Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Път 29 от Републиканската пътна мрежа (след Варна край Аксаково )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Път 29 от Републиканската пътна мрежа (след Варна край Аксаково )

Здравейте
    Понеже често минавам от там искам да попитам възможно ли е снимката да е направена от камерите който са над пътя точно преди гробищата,а да не са от мобилна камера на КАТ.
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Предполагам , че говориш за камерите от автоматичната система за преброяване, ако са такива , те не снимат нарушения.
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Мисля точно там в участъка има и фиксирана камера за скорост... Но скоро не съм минавал от там и не мога да потвърдя от първо лице...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Точно от мобилка на метър след табелата - вчера изгледах "сесията" ( 65 км/ч) - ами много добре си изглежда тераното . Тръгнах с искане за възражение , че нямат право да снимат ( решение на ВАС от 2014 ) , ама взеха да ме убеждават , че то е само за издаване на електронен фиш , пък те си снимали през цялото време и след това пишели нормални фишове , които не са забранени . Алтернативата е акт , където да възразя , началника им щял да пише НЕ и послед адвокат , съд и т..н . Предвид органическата ми неприязън към тази инстанция и процедурите с месеци наред ( за 50лв ) , а и към адвокатското съсловие ... предпочетох фиша . Иначе за пътя ще си дълбая по темата , може като събера още материал да опитам с господарите на ефира . Такива чудесии ми говореха за знаците - знакът за винетния стикер бил до табелата за вход в Аксаково понеже пътят бил от републиканската мрежа нищо , че минава в населено място ( ако наистина минава ! ) и като карам по този път съм можел да отида до летището и там да ме глобят ако нямам винетка -тъй , че да се сещам още като карам из Аксаково че за летището ми трябва винетка , а табелите ( на син фон ) , че Аксаково е на 1 км от този път са всъщност разстоянието до центъра на града и т.н. Другата седмица смятам да отида до кадастъра и да си платя една скица на границите на Аксаково , после ще я пратя на АПИ-то за информация щото май и те не са наясно къде им е пътя.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3000-а .jpg
Прегледи:1
Размер:145.0 КБ
ID:5662610
          Последно редактирано от Жеков; 27-05-15, 13:57. Причина: допълване

Коментар

Е, ти с това трябваше да започнеш. На теб са ти засекли скоростта преди да навлезеш в населено място. Ако няма други ограничаващи скоростта знаци, си имал правото да се движиш с 90км/ч по време на снимките.
            Иначе, след като си предпочел да ти напишат фиш, мачът е свирен. Не виждам смисъл сега да си губиш времето и парите с други не по-малко неприятни административни структури.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              ....На теб са ти засекли скоростта преди да навлезеш в населено място. Ако няма други ограничаващи скоростта знаци, си имал правото да се движиш с 90км/ч по време на снимките.
              Иначе, след като си предпочел да ти напишат фиш, мачът е свирен. Не виждам смисъл сега да си губиш времето и парите с други не по-малко неприятни административни структури.
              Зависи накъде е била насочена камерата и радара... Ако е гледала от знака към 'града'(както бих застанал ако бях полицай ), а не към знака (към изхода на града), то там би те засякъл САМО ако си вътре в зоната на действие на ограничението...
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X