Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краш тест - автомобил срещу прицеп

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Краш тест - автомобил срещу прицеп

    Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Явно. Пък и ти ако имаш повечко опит, особено над 200... Аз над 180 почвам да се чувствам странно, а над 200 нямам много качвания, почва да ми се струва, че колата става неуправляема. А и някои хора не им пука ли, не го мислят или и аз не знам, но карат страшни трошки с галоши вместо гуми с много високи скорости. Аз не мога така сякаш. Пък и не ми се е случвало да имам кола с нископрофилни гуми, че много ми друса , а балонестите дето не друсат доста се клатушкат.

    Все пак е добре да са така направени задниците на камьоните, че да не можеш да се пъхнеш под тях и да ти махнат главата...
    Някъде в една друга тема(непомня вече коя беше но пак от тоя род)бях писал че всеки човек и всеки автомобил си имат безопасна скорост.Или.За автомобила.Това е скорст при която стои най-добре на пътя и изпълнява зададената Му траектория на движение без склонност за нейното променяне.За водача.Това е скоростта при която има пълен контрол над автомобила без това да води до напрежение и дискомфорт.За всеки един автомобил и всеки един водач тая скорост варира в широки граници. Като най-вече това важи за шофьора.За някой 90км/ч са страшна скорост за друг 190км/ч е нормално.Всичко зависи от човек.Аз също имам пределни скорости в зависимост от колите който карам.Карал съм кола 800кг маса 3.6м от броня до броня която спокойно правеше 190+км/ч.Но над 140км/ч трябваше вече да имаш много по едно на ум. Та с нея много редко карах повече от 120-130км/ч тогава вървеше най-хубаво на около 3000об/мин и мотора пее.След това взех друга кола
    4.8м 1.3т при 160-180км/ч мотора мърка колата върви като в релси.Налагало Ми се е екстремно спиране с нея от 145 до 0км/ч имах чувството че задната броня се качи на врата Ми а предната рови дупка в асфалта но колата не мръдна от пътя.Та това е разликата.И ако всеки Я знае и всеки уважава скоростта и другите на пътя то тогава пътищата ще са един много по-добър свят.
    А за броните на камионите Съм на 200% съгласен сТеб.Това нещо действително може да спаси много хора от смърт и ненужни травми.
    0887284106-Митко
    http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X