Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Не така Колега!

От сряда вечерта, софийския университет, светофара на васил левски посока към паметника.

Гъраз с жип и лепенка на офроуда, без да казвам модел на жипа, решава да изпревари от най-лява и да продължи направо.
    Да там се случва често!!!

Не го пускам, фабияната е 3 цилиндъра и развърта бърже, жалко че няма пушек, че него поне да диша...
    Настига ме едва на зебрата, където псува и пиняви като сан бернар!!!
    120 кила минимум преценявам, няма да слизам освен при нужда да му зачервя бузките...само среден пръст му показвам, така по братски...

На следващия светофар, реши да се праи на мъж и слезна от жипа, вече на 130кг ми изглежда, следващите секунди Той ще ги помни дълго, търкаляне по гръб в калта...не разбра кога излезнах и му наритах коленцата...не го наплюх в устата докато лежеше, няма да се гавря със човека... дано жена му, която беше в колата, все още му пуска, щото се оказа с малка пишка и голяма жипка...

Следващия да заповяда...с колкото по-голяма, по-добре...

Коментар

Първоначално публикуван от fubar Преглед на мнение
      ...

Колега, кажи му и марката и модела на джипа, ако искаш и номера му кажи. Не всички тук правят такива неща!
      Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение

Колега, кажи му и марката и модела на джипа, ако искаш и номера му кажи. Не всички тук правят такива неща!
        Напълно подкрепям!!!!!!

Коментар

Не така Колега!

От сряда вечерта, софийския университет, светофара на васил левски посока към паметника.

Гъраз с жип и лепенка на офроуда, без да казвам модел на жипа, решава да изпревари от най-лява и да продължи направо.

Не го пускам, фабияната е 3 цилиндъра и развърта бърже, жалко че няма пушек, че него поне да диша...
          120 кила минимум преценявам, няма да слизам освен при нужда да му зачервя бузките...само среден пръст му показвам, така по братски...

На следващия светофар, реши да се праи на мъж и слезна от жипа, вече на 130кг ми изглежда, следващите секунди Той ще ги помни дълго, търкаляне по гръб в калта...не разбра кога излезнах и му наритах коленцата...не го наплюх в устата докато лежеше, няма да се гавря със човека... дано жена му, която беше в колата, все още му пуска, щото се оказа с малка пишка и голяма жипка...

Тука, всеки комплексиран нещастник, май може да влиза и да пише какво да е ?
          Този т.нар " колега " от по горния пост, дето няма смелостта да напише номера поне на автомобила, който го е засякъл, и който очевидно преценява живота според размера на ... айде да не уточнявам, определено има някакъв Фройдистки проблем.
          Не знам дали сте забелязали, ама докато не ви чукат клапаните на мотора, изобщо не се сещате , че имате клапани. Та и в този случай така де !

Ако Модератора прецени ,че ще изтрие поуста на този новопявил се участник, моля нека изтрие и моето мнение по него.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Не така Колега!

Поста ти са празни приказки ако не кажеш кой е бил. Не че и да кажеш се оправдава начина ти на писане, но...

Коментар

Колега, лично моето мнение е, че не напишеш ли номера на колата Ник Николов е напълно прав. Случило ли се е обаче горенаписаното, аз лично ти се извинявам като член на този форум. Срамота е / мога и по друг начин да го нарека / да се правим на ... с лепенки на Форума по колите си. С такава постъпка се излагаме не само ние, излагаме и Форума. Лично мнение, надявам се да не съм обидил някои.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Здравеите колеги. Това дето е написано..е правилно...а още повече за членове на форума дето правят такива просташки изяви е доста разочароващо. Жалко че тогава на пешеходна пътека , посред бял ден (в Бургас става дума) беше сечена и изпреварена една кака с БМВ , защото пред въпросния джип се е движела бавно кола ,забележете на пешеходна пътека пресичаща главна улица с разделителна мантинела и с две срещуположни спирка на градския транспорт !!!...Ама защо не сече пътя на мен вместо на нея...бих спретнал веселба
                Последно редактирано от lcr; 26-02-09, 21:03.
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

а.. следващото което е.. даже и да се знае кои го е направил..как ще се реагира...???как ще се реагира...и далу на него ще му пука...???
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

• Първоначално публикуван от MAD NENO Преглед на мнение
                    Колега този които мина от там бях аз.Първо като бързам да си взема детето от училище а някои седят и се чудят за какво са на платното ще си минавам така и второ там няма тревни площи.
                    И аз минавам от там така, пердаша през островчето а целия екипаж има за цел да провери зорко във всички посоки дали има някоя патрулка.Разбира се нямам лепенка на форума и лебедка така че никой не ме е причислил към форума.Което доказва , че е по-добре да не се кичи човек с подобни лепенки.А забравих-нямам и шнорхел, но за преминаване през бордюри и островчета той не ми е нужен
                    Колегата Нено е бързал, пък и с неговия джип е грехота да не се възползваш от възможностите му.
                    Нено, ред е да пробваш и Рубикон-а по същия начин.
                    Успех!!

