Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За или против десния волан

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: За или против десния волан

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
    но държавата това сме ние!

Инициативата трябва да дойде от нас.
    ..да бе да..Кои ние ? Аз съм за десния волан,ти си против-кой е държавата ?
    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      Не само, че трябва да спрем, а и на поддръжниците на десния волан трябва да им бъдат отнети правилата за управление на МПС, както и българското гражданство!!! Освен ако не емигрират в Юкей, Джапан, Аустрелиа или...Юара!!!
      От студ умри, гъзар бъди! Че си взел некъв крив "джип" изгодно. Да ти е*а далаверата. По нищо не се различаваш от нашенските дупетати! Които са шибани далавераджии и ...изобщо боклуци...И е крайно време на емигрантите да бъде забранено да гласуват на изборите засягащи Българската държава.
      ..най-добре да ги разстрелят..Нали знаеш кои са най-големите расисти ?!?!
      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ало, държавата

Невероятни сте.

С водата от банята - изхвърлете и бебето.

Писал съм го и другаде. Мечтая да си купя нисан скайлайн, от края на 90те години. Вътрешно японско изпълнение. Не съществува във вариант ляв волан въобще, понеже подсилванията по купето не позволяват такъв вариант - лявата част не е симетрична с дясната, и място за волан и педали просто няма.

Също така смятам някой ден да се сдобия с томи кайра, както и с хонда гт800 от 1968ма година, във вариант десен волан.

Какво правим ? Като сте вие държавата, и като ще подемате инициативата, уредихте ли в плана за забрана на десните волани статута на такива като мен - с колекционерски автомобили и/или с автомобили със значима историческа стойност ?

В деня в който си взема макларън F1 с централен волан, какво ще ме правите ? А 50 годишен ягуар с десен волан ?

Въпроси, въпроси...

Това което винаги ме е изумявало е как от една страна всеки реве за справедливост, а от друга - всеки ламти да се решава една единствена страна на всеобхватен и сложен казус със закон който ще забрани всичко на общо основание. Дайте за възпален пръст да ампутираме ръката до рамото.

Само да видя като ги забранят какво ще предложите за джигитите които се прехвърлят от десен на ляв волан. Сигурно за 24 часа ще станат кравички божии. Ще дъвчат замислено четирилистни детелинки и ще карат внимателно като патица с десет патенца отзад.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
          ..най-добре да ги разстрелят..Нали знаеш кои са най-големите расисти ?!?!
          Абре баце, що да не обърнем знамето на опаки? Нали е все 3 цвята? Казваш значи, няма значение как ще са подредени, така ли, ъ ?

Коментар

Всяко правило си има изключение.

Това за ретро-автомобилите и т.н. са частни случаи.

Предпазните колани са задължителни нали?Но това не означава,че всички ретро-автомобили са длъжни да имат колани.

А и резултатите от анкетата сами говорят какво мислят хората.
            Последно редактирано от walker; 28-07-09, 00:28. Причина: добавяне на текст

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Ало, държавата

Невероятни сте.

С водата от банята - изхвърлете и бебето.

Писал съм го и другаде. Мечтая да си купя нисан скайлайн, от края на 90те години. Вътрешно японско изпълнение. Не съществува във вариант ляв волан въобще, понеже подсилванията по купето не позволяват такъв вариант - лявата част не е симетрична с дясната, и място за волан и педали просто няма.

Също така смятам някой ден да се сдобия с томи кайра, както и с хонда гт800 от 1968ма година, във вариант десен волан.

Какво правим ? Като сте вие държавата, и като ще подемате инициативата, уредихте ли в плана за забрана на десните волани статута на такива като мен - с колекционерски автомобили и/или с автомобили със значима историческа стойност ?

В деня в който си взема макларън F1 с централен волан, какво ще ме правите ? А 50 годишен ягуар с десен волан ?

Въпроси, въпроси...

Това което винаги ме е изумявало е как от една страна всеки реве за справедливост, а от друга - всеки ламти да се решава една единствена страна на всеобхватен и сложен казус със закон който ще забрани всичко на общо основание. Дайте за възпален пръст да ампутираме ръката до рамото.

Само да видя като ги забранят какво ще предложите за джигитите които се прехвърлят от десен на ляв волан. Сигурно за 24 часа ще станат кравички божии. Ще дъвчат замислено четирилистни детелинки и ще карат внимателно като патица с десет патенца отзад.
              То там където живееш, Скайлайна май беше забранен за регистрация с какъвто и да е волан. Не без основание
              А ретро колите почти навсякъде имат статус на ретро коли, имат си различни номера и за тях важат различни правила за регистрация, така че и този проблем отпада

Освен това въпреки че съм против десните волани в държава с дясно движение, съм и против тоталните забрани. Инструментите на държавата за регулиране са най-различни. Една убийствено по-висока гражданска отговорност за всички автомобили, които не отговарят на стандартите за държавата (всичко не стандартно предполага по-висок риск), би била напълно достатъчно. Който е фен и иска някаква екзотика, винаги има възможност да си плати достатъчно и да я има. Въпросът е явлението да не е масово.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X