Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

абе аз знам за едни градове с по 2-3 околовръстни , които редовно са си задръстени и хората там постоянно повтарят как града не е предвиден правилно и карат по тротоарите, бус лентите, прескачат се, засичат се, минават на червено, а и най- важното постоянно се оглеждат за полицай да не ги гепат

Коментар

И аз го знам.

Коментар

Чета и си мисля, че решението на адръстванията е много просто. Прибират се книжките на всички минаващи на червено, каращи по тротоарите, престрояващи се неправилно(засичащи) и т.н... и пей сърце. Из София ще се кара приказно спокойно.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
          Чета и си мисля, че решението на адръстванията е много просто. Прибират се книжките на всички минаващи на червено, каращи по тротоарите, престрояващи се неправилно(засичащи) и т.н... и пей сърце. Из София ще се кара приказно спокойно.
          После се спират от движение и технически неизправните превозни средства и ставаме "най-зелената" столица...

ПП. Прави ли ви впечатление, че трафикът в София намаля или ми се струва?

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
            Е от твоите уста - в бойковите уши! Амин дай Боже!!!Аферим, Машаллах, или каквото е там!

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
              Направо си е спам за темата с опасното шофиране ама моите наблюдения са, че от към мен (от запад) той не се е вдигал от миналата нова година. Имало е пикове и "тапи", обаче като цяло си е спокойно Или както някой колега (май беше "Volk") каза "после се връщат гурбетчиите ...последна нафта и тишина"
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                О, да. За това обаче най-голяма заслуга има строителната криза. Вече ги няма керваните от камьони със строителни материали. Няма го постоянното затваряне, предимно на еднопосочни улички(от които няма измъкване), заради бетоновози, наливащи бетон (Случвало ми се е и двете улици водещи към офиса ми, да са затворени от бетоновози в продължение на часове и достъпа напълно отрязан). Също така и строителите пътуващи ежадневно от 100 километра около София, спряха да идват. Резултатът е доста впечатляващ.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

напълно достатъчно е всички да карат нормално и поне нервите ще си спестим, а и съм убеден че движението ще върви по бързо
                  последно време все се опитвам да си наложа да карам спокойно без да се нервирам на глупаците и да не обръщам внимание, но не успявам да се овладея...

Коментар

Да вьржат застраховките кьм нарушенията и ще се оправи играта.Нарушаваш и ти се вдига застраховката.Все ще дойде време когато или ще спреш да нарушаваш или трьгваш с рейса.

Примерче - като добро дете аз плащам за 6 месеца около 450 $ пьлна застраховка на кола.Познавам хора които ако трябва да карат застраховката ще им е над 500$ на месец,но то няма как да пиеш и караш и да не плащаш.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Четох,четох и темата ми заприлича на другарски съд подплатен с книга за оплаквания .И за да не ме изтипоса и мен някой тук,искам да се извиня предварително на всички,да АЗ правя редовно нарушения ,но така че да не преча на никой.
                      ПАВКО
                      0888802068

Коментар

свалям шапка на полицая, който беше застанал днес на кулата и препращаше тарикатите идващи от към кат и продължаващи надолу към стадиона естествено пререждайки цялата колона в дясна лента , той ги караше да свият надясно за към хаджи Димитър
                        изумявам се от наглостта на някои джигити, които се караха с полицая...
                        ако по някаква много голяма случайност, някой познава въпростния човек нека предаде моето преклонение пред него

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Че е предпоставка - предпоставка е, но не такава, като малоумника със 180-200.
                          Разбира се, че не е предпоставка 40-45 точно по Цариградско. Достатъчно дълъг прав път има, за да го видиш отдалеч и да си направиш сметката как да реагираш: да намалиш или да минеш отляво. Винаги може да се наложи на някого да намали поради нормална причина. Всички трябва да сме подготвени за това!!!!!!!

Много българи (и румънци) са влезли в колите си, вместо в психиатричните клиники, където трябва да се лекуват, особено въпросните малоумници вляво със мигащи дълги светлини и скорост надвишаваща ограничението с над 10-20, особено случаи 180-200.