А сега изяжте ме!!

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                    После се спират от движение и технически неизправните превозни средства и ставаме "най-зелената" столица...

ПП. Прави ли ви впечатление, че трафикът в София намаля или ми се струва?
                    75 % от дизелите отиват на кино, при тези условия.Започваме с престарелите автобуси на градски транспор, дето трябва да вървиш след тях на фарове минаваме през овехтелия парк от самосвали и бетоновози и стигаме до разни пушещи леки дизелови печки.
                    Това са само мечти!
                    Би било добре наистина, но........
                    Последно редактирано от cveti; 03-03-09, 00:33.
                    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Не така Колега!

Ако това се е случило по начина, по който си описал - браво.
                      Но... нека се опитам да го разтълкувам малко. За да "изтъркаляш" 130кг мъж на земята, без да му дадеш възможност да се противопостави, значи сигурно си голям майстор в някое бойно изкуство или поне в уличния бой. Възможно е, не знам. Но ако това е така - едва ли би го написал тук, едва ли въобще би го написал някъде. Едва ли в казаното ще има толкова злоба към хората с "жиповете". Колегите от горните постове искат да му напишеш марката на автомобила и номера. Май няма особен смисъл - ти тук си анонимен и това ти е първия, а сигурно и последния пост. Значи можеш да излезнеш на улицата и да си избереш произволен автомобил с емблема на форума и да му напишеш номера. Тук хората се познаваме и стоим зад думите си. Така че - като дойде следващия, пак го наритай, но по-добре не пиши тук.
                      Поздрави
                      Николай
                      http://www.nakladkibg.com
                      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                        значи сигурно си голям майстор в някое бойно изкуство или поне в уличния бой. Възможно е, не знам. Но ако това е така - едва ли би го написал тук, едва ли въобще би го написал някъде.

Тук си много прав...
                        Per aspera ad astra.

Коментар

OFF:

по-добре някой да публикува номера на каратистчето, че да се пазим от него, щото с таз бърза клавиатурна фабия...

Коментар

Не така Колега!

Браво на БАТМАН ! Да го включат в следващата серия !
                            Не се гъбаркайте с Фабианите и техните собственици. Имат много яки сънища и фантазии ! Но хубавото е , че ги споделят - като децата .
                            Просто са объркали форума .
                            Представете си Батмана с голям джип ( вместо с малка Фабия) - ще скача на автобусите и Зиловете вече .
                            Иначе - колегите , които са сложили емблемата на Форума - имат една отговорност повече !
                            Всички забелязват Емблемата (стикера)- браво !

Коментар

Да, всички забелязват стикера, това е хубаво и отговорно.

Хихи, няма да е последен поста ми...
                              Бойни умения нямам, само знам, че на голям човек са му слаби колената... а колко е кратък пътя до едно коляно, всеки сам може да прецени, човека не съм го докоснал с ръка, просто го ритнах два пъти в коляното, докато той се обясняваше кой е и какво може да ми направи....Може би е путьовски тоя вид бой, ама хич не ми дреме...

Номера няма да дам, знам, че мога да излъжа и да пусна фалшив номер и вие да се чудите кой точно е този човек...
                              Той ако е мъж, ще си признае всичко сам.

Не казвам, че и аз там не минавам понякога така, когато съм нервен и бързам, но винаги изчаквам тия дето си минават правилно да минат първи...

Не знам как ги изкарвате батмани и други майстори на бойните изкуства, ама не сте прави...

Не съм му скачал на човека, той слезна да се прави на мъж сам!!!
                              И когато правя нарушение, не се ядосвам, че тези дето карат по правилата не ми дават предимство....И дори и с джип да съм, пак няма да го правя, джипа не те прави по-безсмъртен от другите (защото всички сме безсмъртни)...

А към хората с джипове нямам нищо против, виж към тия с паркетниците имам, но случая не беше такъв...

Коментар

Той ако е мъж, ще си признае всичко сам.
                                Ако наистина е слязъл пръв да налита определението мъж надали му отива, така че не очаквам да си признае сам.
                                Лошо е, когато налице е само едната страна на конфликта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X