Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ново 20 !!! Книжките на таблото ?!?!

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    Види ми се несериозно това. Не е възможно чак такава простотия да се роди в нечия глава. Лични данни са по дяволите. Не ми се вярва (дори и да е минала на някой такава мисъл) това на практика да се случи.

Интересно е какво прави другата ръка докато ни забаламосват с това - би попитал Ясен....
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Брой че съм попитал.

А най-досадното не е, че такива пушилки обективно се РАЖДАТ в нечия глава (както и да се гордее Стоян Боюков с институцията), а че в суматохата някои от тях МИНАВАТ и стават норма.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        Интересно е какво прави другата ръка докато ни забаламосват с това - би попитал Ясен....
        Ами едни пулсации от по 700-800млн седмично. това прави. даже си го и пише у БНБ
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Тук един уважаван участник ни убеждава да ги оставим защото имали много работа да свършат "симпатягите", ....... какво да кажа, нямам думи!
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
            Ами едни пулсации от по 700-800млн седмично. това прави. даже си го и пише у БНБ
            Това каквото и да значи, не е интересно на хората интересуващи се от книжките

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Това каквото и да значи, не е интересно на хората интересуващи се от книжките
              В смисъл те не ползват левове?

щото говорим за обезпечението на валутата ни. А това с книжките определено е добър фишек.

пп
              отново съм ясновидец. въпросните пулсации съм ги предсказал само сгреших че ще са месечни, сега са седмични посипвам си простата кратуна с пепел.
              Последно редактирано от DBRS; 27-08-13, 14:17.
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

На таблото, ама къде? Единственото равно място на таблото ми е над средната конзола, как ще я види органа? По-разумно е с тиксо за лявото стъкло. Има ли у странство подобна практика?
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Вече имам идея как да се осъществи! Към всяка книжка да се издава смарт карта, която да се поставя на стъклото - в самозалепващ джоб. Оттам: чрез четеца, в системата на КАТ и на таблета на полицая... Няма видими лични данни. Само код. Като връзката със собственика може да направи само онзи, който има достъп до системата на МВР. Какъв е смисълът? Ами няма, ама пък ще се раздвижи производството на карти в България. Нали трябва всичко да е под контрол, опаковано под формата на хиляди вида картовидни документи и тям подобни глупости...
                  Не се чудете толкова. Безусмислените идеи са средството на администрацията, да оправдае собственото си съществуване.

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                    Има ли у странство подобна практика?
                    Не.

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                      На таблото, ама къде? Единственото равно място на таблото ми е над средната конзола, как ще я види органа? По-разумно е с тиксо за лявото стъкло. Има ли у странство подобна практика?
                      К'ва практика, като на разни места дори и книжката не е нужно да я носиш/показваш.
                      А нашите може кръщелно да почнат да искат и по един поп до патрулките да проверява дали е правено в легитимна църква
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Ами то шофьорската книжка е и документ за самоличност, освен друго....
                        може би трябва да има на таблото и двайсе кинта залепени, за да се вижда веднага дали седналия зад волана е платежоспособен....
                        Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                        Е нищо де,ще ни накарат да ги смениме с НОВИ У-ве устойчиви и готова е работата
                        Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                        Ми хубу де, аз като съм моторист? Книжката къде да я слагам? Да я залепя с каноколит за фара? Или с попнитачката за предния калник?

СПАМ ....ама бая се посмях....живи и здрави!

Коментар

Бее - Сее - Пее !!!
                          Избирате си ги после се оплаквате...

Следващото ще е да приберат задграничните паспорти
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е само книжките ли?А кръщелно?Аз като имам близнак какво правя,2 книжки ли да лепя,едното цветно копие?

Моя паспорт мога да м го пратя от сега ако искат,ще им завия нещо вътре е така за мирис дето му викат.

Закона иска някои промени,но иначе ми харесва
                            Последно редактирано от BENZBOSS; 27-08-13, 17:39.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Е само книжките ли?А кръщелно?Аз като имам близнак какво правя,2 книжки ли да лепя,едното цветно копие?

Закона иска някои промени,но иначе ми харесва
                              На кого от двамата е книжката? Твоя или на брат ти? Само не казвай, че и двамата имате, защото не вярвам.

Все ми се струва, че тази глупост с книжките ще има продължение. Не е подхвърлена просто така. Или ще са стикери, или ще е нещо друго, но накрая ще се прокара.

Коментар

Защо се учудвате. И на мене някой да ми пали свещи, и да ми надува балони, и да ми организира "мирни" протести, и аз така ще правя. На маймуни ви направиха... Толкова ли пък няма един да хвърли първото паве? Абе...
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X