Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

След обмислянето на щуротията с регистрация в КАТ, ако караш чужда кола, на дневен ред се чудят да изкарат шофьорските книжки да ги държим на таблото .

"Всеки водач да държи шофьорската си книжка на таблото на колата.Това е едно от новите предложения около предстоящите промени в Закона за движението по пътищата, обсъждани от Държавно-обществената комисия по безопасност на движението, съобщи секретарят на комисията Алекси Кесяков.
    Идеята е, че контролните органи веднага да виждат дали е правоспособен човекът, който сяда зад волана."

от тук
    http://bezpartien.com/%D1%81%D0%BA%D...D%D0%B8%D0%B6/

Скоро се очаква да си плеснем договора за по покупка на МПС-то на предния капак, да се вижда кой е собственика по-отдалече
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

От: Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

Басиииииииииии Глупоститееееее!

Коментар

Смятай за какви тъпани ства въпрос....
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Трябва да си сменят хапчетата. А с мотористите какво правим?
        Ако си сложа едно розово картонче дали ще раличат дали е книжка или не ?
        LZ(единица) Лима Жоро Жоро
        2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Чудя се с коя ръка да се прекръстя...
          Ами като карам мотора? Освен да бия две дупки на книжката и да я връзвам със свински опашки...

Коментар

Това няма как да стане, защото в шофьорската книжка има лични данни, които никой не може да те задължи да покажеш на неоторизирано лице. Без проблем тази промяна би паднала в конституционния съд.

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
              Това няма как да стане, защото в шофьорската книжка има лични данни, които никой не може да те задължи да покажеш на неоторизирано лице. Без проблем тази промяна би паднала в конституционния съд.
              Ами то шофьорската книжка е и документ за самоличност, освен друго....
              може би трябва да има на таблото и двайсе кинта залепени, за да се вижда веднага дали седналия зад волана е платежоспособен....

Коментар

Абе да ги...!!!! ЦЕлата работа била за да се намалят произшествията от неправоспособни... У село Долно-нанагорнище, нЕма кой да гледа и пак ще си карат и ще се трепат без книжки, а из града повече хора ще измрАт от нерви свързани с цЕлата тая простотия(ако не дай си Боже стане). На нЕкои там явно им плащат да мислят за глупости, а те чат-пат вземат че почнат и да си оправдават заплатите
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Не, не. Умственият им багаж е толкова! Изгониха можещите и знаещите в чужбина, и останаха неграмотниците тук!

Коментар

Защо имам усещането че ни управляват шайка малоумници, само някакви идиотизми им идват в главите.

Коментар

То, че няма как да стане няма, но самият факт, че изобщо го е родила някоя глава на държавен пост показва нивото на държавата и в частност на тази служба.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не ми се рови да видя дали има промяна в глобата за шофиране без книжка, ама май беше 10лв, а тук ако не си си я извадил на таблото - глоба 20лв , демек по-добре кажи че не я носиш.
                        А си представям на какво ще заприлича един такъв документ като го поопече слънцето
                        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                          Не ми се рови да видя дали има промяна в глобата за шофиране без книжка, ама май беше 10лв, а тук ако не си си я извадил на таблото - глоба 20лв , демек по-добре кажи че не я носиш.
                          А си представям на какво ще заприлича един такъв документ като го поопече слънцето
                          Е нищо де,ще ни накарат да ги смениме с НОВИ У-ве устойчиви и готова е работата

Коментар

Ми хубу де, аз като съм моторист? Книжката къде да я слагам? Да я залепя с каноколит за фара? Или с попнитачката за предния калник?
                            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Види ми се несериозно това. Не е възможно чак такава простотия да се роди в нечия глава. Лични данни са по дяволите. Не ми се вярва (дори и да е минала на някой такава мисъл) това на практика да се случи.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X