аз се дразня от "тарикатите" на пътя,най-вече от тези които карат опасно и рисковано.Другите просто са ми смешни,често ми се случва например на "ЖП" прелеза до стадион "Нефтохимик",бариерата е пусната наредили сме се културно и си чакаме и някой идиот прережда всички и се изтапоса най-отпред.

Коментар

Имах предвид, че над 100- коня изкушават много повече , като решиш да пробваш и видиш, че става сигурно не е трудно да се увлечеш

моята колица е 60кончета - напълно достатъчни да ме заведе, където поискам...... и никак не е предразполагаща към безрасъдни геройства по градските и извънградски пътища

Коментар

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
                          Нали и аз това имах в предвид,а още по-хубаво е да видиш физиономиите на няколко "преебани гъзета",както явно е било в случая.
                          Ама когато довтасаха ченгетата вече беше върхът.
                          Да ама не, щото вчера си направиха колата и отново снощи имаше врътки.
                          Не знам на трзи "говеда" какво трябва да им се случи че да ги спре.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Ама когато довтасаха ченгетата вече беше върхът.
                            Да ама не, щото вчера си направиха колата и отново снощи имаше врътки.
                            Не знам на трзи "говеда" какво трябва да им се случи че да ги спре.
                            Трябва да мине някой "чичка" с Камаз или по-добре Краз и без да иска да не може да спре и да ги изчака да се надивеят!Тогава ще има едно или две гъзета по-малко,т.е ще са без возила
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                              Имах предвид, че над 100- коня изкушават много повече , като решиш да пробваш и видиш, че става сигурно не е трудно да се увлечеш

моята колица е 60кончета - напълно достатъчни да ме заведе, където поискам...... и никак не е предразполагаща към безрасъдни геройства по градските и извънградски пътища
                              Не е точно така,ако ще се увличаме толкова лесно аз ще трябва да мачкам всичко наред
                              Прикачени файлове

Коментар

последно време, за да не се ядосвам на тарикати, им правя мръсно
                                примерно на разклона от цариградско за Дружба, след като се спуснеш и завиеш на ляво се образува една доста голяма колона от чакащи за ляв завой. Та застанал съм си аз, наредил съм си се най-примерно, след 2 мин чакане заставам първа кола и гледам от дасната ми страна долита един черен, лъскав самолет(мерцедес мл) и се нарежда най-отпред, като небрежно ме засича.Реших че на мене пък ми е позволено да се паркирам пред него .С доста интерес наблюдаваше маневрите ми, но след като установи, че какъвто и да е светофара той неможе да мине, му стана неприятно. Зад стъклото се виждаше някакъв с доста дебел врат как беснее.
                                Забелязах също, че хората които си минаваха на светофара бяха доста весели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X