Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересна катастрофа. Кой е (по-)виновен?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Интересна катастрофа. Кой е (по-)виновен?

БМВ-то е виновно и според мен.
    Но,какво ще кажат господата от КАТ е друго.
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

Коментар

Кисело мляко за уплах на бмв- то не се ли сетил някой да занесе.Копие от протокола на двамата ще покаже има ли мъже в кат или са п...и
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Кисело мляко за уплах на бмв- то не се ли сетил някой да занесе.Копие от протокола на двамата ще покаже има ли мъже в кат или са п...и
        Той законът е един за всички.Копието от протокола ще покаже тези от КАТ , дали си гледат работата , или определят за кого да важи.
        Що се касае за епитетите , те са лично мнение , зависещо от гледната точка на даващите го.Та , ако са заслужили за "п...и" - ми не им е мястото на такава работа.
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          Та , ако са заслужили за "п...и" - ми не им е мястото на такава работа.
          Напротив, за тукашната действителност са перфектни за такава работа.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            БМВ-то си е виновно, ама и Ауди-то не гледа. При "нормални" шофери, една невъзможна катастрофа!
            Човека е гледАл бе, Божич, ама у десно, както би гледал всеки трезвомислещ водач. Ся, той откъде да знае, че Перник се е преместИл у Пловдив!?
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Гледал в дясно, ама ей в таз тема :

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=191995

що народ се изреди да защитава нарушителя (тоя който се е движил срещу движението, в еднопосочна улица) с: "можеше да идва засилено с колело дете", "на кръстовище трябва да се оглеждаме на всички страни", "тая патка утре ще ви удари и вас така" ... и все умности в този ред.
              Е явно и в КАТ Пловдив (освен София) мислят по този начин, та затова и са ушили човека с Аудито...
              Изобщо там са ярки представители на "не съм чул, не съм видял, не мога да говоря" законо-съблюдателите. Е тоя още го "търсят":

https://www.youtube.com/watch?v=pAp5TbvmyeQ

за да видят "къде били направени нарушенията" - да си от Пловдив и да не можеш да ги разпознаеш значи си ментално не добре...

Коментар

Какво да го шият човека с Аудито.В тази лента и в такава посока може да се движи само автомобил със специален режим , и то с включени светлинна и звукова сигнализация.Всичко друго е от лукаваго и епитетите.
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Абе аз ли нещо съм се заблудил или на кръстовище изобщо е забранено да се изпреварва?

Коментар

Е то е забранено и да се влиза в еднопосочна улица срещу движението, пък женицата от затворената тема са и шибнали акта....

Коментар

Абе един способен милиционер винаги може да намери нарушение на когото е решил. Аз питам по принцип.

Коментар

Първоначално публикуван от BulAf Преглед на мнение
                        Е то е забранено и да се влиза в еднопосочна улица срещу движението, пък женицата от затворената тема са и шибнали акта....
                        Колега, що не вземеш да насочиш мисловната си дейност в област, която ти е по-позната? В оная тема даже съдия ти написа, че има съ-вина и на двамата водачи. А иначе знаем, че българина е компетентен във всички области, особено в тези, дето никога не е имал допир, ма пък бил чул и чел .....
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          Колега, що не вземеш да насочиш мисловната си дейност в област, която ти е по-позната? В оная тема даже съдия ти написа, че има съ-вина и на двамата водачи. А иначе знаем, че българина е компетентен във всички области, особено в тези, дето никога не е имал допир, ма пък бил чул и чел .....
                          Че аз почти нямам вече мисловна дейност, още малко и съм готов за полицай /ехх, за катаджия няма да ми стигнат годините да дочакам нашите да се пенсионират /

А аз вече и не твърдя, че "оная патка" не е за акт! Щом и според съда е виновна аз закона не оспорвам. Значи и тук и двамата са виновни, нали така! А госин' екс милиционер с богата мисловна дейност?

П.П.: А аз косвено да се опитвам да защитавам "системата", защото сега когато участва полицай в подобно ПТП (не че не е виновен изцяло!) нещата веднага се преекспонират и всеки е на "Уууу". Другия подобен лакмус за българина е ако излезне "новина" с думичката "циганин" вътре...
                          А в останалото време половината от обществото (включая и законодателното такова) оправдават същия тип нарушения, само защото нарушителя е "тарикат", че и закона го защитавал... А защо същия този закон не се промени - мистерия.
                          Последно редактирано от BulAf; 03-10-15, 21:54.

Коментар

Конкретно законът за движение по пътищата си е много приличен и няма особена нужда от промяна. Периодично и по него се упражняват разни лобисти и популисти ама те само в частта за глобите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Абе аз ли нещо съм се заблудил или на кръстовище изобщо е забранено да се изпреварва?
                              Така е и наскоро по този начин за малко да направя белята. При едно мое по-продължително изпреварване на камион по прав главен път свърши прекъснатата линия /зона на кръстовище/ и в този момент от страничния път излезе автомобил и зави срещу мен, както съм се изравнил с камиона. Едва избягнах челен удар, нищо че имах видимост още километър напред.
                              На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                              "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Първоначално публикуван от BulAf Преглед на мнение
                                В оня случай има вариант водача на волвото да не знае, че е в насрещното. Христоматиен пример е за недовършена работа със знаците.

А тук този с БМВ-то е пълен говнар,

явно е блеел също, защото ясно се вижда на видеото,че може да спре ако внимава, ама то полицайчето казват без гражданска джиткал, вий сега по кръстовища искате да внимава
                                Последно редактирано от DBRS; 04-10-15, 12:09.
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X