тая вечер по новините гледахте ли го.доста смазан за хамър.пък и колата небеше толкова зле.жалко за момчето в колата.явно тия хамъри неса кат хамър1.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хамъра на Ставитски и катастрофата
Свий
X
-
До: хамъра на ставитски
Че как ще са като освен името нищо друго общо нямат?!!Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениетая вечер по новините гледахте ли го.доста смазан за хамър.пък и колата небеше толкова зле.жалко за момчето в колата.явно тия хамъри неса кат хамър1.
Жалко за момчето!!
יעבור
«И това ще мине»
-
Венци, това може да се случи на всеки - на теб, на мен, на брат ти, на колегата ти, на чичо ти от тетевен, на братчеда от горна оряховица .... на всеки ... никой не е застрахован от катастрофи, съгласен съм че Максим трябва да си понесе наказанието но имай предвид че той не го е направил умишлено а и съжалява много, едно такова нещо тежи цял живот и това не е малко наказание .
Коментар
-
Така е, но това едва ли ще намали мъката на родителите. Нито ще облекчи живота на осакатените.Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеВенци, това може да се случи на всеки - на теб, на мен, на брат ти, на колегата ти, на чичо ти от тетевен, на братчеда от горна оряховица .... на всеки ... никой не е застрахован от катастрофи, съгласен съм че Максим трябва да си понесе наказанието но имай предвид че той не го е направил умишлено а и съжалява много, едно такова нещо тежи цял живот и това не е малко наказание .
При други обстоятелства бих го оправдал, но комбинацията алкохол+превишена скорост ми идва в повече.
Коментар
-
+ 1Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениевсички шофьори сме потенциални убиици и с единия крак в затвора ама поне да несме пияни зад волана
Коментар
-
Само това,че пил се е качил зад волана е достатъчно умишлено. Сега е късничко да съжалява.Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеимай предвид че той не го е направил умишлено а и съжалява много, едно такова нещо тежи цял живот и това не е малко наказание .
Мисля,че не трябва да се правят изключения дали е бай Гошо от Долно Нанагорнище или
световният шампион Маским Стависки и да си поеме отговорността и наказанието.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Е, айде сега. Вчера по радиото спирта беше 1,2 - 1,3. Днеска са довлекли адвокат, той се е хванал за главата, обърнал е внимание на доктора в лабораторията че е 1,1 ...
Тия хора нали живеят в Москва всъщност. Тука никой не обръща внимание ни на чукове, ни на тесли. Хамъри де. Но там това е гъзария. Карат на червено, в насрещното, както искат. Знам го това мостче - тясно е. На прав участък обаче. От скоростта му се е сторило още по-тясно, дръпнал се е по средата на шосето. Аз нали съм велик и съм Хамър - другите да се хвърлят от пътя. И ей го кво е станало ... От удара с първата кола сигурно прехвалените бушонни зони са се разпаднали, волана трябва да е блокирал. Иначе рефлекторно щеше да се дръпне в дясно. Вече повреденото ляво колело го е повлякло на ляво, и е ударил вторият челно. Никой УАЗ нямаше да направи такова нещастие. Щеше да одере първата кола, и кой на къде е.
Сигурно кара кънки хубаво. Най-добре в целия свят. Браво. Кой обаче му е казал че може да кара кола?
В дранголника, това не е нещастен случай. Това е престъпна самонадеяност.
Коментар
-
Наи-интересното е че адаша е един от хората коиго искаше да "спре воината по пътищата"и против карането в пяно състояние, личи си колко му е пукало за това дали някои кара пил или насмъркан или колко тапаци като него ще отнемат човешки живот поради несъзнанието си,прави си реклама само да си изкарва педалската физономия там и да се прави на маика тереза ,дано сега да му доде акъла в пяната манерка след като отне живота на младо момче
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар