Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е колегата с патрола?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой е колегата с патрола?

само от днес две случки:
    светофара на "Св. Наум" и "Джеймс Баучър" - идвам отдолу, свети ми изумрудено зелено, а една лелка пресича бавно и тържествено на червено ГЛЕДАЙКИ СИ В ТЕЛЕФОНА - рядко се подпирам на клаксона, но този път не издържах - тая дори не ме погледна;
    8 часа по-късно - "Евлоги Георгиев" и "Раковски" - отново ми е зелено, вече е тъмно и вали, виждам как един силует притичва, имам железния навик да не ги заобикалям такива - жив късмет - те са цяла групичка - и ми подсвирват с уста недоволно като едвам се разминаваме ....
    тази нация няма бъдеще
    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от Piero Преглед на мнение
      Най ме е яд на тенденциозния репортаж! Като че ли журналистите не карат коли. На всеки, който кара му е ясно кой е виновен! Само търсят евтини сензации или обслужват нечии интереси. Изключително продажна социална група!
      За съжаление...
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

според мен собственика скоро няма да влезе в сайта защото покрай тази злополука ще е зает с ходене до полицията,съда и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Piero Преглед на мнение
          Най ме е яд на тенденциозния репортаж! Като че ли журналистите не карат коли. На всеки, който кара му е ясно кой е виновен! Само търсят евтини сензации или обслужват нечии интереси. Изключително продажна социална група!
          Във всички репортажи се търси сензацията, независмо каква е и по какъв начин трябва да се предаде. От доста време насам ми прави впечатление, че журналисите се опитват да описват новините максимално "разкрасени" с нужни и ненужни подробности. В деният след трагедията с изгорелият влак Милен Цветков започна предаването си с 5 минутен разказ за случилото се. Много голяма част от казаното според мен трябваше да бъде спестено най-малко от морална гледна точка спрямо близките на пострадалите и ранените. Но - НЕ, важното е да има сензация.

По подобен начин беше описано и състоянието на детето - къде чули, къде недочули журналистите си пишат... А ако това беше дете на един от тях, как ли щеше да се чувства вечерта да чете 2 страници описание колко фрактури и наранявания има?

Надявам се детето да се оправи и колегата с Патрола да успее да изчисти името си, дано не го превърнат в жертва за да бъде доволно "обществото".
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Имал съм дела с пострадали следствие на ПТП.В крайна сметка винаги се доказва ,кой е крив и кой прав.Пресича ОВЦАТА не където трябва и става беля.Шофьора е невинен,НО.
            Всички тези нерви ,ядове,разходи за адвокат и страх,кой ще му ги плати на него.Има държави,където такива овци плащат нанесените на автомобилите щети.Така че колеги не бой,а съд и за пешаходец трябва.В случая тази трябва да се осъди за нанесените щети на джипа и за опит за убийство по непредпазливост на детето си.(дано оцелее)
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

A детенцето е починало...Язък...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                A детенцето е починало...Язък...
                Е ся,ще стане големия панаир...

Коментар

Не колега,какъв панаир,детенцето е напуснало този свят...Нека се замислим как се държим на пътя като пешеходци и шофьори...На всеки може да се случи да поппадне в нелепа ситуация и то без вина...Всичко казано по-нататък според мен е излишно,това което можем да кажем,едва ли ще се прочете от хората,имащи какво да направят...Моля модератор да заключи темата(като неин автор)
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

+1

Коментар

Бог да го прости! Отиде си един невинен живот. Всичко останало няма значение.

Коментар

Не колега,какъв панаир,детенцето е напуснало този свят...Нека се замислим как се държим на пътя като пешеходци и шофьори...На всеки може да се случи да поппадне в нелепа ситуация и то без вина...Всичко казано по-нататък според мен е излишно,това което можем да кажем,едва ли ще се прочете от хората,имащи какво да направят...Моля модератор да заключи темата(като неин автор)
                        Казах го,в смисъл че,ще започнат да се съдят,да забраняват и тн...
                        А за детето,съжалявам,както всички.
                        Невинно същество си отива,заради чужди грешки,макар и неволни!

Коментар

Жалко за детето,жалко за колегата,жалко за глупавата патка(майката),жалко за всички...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

...Моля модератор да заключи темата(като неин автор)
                            Заключвам темата, по молба на автора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X