Не толерирам идеята да се кара бавно без причина, но изобщо дистанцията, която държат хората един след друг масово, е абсурдно опасна. Пред мен поне е достатъчно голяма, до колкото не ме засичат след изпреварване.

Това, че в Англия всички карат с една скорост, е най-добрата ситуация, в Гърция съм виждал нещо подобно. Стига да не заспят хората в колоната.
                          Вбесява ме как ако карам с 10 км/ч над ограничението, навсякъде ме подминават като пътен знак. За това карам с колкото е ограничението.

Някой беше казал, че дори и да искаш, няма как да спазваш правилата в България.
                          Има нещо вярно за някои правила, примерно при паркирали коли в лента за завой надясно, НО що се отнася до правилото за необходимост от видимост при изпреварване на двулентов път - до колкото човек има воля и нормален разсъдък, може да спазва дисциплина, която е задължителна, за да не намалеят живите хора по пътищата.
                          Останалите, които не го правят, са за психиатрия/затвор.
                          Камери трябва да има, но и реакция след заснетите кадри - лечение/затвор за хората, които правят опити за убийства по пътищата!!!

Коментар

Ето това е моето мнение нагледно от 2 филмчета за София и страната:
                            http://vbox7.com/play:4c6dc084
                            http://vbox7.com/play:d1de1635
                            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Супер!
                              Чета и следя темата,и направо се изненадвам,че повечето от нас се оправдават и доказват защо правят нарушения и видиш ли проблема е извън тях...Сиреч в държавата,като цяло.
                              Тук,хората от този форум,караме доста тежки,високо проходими,уякчени машини и това дава едно чувство на безнаказаност и непобедимост.Едва ли не,като съм с 4х4,за мен всичко е ОФФ и си карам,както АЗ искам.
                              Надали, някой, някога е създал оффроуд машина, за да гази банкета и да кара на червено...По тая логика, ако се сетят шофьорите на бетонобъркачки и се юрнат да минават както си искат, ще стане кармагедон...щото са по тежки от нас.
                              Забелязал съм,когато съм с паркетчето и спазвам правилата, останалите също се съобразяват с мен.Като пропусна някой пред мен, и той пропуска.С мигачите също.
                              Тоест,създава се и се налага определна култура на движението.
                              Какво ли щеше да е ако имах един лифтнат Патрул с 35"ици и железа отвсякъде...
                              Нищо не пречи, да даваме тон, но тон по правилата и на останалите участници на пътя.
                              Иначе, винаги някой друг ни е виновен, псуваме и се ядосваме на ОНЯ или ОНИЯ,а всъщност, ние сме част от всичко това...
                              Оффроуда е начин и свобода на мислене, но нека не се оправдаваме с това за грешките си.
                              Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
                                Супер!
                                Чета и следя темата,и направо се изненадвам,че повечето от нас се оправдават и доказват защо правят нарушения и видиш ли проблема е извън тях...Сиреч в държавата,като цяло.
                                Тук,хората от този форум,караме доста тежки,високо проходими,уякчени машини и това дава едно чувство на безнаказаност и непобедимост.Едва ли не,като съм с 4х4,за мен всичко е ОФФ и си карам,както АЗ искам.
                                Надали, някой, някога е създал оффроуд машина, за да гази банкета и да кара на червено...По тая логика, ако се сетят шофьорите на бетонобъркачки и се юрнат да минават както си искат, ще стане кармагедон...щото са по тежки от нас.
                                Забелязал съм,когато съм с паркетчето и спазвам правилата, останалите също се съобразяват с мен.Като пропусна някой пред мен, и той пропуска.С мигачите също.
                                Тоест,създава се и се налага определна култура на движението.
                                Какво ли щеше да е ако имах един лифтнат Патрул с 35"ици и железа отвсякъде...
                                Нищо не пречи, да даваме тон, но тон по правилата и на останалите участници на пътя.
                                Иначе, винаги някой друг ни е виновен, псуваме и се ядосваме на ОНЯ или ОНИЯ,а всъщност, ние сме част от всичко това...
                                Оффроуда е начин и свобода на мислене, но нека не се оправдаваме с това за грешките си.
                                Проблем, проблем.. Хюстън, да вадя ли Т76, или следващите?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X