Опищяха орталъка със съобщения за окончателно приетата най-сетне срочна гражданска, но никъде не мога да намеря онлайн такова чудо? Някой да знае каква ще е цената за мотора от подписа за 6 месеца например /за година е 100 лева/?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Срочна гражданска?
Свий
X
-
От: Срочна гражданска?
Сигурно 80.Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеОпищяха орталъка със съобщения за окончателно приетата най-сетне срочна гражданска, но никъде не мога да намеря онлайн такова чудо? Някой да знае каква ще е цената за 6 месеца например /за година е 100 лева/?
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
-
Следя "компаниите" с интерес, ама май ще е по-далавера да си караме по старата схема: на четири вноски, като по желание леко изпуснем плащането на последната...
До сега никъде никой не е дал цена за "срочна"...Публикувайте отговор
Коментар
-
При някои компании има възможност на три вноски, като пак може да пропуснеш последната.Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеСледя "компаниите" с интерес, ама май ще е по-далавера да си караме по старата схема: на четири вноски, като по желание леко изпуснем плащането на последната...
До сега никъде никой не е дал цена за "срочна"...
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Знам, но се оставя хубаво време за каране без ГО, което си е кофти...Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеПри някои компании има възможност на три вноски, като пак може да пропуснеш последната.
Публикувайте отговор
Коментар
-
И като разликата за година и за 6 месеца излезе 30-на лева какъв е смисъла да се прави срочна? Всички дето караме мотори знаем колко излиза една разходка. Нали? Щото годишната застраховка на мотора може и да излезе под 100 лева.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Вчера поднових гражданската за мотора в SDI и попитах какво е положението със срочните застраховки, отговориха ми, че не ги предлагат всички и са много скъпи?! Настоях за конкретни числа и се оказа, че 9 месечна застраховка /6 ми се вижда малко/ е 176 лева при едни, докато годишната е 100 лева при други! Е познайте коя си направих!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016
Коментар
-
Веднага познавам: Годишна на 4 вноски, от които е нужно да платиш само 3?Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеВчера поднових гражданската за мотора в SDI и попитах какво е положението със срочните застраховки, отговориха ми, че не ги предлагат всички и са много скъпи?! Настоях за конкретни числа и се оказа, че 9 месечна застраховка /6 ми се вижда малко/ е 176 лева при едни, докато годишната е 100 лева при други! Е познайте коя си направих!Публикувайте отговор
Коментар
-
Малко ме надцени! Не практикувам масовия тарикатлък с вноските, а си платих годишната на момента. Сега гледам миналата година е била 76 лева - това си е над 30% увеличение! Явно организираните протести дадоха резултат, само че в обратна посока!Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеВеднага познавам: Годишна на 4 вноски, от които е нужно да платиш само 3?Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016
Коментар
-
Без да съм лично проверил , ма май няма грешка...Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеВчера поднових гражданската за мотора в SDI и попитах какво е положението със срочните застраховки, отговориха ми, че не ги предлагат всички и са много скъпи?! Настоях за конкретни числа и се оказа, че 9 месечна застраховка /6 ми се вижда малко/ е 176 лева при едни, докато годишната е 100 лева при други! Е познайте коя си направих!
Всички дигнаха цените.
Не всички правят срочна гражданска.
Тия които правят с най дебелите цени е за 70 процента от цената.
Да ви е честито.
Коментар
-
Не се срамувам да си плащам това, което ползвам. Ако цента беше миналогодишна или "срочната" предлагаше някаква истинска алтернатива, щях да го играя "съвестен" платец...Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеМалко ме надцени! Не практикувам масовия тарикатлък с вноските, а си платих годишната на момента. Сега гледам миналата година е била 76 лева - това си е над 30% увеличение! Явно организираните протести дадоха резултат, само че в обратна посока!
То тогава съм по схемата "пито-платено".
П.П. Бяха пратили "честитка" за един стар кенеф, че е "отписан служебно" заради неплатена ГО... с настойчиво подканяне да му платя, иначе... И аз пък на другия ден отидох и го бракувах.. и ми стана едно хубаво...
Публикувайте отговор
Коментар
-
Преди да участваш в организирани протести, провери кой ги е организиралПървоначално публикуван от Edo Преглед на мнение... организираните протести дадоха резултат, само че в обратна посока!
Впрочем така стана и с цените на бензина, хем там беше очевидно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар