Обява

Свий
Няма добавени обяви.

а като се качим на малките коли???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: а като се качим на малките коли???

най-фрапиращо беше с ТЛК 73-ката - висока и ръбеста... направо отбиваха на тротоара по тесните улички... иначе с нея съм карал най-бавно през живота си...
    но идиоти всякакви - налагало ми се е и с нея да изпреварвам, дори когато тегля 6м колесар с лодка по Самоковско шосе... веднъж не издържах на "басното" темпо на една дама пред мен с новичък форд - вдигна 40кмч за малко, преди това твърдо с 30... и така поне 5 км
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И то сега какво излезе? Давай всички да караме джипове и опа... готово няма да има повече ПТП-та. Да вземем да кажем тогава на БТВ-тата, НОВите и старите телевизии че има разрешение на проблема с войните.
      Иначе и аз се дразня от безсмислените клаксони по градските лабиринти и това че ме смятат за "втора ръка човек", когато съм с пъргавелката. А полицаите... ох. В единия случаи са възпитани, а в другия...! Докога ще се съди за човека по черупката? Май винаги!!!

Коментар

Въпрос на народопсихология:

Като караш малка, грозна и неугледна кола, ти се иска да докажеш я че си добър шофьор я че колата въпреки всичко "върви" много. Не заради друго а защото наистина върху тебе са катерят някакви хора с някакви по-хубави коли. Нещо от сорта на аз съм по-... от тебе. И това си е заложено в психиката на мъжа - доказване.

А като караш голяма, скъпа кола нямаш нужда от подобни опити за доказване. То е видно какво, колко, как....

Същото важи и за Джиповете. На високо си, виждаш надалече, чувстваш се в безопастност и те обзема едно спокойствие и даже благородство (айде да го пусна тоя бързащия че ако го "тупна" с ролбара - "не се знае знае ли се".... )

Та в заключение служебната ми кола е малка, неугледна, грозна кола... толкова неугледна та даже и пешеходците не ме забелязват и току някой идиот скочи пред мене и ме гледа нагло..... Кво да се прави... човек не може да си трови нервите с всеки срещнат идиот...

Коментар

Първоначално публикуван от peshobb Преглед на мнение
          И то сега какво излезе? Давай всички да караме джипове и опа... готово няма да има повече ПТП-та.
          ами ако са от "класическите" джипове, при които скоростта е на заден план, със сигурност ще намалеят тежките катастрофи... Макар че "човешкия фактор" може да направи чудеса - например тежка катастрофа на прав участък от магистрала, без други коли наоколо и карайки с 80кмч...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
            А като караш голяма, скъпа кола нямаш нужда от подобни опити за доказване. То е видно какво, колко, как....
            Интересно тогава защо една голяма част от най-грубите нарушения, които съм виждал по пътищата, се правят именно от собственици на големи и скъпи возила?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Това, вече, си е "Даденост"
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Интересно тогава защо една голяма част от най-грубите нарушения, които съм виждал по пътищата, се правят именно от собственици на големи и скъпи возила?
                Обикновенно нарушенията се извършват не от собственниците а от шофьорите и роднинщината на въпросните хора... Поне аз имам подобни наблюдения...

Разбира се темата не е конкретна и не може да се правят изводи от отделни случаи но все пак мисля че до голяма степен съм прав....

Коментар

винаги се стремя да карам културно и да правя път на останалите участници в движението, но когато съм с "Жипа" и видя някой нахален голфаджия да ми се ребри, натиска, присвятква подивявам и съм способен да го метна в канавката, та даже и окото ми няма да мигне!!!
                  Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X