Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е колегата с патрола?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой е колегата с патрола?

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Е сега вече могат да приемат закон срещу "железните" всъдеходи,само гледайте сеир.
    Ами то по тази аналогия да забранят и тировете , автобусите-убийци , да забранят и на жените да карат , щото скачат от мостове и трепят хора , да забранят и на съдийки да карат , и още , и още , и още...!!!

Коментар

Ама нали така правят след като стане нещо подобно.
      Какво стана след като падна автобуса в р.Лин,или след като камиона блъсна и събори автобуса в Бяла.Да давам ли още примери?Какво им пречи сега да вгорчат живота на нас джипаджиите както направиха с превозвачите.Ама така ще е защото няма контролен орган (КАТ)който да си върши работа на място а се крият зад храстите за да си изкарат дневно по една заплата.Ще взема да направя малко снимков материал за ъпсурдите по улиците на Варна ,където ако се намеси КАТ ще имаме по-лесно и спокойно движение.Вярвайте ми ,че ако почна да снимам за 30мин. ще съм със солиден албум.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Най ме е яд на тенденциозния репортаж! Като че ли журналистите не карат коли. На всеки, който кара му е ясно кой е виновен! Само търсят евтини сензации или обслужват нечии интереси. Изключително продажна социална група!

Коментар

Така е защото не се водят от максимата "Липсата на новина е добра новина"
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

А какво общо има това че е бил джип. Ако беше бус резултата друг ли щеше да е. Мисля че това дали е джип или друго МПС няма значение. Да, по висок е, но има по добри спирачки от повечето бусове. Жалко за детето, дано се оправи по скоро. В една нормална държава социалните служби щяха да зададат доста въпроси на майката. Е да, ама не.

Коментар

Първоначално публикуван от Piero Преглед на мнение
              Най ме е яд на тенденциозния репортаж! Като че ли журналистите не карат коли. На всеки, който кара му е ясно кой е виновен! Само търсят евтини сензации или обслужват нечии интереси. Изключително продажна социална група!
              Мразя журналисти. Имам неприятни спомени от среща с такива индивиди и едва се отърваха само с няколко ритника. Това не са хора , а лешояди , печелещи от нещастието на другите. А такова нещо не се покрива с моите житейски принципи. Затуй и имам непоносимост към тях.

Коментар

Само се питам ако беше друга маршрутка ?! Или бързаща линейка ?
                Както се изпреварват и пре**бават без оглед къде са на платното, май детенцето нямаше да е живо.
                А иначе журналята само наблягат на "джип" и ударено дете.
                Последно редактирано от rumbata; 01-03-08, 08:50. Причина: добавяне

Коментар

до колкото четох материали из пресата и мнения на очевидци, виновни са майката и шофьора на маршрутката. Като за мен 100%-овия виновник е малоумната майка.... С дете, на червено на сфетофара, при натоварено движение - директно трябва да я обвинят за опит за убийство на собственото си дете.... Аз на пусто кръстовище не давам на децата си крак да сложат на асфалта когато е червено ..... Да не говорим, че по улиците придвижвам децата си все едно сме на война - от вътрешната ми страна, на прибежки и изчакване на колите, плътно до мен, контролирам с поглед всички участници в движението внимателно..... Тфу, смотана офца.... как ме е яд на такива.....

Коментар

Да не дава Господ да попадаме в такава ситуация! Според това което видях жената е в пълно нарушение на правилата, водача на маршрутката също... Да се надяваме че КАТ, следствието и съда ще си свършат работата съвестно и без да се поддават на презумпцията че задължително и водача има вина...
                    Не виждам причина пешеходците да бъдат толерирани като участници в движението... Все пак правилата и задълженията би следвало да важат с пълна сила и за тях. Много съжалявам аз това дете... много! Но не бива вината да се прехвърля върху най-изправният участник. А пък журналистическите тези и постоянното акцентиране върху "ДЖИП удари дете" са типична проява на извратено търсене на сензация...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Да не дава Господ да попадаме в такава ситуация! Според това което видях жената е в пълно нарушение на правилата, водача на маршрутката също... Да се надяваме че КАТ, следствието и съда ще си свършат работата съвестно и без да се поддават на презумпцията че задължително и водача има вина...
                      Не виждам причина пешеходците да бъдат толерирани като участници в движението... Все пак правилата и задълженията би следвало да важат с пълна сила и за тях. Много съжалявам аз това дете... много! Но не бива вината да се прехвърля върху най-изправният участник.
                      А пък журналистическите тези и постоянното акцентиране върху "ДЖИП удари дете" са типична проява на извратено търсене на сензация...
                      Съвършенно прави си Венци как не видях ама никъде правилното заглавие,а то е "Майка се блъсна с детето си в джип поради неина вина",евалата на колегата с Нисана спрял е и е останал на местопроизшествието вместо да си бие дуспата дано няма сериозни прблеми за него и дано детето се оправи сега ще се разбере дали законите в тая държава са равни за всички или не е така.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Във новинарският саит пише,че водачът на Патрола бил мутра,жената мутреса и т.н.Ако аз съм на мястото на този колега най-малко ще искам да ми се извинят-"мутра с бръсната глава"/аз не видях такава снимка ,пък дали е мутра или не кой може да го докаже.Много ми е обидно да се дават квалификации на хора,за които даже нямат представа с какво си вадят хляба.По тази логика всички във форума сме мутри.Стига бе!
                        Народопсихологията е много проста-има ли джип или е мутра или се занимава с нешо нечисто.Вие какво мислите по този въпрос?
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                          Във новинарският саит пише,че водачът на Патрола бил мутра,жената мутреса и т.н.Ако аз съм на мястото на този колега най-малко ще искам да ми се извинят-"мутра с бръсната глава"/аз не видях такава снимка ,пък дали е мутра или не кой може да го докаже.Много ми е обидно да се дават квалификации на хора,за които даже нямат представа с какво си вадят хляба.По тази логика всички във форума сме мутри.Стига бе!
                          Народопсихологията е много проста-има ли джип или е мутра или се занимава с нешо нечисто.Вие какво мислите по този въпрос?
                          Във кой сайт четеш че нищо неможах да намеря какво е станало с детенцето

Коментар

...мисля,че Чаро е много прав....просто собствениците на Джип се третират като една особенно нарицателна категория.
                            За мен обаче а мисля и за повечето хора които живеят в София истинския проблем е в отношението към маршрутките....всички се дразнят от хипернеколегиалността им спрямо другите,но явно на тези на които им се налага да ги ползват това им изнася донякъде.
                            Аз лично два пъти съм слизал да се "разправям" с тези лумпени, а целия пасажерски екипаж ме гледат все едно съм първия уличен хулиган......а пък от КАТ,те все едно са от сдружението на "слепите в БГ",когато става въпрос за маршрутка....защо ли ??!!

Коментар

Магастрала Тракиa

http://www.youtube.com/watch?v=xCZ6D...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Дано всички се оправят, на всеки може да се случи.
                                Хората са като сомнабули, за да хванат рейса тичат на червено (лични наблюдения), като че ли им е за последното пътуване.
                                На някои наистина им е за последно. Само на Плиска съм виждал 4-5 трупа, преди да сложат високите огради...

Тази майка е за бой. Веднъж след среща с една такава(успях да спра благополучно) слязох от колата и я попитах, защо иска да си убие децата... те я гледат, а тя реве... Лошото е, че утре пак ще притичват така, никой не си вади поука .

Колкото до забраните на джипове заради теглото... Ми моите и двата са по-леки дори от небронирано БМВ 5ца или който и да е мерцедес, без А класата...
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X