Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
    На кого от двамата е книжката? Твоя или на брат ти? Само не казвай, че и двамата имате, защото не вярвам.
    .

Той има,аз само карам.......
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Аз българската книжка не я ползвам в България. Влизам със синия паспорт и ползвам калифорнийската книжка. Да не си българин в България е много по-добре...
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        .......Да не си българин в България е много по-добре...
        Ясене! Нов подпис търсиш ли си?
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          Ясене! Нов подпис търсиш ли си?
          Аз много пъти и по различни поводи съм го казвал. Ние много обичаме да си правим номерца помежду си. в момента в, който покажеш някакъв чужд документ за самоличност, нещата са съвсем различни. И друго имам да кажа, ама Ясен дебне в храстите...

Коментар

........ама Ясен дебне в храстите...
            Като катаджия?
            Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
              Като катаджия?
              Де да беше като катаджия! Ако за 20 лева минаваше номера пред Ясен, да съм напълнил форума с откровенни ..... /да, същото, майките.../. Ама Ясен е строг е почти неподкупен!

Коментар

Ако карам Москвич за 350 лева и му кажа Ми нямам книжка ......какво става?Щото за да имам всичко ще ми струва доста повече от Москвича купен за да издържи месец ваканция.

Нищо не става,да не се чуди някой.Баджо е кука,с неговия Бенц пак нищо не става.Като почне да става нещо тогава ще им играя по свирката,да се заяждат за строшена синя лампа в багажника или за факта,че предния ти номер е над лебедката.........да ме ' фанат за Москвича.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

явно са провеждали някъв брейнсторминг на бузлуджа, щото ся па се изтъпани един друг умник по ТВ да се пофали че ще внесе законопроект, през уикенда да не работят големите магазини!?!?!?!? само не разбрах купоните кога ще въвеждат...............

Коментар

Аз викам и 3 часа обедна почивка да вкарат и заплатите по 350 кинта за всички,да има за Москвичи
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      явно са провеждали някъв брейнсторминг на бузлуджа, щото ся па се изтъпани един друг умник по ТВ да се пофали че ще внесе законопроект, през уикенда да не работят големите магазини!?!?!?!? само не разбрах купоните кога ще въвеждат...............
                      Не бре. Ще работи денонощния в ЦУМ като по онова време.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Аз викам и 3 часа обедна почивка да вкарат и заплатите по 350 кинта за всички,да има за Москвичи
                        С ръка на сърцето ти Москвич имал ли си ?

Коментар

Толкова ли пък няма един да хвърли първото паве? Абе...
                          То за имането-има. Ама после няма да има кой да се опълчи на полицаите като започнат да го арестуват.
                          Щото нали мирния протест била най-висшата ценност.

И всички(почти) пригласят в унес и без собствено съзнание.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колеги, реално ситуацията е по-зле отколкото изглежда. Не заради предложените промени, нещата са по-дълбоки и тяхната същност е страшна. Страшно е, че някой, който движи държавата и му е дадена власт от народа въобще си позволява да мисли глупости. Защо смятам така. Пуска се тук тази тема. Четат я хиляди хора и съответно коментират. Сред прочелите има всякакви хора по образование и професии и интереси. Повечето от пишещите в този форум са с ниво на обща култура и интелигентност по-високо от средното за страната. И щом нито един от четящи/пишещи по дадената тема не могат да дадат смислено обосновка на предложението за промяна, значи то наистина няма такава. Все пак 1000 човека мислят по-добре от 1. И в крайна сметка се получава така, че някой, който получава заплати от нашите данъци, и е назначен от нас, бездейства, а и дори действията му са вредни и смешни. Толкова ли няма проблеми за решаване в тази държава, че стигнахме до въпроса с книжките?

Да се смееш ли, да плачеш ли? Смях през сълзи колеги, сатира!
                            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                              С ръка на сърцето ти Москвич имал ли си ?

С яка трета ли?Не ма съм карал ако това се брои.Заемал съм Жигула,че с моята кола тогава пазарлъка не вървеше,3 пъти им я оставях при спиране и един път никой не я поиска,големи претенции имаха и те.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                С яка трета ли?Не ма съм карал ако това се брои.Заемал съм Жигула,че с моята кола тогава пазарлъка не вървеше,3 пъти им я оставях при спиране и един път никой не я поиска,големи претенции имаха и те.
                                Нищо не разбрах. Им ги мезето ли ти е слабо или мене пиенето ми е малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X