Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Малко оффтопик.
    Вижте това различно тълкувание на Правилника за движение по пътищата.

http://forums.unibg.org/index.php?showtopic=12129
    Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
    B (Rh +)

Коментар

Ето докъде стига нарушаването на правилата!

Шофьор откъсна пръсти на служителка на прелез
      10 февруари 2009 / News.dir.bg

Служителка на Национална компания "Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) е била блъсната и ранена от шофьор на лек автомобил, който преминал при спуснати бариери на жп прелез и избягал.
      Инцидентът е станал днес край Филипово, Пловдивско, съобщиха от пресцентъра на НКЖИ, цитирани от БГНЕС.
      Пострадалата е Миланка Добрева Георгиева, която е прелезопазач, и се е опитала да спре колата. Служителката е действала изключително професионално при изпълнението на служебните си задължения, се казва в съобщението. Георгиева спуснала бариерните греди при подадена информация, че наближава влак. Забраната за преминаване през прелеза обаче не спряла шофьора. При опита да заобиколи бариерите, той блъснал жената, която се е опитвала да го предпази от сблъсък с идващия влак. В резултат на удара служителката е с откъснат палец и показалец и размазана дясна ръка. Веднага е настанена в болница.
      По-късно нарушителят и спътнците му са били заловени и разпитани. По случая се води разследване, съобщават от железопътната компания, но не уточняват повече подробности.
      В последно време системата на НКЖИ стана обект на засилени атаки и посегателства. Освен кражби на части от железопътната мрежа и съоръженията, компанията става обект и на терористични набези и поставяне на мащабни предмети върху релсите, се казва още в официалното съобщение. Много чести са и нарушенията, извършвани от водачи на пътни превозни средства, които преминават жп прелезите при спуснати бариери и подадени забранителни звукови и светлинни сигнали. Всичко това създава риск за безопасността както за движението на влакове, така и за самите нарушители.
      Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Защо ми се струва , че спокойно Италия може да се замени България
        http://vbox7.com/play:b71cc52d
        Старо , но интересно
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
          Защо ми се струва , че спокойно Италия може да се замени България
          http://vbox7.com/play:b71cc52d
          Колко му е. И без това цветовете на знамето са едни и същи.
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

защо пак да гледаме италианците като си имаме ,,разкошни,, нашенци !!!!
            след това изпълнение сигурно някой хора са супер доволни от себе си , и как няма феноменално изпълнение от хора на който ума им явно стига само за това , обърнете внимание и на изклучително умния коментар на оператора
            дали пак някаде зад кадар не е и нисана който стана повод за началото на темата ?
            http://www.youtube.com/watch?v=uygDX...eature=related
            Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 16-02-09, 22:45.

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
              няма оправдание в това да караш по банкета или през тротоара
              За мен е напълно оправдано,ако не пречиш на някого и незастрашаваш никого.В София времето все недостига и все трябва да се надпреварваш с него и на червено минавам стига да съм първа кола,разбира се оглеждам се внимателно да не попреча на някой в това число и за ченгета,напоследък и за камери.Поради тази причина не се ядосвам и не роптая,когато някой го прави,бъди сигурен колега има причина,едва ли някой умира от удовоствие да се качва по назъбени тротоари и да си прецаква гумите.

ПП.Все пак офф-роуд,означава извън пътя.
              Последно редактирано от hamilton; 17-02-09, 17:42.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                За мен е напълно оправдано,ако не пречиш на някого и незастрашаваш никого.В София времето все недостига и все трябва да се надпреварваш с него и на червено минавам стига да съм първа кола,разбира се оглеждам се внимателно да не попреча на някой в това число и за ченгета,напоследък и за камери.Поради тази причина не се ядосвам и не роптая,когато някой го прави,бъди сигурен колега има причина,едва ли някой умира от удовоствие да се качва по назъбени тротоари и да си прецаква гумите.

ПП.Все пак офф-роуд,означава извън пътя.
                Просто нямам думи. Това за сега минава тук, но се надявам да не е за дълго! А и тези, които си мятат боклука от балкона сигурно гледат да не ударят някое ченге по главата.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

ОФФ от темата - Ориндж Каунти в момента беснеят,всички които са били на временна работа са на пьлен работен ден и сьбират за бюджета на общината че са го закьсали.Просто такава заповед имат и е добре дошло за тях.................познайте защо.
                  .От калифорнийските копои,знаеш ли кои са по-гадни?Аризонските по I-17,при тях прошка няма.Извинявам се за спама,просто знам колегата за какво говори.

Коментар

Колеги, разбрахме пределно ясно колко са уредени нещата в САЩ. Чудесно. Разбрахме и мотивите на достолепния американски народ какви са.

Колега Хамилтон, когато се стигне до там, че започнете да пречите на някого, минавайки на червено вероятно ще има жертви. Бързането не е и не може да бъде оправдание. Ако случаят е спешен има начин да се сигнализира.

Като "офроуд" е “извън пътя” предлагам да си направим една разходка в двора на някоя детска градини, или болница, или в някой занемарен парк – така на никой няма да му пука, че доразрушаваме вече разрушеното. Ще го направим през нощта, за да не пречим. Какво мислите?

