Обява

Свий
Няма добавени обяви.

- 10 точки....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• - 10 точки....

Сега гледам новините по "Европа", и какво чувам !?! Ще се отнемат по 10 контролни точки на водачи исползващи антирадар Не че имам такава джаджа, ама е гадно.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

До: - 10 точки....

Аз ползвам, да дойдат и да ми го намерят.Отдавна съм го вградил.....понеже ми омръзна да си го прибирам след слизане от колата с цел опазване от кражба

Ега ти некадърната държава и полиция и незнам си още какво......да вземем и да си оставим по един комплект ключове от домовете в близкото районно за да им е по-лесно на ченгизите при обиск в случай че сме на работа или на море.

Безсилие на всички етажи на властта.......това показват всичките тези половинчати мерки.
    То главата на министър-алкохолик какво ли може да роди
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Абе тя и войната по пътищата е гадна, ама като опре до мерки дето ни пречат лично на нас и веднага стават гадни

Не е редно да притежаваш устройство, което те предупреждава за предстояща проверка.

Това си е мое мнение.

Коментар

...която проверка почти винаги завършва с:
        "- Еми сега какво ще правим?"
        "- Какво работиш?"
        Пасивния антирадар си е прост радиоприемник, настроен да сигнализира когато улови излъчване в определена честота.
        Сега ще трябва да ги мушим под таблата, в жабките и няма да бъдат намерени.
        Поздрави и успех в маскировката.
        LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
          Абе тя и войната по пътищата е гадна, ама като опре до мерки дето ни пречат лично на нас и веднага стават гадни

Не е редно да притежаваш устройство, което те предупреждава за предстояща проверка.

Това си е мое мнение.
          Не е редно да ти напишат акт за "нарушение" изобщо неописано в закона. Не е редно да вземат под внимание възражението ти...и да ти напишат в постановлението:
          За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв. Не е редно 4 месеца да презаверяваш акта...

Коментар

И какво е нередното? По кой закон нямам право на информация за радиоелектронната обстановка? Особено когато срещу мене е задействано общоопасно средство?
            Тогава направо да вземат книжката ако си наемеш адвокат по ПТП.
            А знаеш ли колко отчита обичаен катаджийски радар, ако му покажеш въртящ се вентилатор? Около 35 км/ч.

Коментар

Анти-радар или радар-детектор?Защото са две отделни понятия...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ми... поредната глупост. Не виждам това въобще какъв проблем ще реши, още повече че както каза колегата, може да му се намери колая, демек антирадара да се вгради/скрие някъде.

Хора с по 10 тежки нарушения, причинили много щети, включително и човешки жертви, в пияно състояние, се разхождат на свобода и продължават да карат, а нашичките за антирадарите се замислили. Пълни смешници! И го доказват за пореден път.

Помните ли случая на хотел плиска, дето един пиян ненормалник помля хората на спирката и уби една жена? Е тоя, същия, след два месеца пак направи катастрофа, и пак тежка, не знам само дали имаше жертви. Да се чу нещо по въпроса? И изобщо осъден ли е за нещо? На топло ли е? Е сигурен съм че дори и да е бил е било за малко, колкото да се замажат очичките на "електората". После на всички ни е известно - бутва се тук-там по малко, и проблемите се решават.

Е питам аз, какво търси този човек на свобода? Щото ако някой такъв ми сгази детето (пази боже!), ако не го окаушат, на втория ден съм го пребил до безобразие, а ако имам възможност и тия, дето са го пуснали. Не ми пука какво и колко ще лежа. Ама изобщо.

И това рано или късно ще почне да се случва, щото и нашето биволско търпение вече се изчерпва.

Антирадар не съм имал никога. Няма и да имам най-вероятно. Просто не съм почувствал нужда. Не е там работата обаче. Вбесявам се от пълната некомпетентност, безхаберие и тоталната липса на елементарен морал на някои "хора". Самозабравиха се и ще има последствия. Рано или късно. За съжаление.

За мен човек с над 1.2 промила алкохол в кръвта, хванат да управлява МПС, независимо дали е причинил ПТП или не, си е за затвора. Никой не му е наливал алкохола в устата. И въобще при първото питие винаги си трезвен, тоест напълно съзнателно си се напил, и ти е било съвсем ясно, че щом си дошъл с колата, ще си тръгнеш с нея.
                И май в много "бели държави" все повече се налага същото мнение. Но хората, за разлика от нашите капути, действат, а не се крият по храстите.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тук има нещо по темата.
                  http://dnes.dir.bg/2007/10/16/news2218314.html

Коментар

А вижте това:

С 10 точки ще бъдат санкционирани и всички водачи, които карат с алкохол в кръвта от 0,5 до 1,2 промила. Според сега действащия закон шофьорите се наказват с глоба и отнемане на книжка. При повторно шофиране в пияно състояние нарушителят ще бъде наказван с отнемане на 13 точки от талона.

И тъй като могат да се възстановяват по 13 точки годишно... значи всеки има право на по едно хващане подпийнал на година!!!
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тея, направо се прават на интересни!
                      Съгласен съм с всичко до тук, но когато мен ме спрат и още не ме проверили, спират някой си друг на който само помахват ръчички и се усмихват. Ето това е кретенската история в България открай време. Когато имаш смелоста да попиташ (контр. орган) става олеле!!!!
                      ТОВА НЕ Е ТВОЯ РАБОТА! обикновено е отговора или ТИ ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ !!!
                      Последно редактирано от Sam40; 16-10-07, 15:02.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatanov Преглед на мнение
                        Тук има нещо по темата.
                        http://dnes.dir.bg/2007/10/16/news2218314.html
                        И аз го четох това днес - там се споменава за АНТИРАДАР (които към момента са си забранени доколкото знам), а не за радар-детектор Имам радар-детектор в служебния автомобил, но така го наследих, та даже и когато карам не го и включвам, защото само ми пищи на главата, когато мина покрай разни бензиностанции и т.н. (с две думи не разчитам на него), а и рядко карам с над 100-110 км/час (освен, когато изпреварвам).
                        Иначе съм съгласен с всичко, написано по-горе , но да са живи и здрави нашите смешници управляващи (които всъщност си ги избираме точно ние) и да ни "радват" и за в бъдеще
                        А колко абсурдни неща има в Закона ни за движение по пътищата, то това е ясно, може цял роман да се изпише по въпроса - даже на моменти имам чувството, че чистачката на Румен Петков ги пише тия закони, без изобщо да знае за какво става въпрос , но важното е да се отчита дейност ...

И съм на мнение, че не са виновни те (управляващите), ами ние сами сме си виновни, щото на никой не му изнася положението в държавата, обаче всички си мълчим и нищо не правим по въпроса
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

И глушилка за радари да е - това пак не е работа на ЗДП. Има си куп други забрани за безразборно излъчване в кви ли не диапазони, и в микровълновия също.
                          КАТ да вземе просто да си гледа работата, вместо да търси под вола теле. Могат да започнат например с измиване на кенефа в КАТ - София, и слагане на дежурни коли по проблемните кръстовища в час пик. А не с интелектуално блудство. Щото пък умрем от любопитство как оня сержант ще познае че срещу играчката му е употребено РЕП. И с какво ще го докаже. А да задържи колата и да я кара на експертиза кой ще му даде право? Нарочният прокурор от съседното храстче? А къде са сертифицираните лаборатории за тая работа?
                          "Бе според мене е така" е заключение от органолептично изследване, и целият КАТ може да го използва при проверка на туршия. За друго няма право.

Коментар

Малко объркана ми се вижда тая дискусия, макар да е интересна.

За какво ми е т.нар. анти-радар? Някой може ли да ми каже смислено - и убедително при това.

Трябва ми устройство, предупреждаващо за невидимия за мен малоумник насреща, който сече завоя с 90 км/ч, щото така му е кеф. Като го измислят, купувам, колкото и да замърсява ефира и да ядосва екологията.

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                              Малко объркана ми се вижда тая дискусия, макар да е интересна.

За какво ми е т.нар. анти-радар? Някой може ли да ми каже смислено - и убедително при това.

Трябва ми устройство, предупреждаващо за невидимия за мен малоумник насреща, който сече завоя с 90 км/ч, щото така му е кеф. Като го измислят, купувам, колкото и да замърсява ефира и да ядосва екологията.

Поздрави!
                              +10
                              "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X