Обърнете, моля Ви, внимание на факта, че темата е с цел да се стимулираме да не го правим, не да се оправдаваме защо го правим или до кога ще го правим.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Просто нямам думи. Това за сега минава тук, но се надявам да не е за дълго! А и тези, които си мятат боклука от балкона сигурно гледат да не ударят някое ченге по главата.
                      Не става въпрос за минаване или за тарикътлък,инфраструктурата на София не е съобразена с колите.Колко много народ се пресели от провинцията в София?Само до преди 2-3 години,подхода от Цариградцко шосе към "Младостите",беше ок,а сега наслагаха сумати светофари,навместо да направят пешоходни подлези и надлези.Така че пак опираме до това,че няма достатъчно пътни съоръжения,е щом така какво се напиняте,че някой минава отнякъде си или че паркира по тротоара или в градинка,а къде?А за боклуците това си е въпрос на лична култура и самоуважение,края на краищата,който мята на него ще му е мръсно,около моя блок е чисто.

Коментар

Не става въпрос за минаване или за тарикътлък,инфраструктурата на София не е съобразена с колите.Колко много народ се пресели от провинцията в София?Само до преди 2-3 години,подхода от Цариградцко шосе към "Младостите",беше ок,а сега наслагаха сумати светофари,навместо да направят пешоходни подлези и надлези.Така че пак опираме до това,че няма достатъчно пътни съоръжения,е щом така какво се напиняте,че някой минава отнякъде си или че паркира по тротоара или в градинка,а къде?А за боклуците това си е въпрос на лична култура и самоуважение,края на краищата,който мята на него ще му е мръсно,около моя блок е чисто.
                        Ами няма да има адекватна инфраструктура! Като не си плащате данъците там където живеете, как да стане? То ако беше само пре- селването е добре, ама основно е пре- граждането.
                        А ако е за спомени - спомням си как ритахме футбол на ул. Княз Борис преди Алабин и по цял ден не минаваха повече от две -три коли. Спираха, махахме тухлите сложени вместо врати, минаваха, а ние продължавахме от начало.И не всички свиркаха, за колите говоря.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                          Колеги, разбрахме пределно ясно колко са уредени нещата в САЩ. Чудесно. Разбрахме и мотивите на достолепния американски народ какви са.

Колега Хамилтон, когато се стигне до там, че започнете да пречите на някого, минавайки на червено вероятно ще има жертви. Бързането не е и не може да бъде оправдание. Ако случаят е спешен има начин да се сигнализира.

Като "офроуд" е “извън пътя” предлагам да си направим една разходка в двора на някоя детска градини, или болница, или в някой занемарен парк – така на никой няма да му пука, че доразрушаваме вече разрушеното. Ще го направим през нощта, за да не пречим. Какво мислите?

Обърнете, моля Ви, внимание на факта, че темата е с цел да се стимулираме да не го правим, не да се оправдаваме защо го правим или до кога ще го правим.
                          Колега преиначаваш нещата,който каквото прави го прави от необходимост,а не за да се забавлява или да се прави на джигит.Ако случаят е спешен,този на който най му пука е този,който е на топа на устата в случаят аз или ти или,който и да е.Относно темата има различни на брой ситуации,не ме карай да ти давам пример.На думи знаем кое е правилно всички и можем да се стимулираме колкото си искаме,но утре на пътя,когато някой те засече не се ядосвай или не се прави,че не го виждаш,а просто го пусни,човека ще ти е много благодарен,а и на теб ще ти е по леко.Живеем в много натоварено време и засичам и ме засичат,това си е нещо нормално,на който не му изнася да не кара,има и градцки транспорт,това за мен е действителността.Днес нарушениятата,които съм направил са толкова много,че даже ми се губят и едвам съм смогнал да си свърша работата,че трябваше и да ангажирам брат ми да ми пази колата от паяците/да я мести,ако се налага/.

Коментар

Колега преиначаваш нещата,който каквото прави го прави от необходимост,а не за да се забавлява или да се прави на джигит.Ако случаят е спешен,този на който най му пука е този,който е на топа на устата в случаят аз или ти или,който и да е.Относно темата има различни на брой ситуации,не ме карай да ти давам пример.На думи знаем кое е правилно всички и можем да се стимулираме колкото си искаме,но утре на пътя,когато някой те засече не се ядосвай или не се прави,че не го виждаш,а просто го пусни,човека ще ти е много благодарен,а и на теб ще ти е по леко.Живеем в много натоварено време и засичам и ме засичат,това си е нещо нормално,на който не му изнася да не кара,има и градцки транспорт,това за мен е действителността.Днес нарушениятата,които съм направил са толкова много,че даже ми се губят и едвам съм смогнал да си свърша работата,че трябваше и да ангажирам брат ми да ми пази колата от паяците/да я мести,ако се налага/.
                            Ясно граДЦки! Кажи какво караш, че да се паииме!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Ами няма да има адекватна инфраструктура! Като не си плащате данъците там където живеете, как да стане? То ако беше само пре- селването е добре, ама основно е пре- граждането.
                              А ако е за спомени - спомням си как ритахме футбол на ул. Княз Борис преди Алабин и по цял ден не минаваха повече от две -три коли. Спираха, махахме тухлите сложени вместо врати, минаваха, а ние продължавахме от начало.И не всички свиркаха, за колите говоря.
                              А сега кажи,че и винетки не си купуваме,затова магистралата прилича на селски път.

Коментар

А сега кажи,че и винетки не си купуваме,затова магистралата прилича на селски път.
                                Ами не знам. Ти кажи дали си купувате. А винетките са за извиън града(селото).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X