Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Европейско по колоездене...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Европейско по колоездене...

На всичкото отгоре и тези жеги ....
    Ама на кой му пука, изглежда най-важното тези дни е да се въртят педалите

А иначе какво толкова, че известен брой хора ще загубят от времето си, парите си и т.н.

Я виж какви "хубави" опашки са се заформили

Май сме се разглезили . А едно време какви дълги и продължителни опашки например за бензин имаше....
    ... to be continued

Коментар

Мда, и на всичко отгоре са работни дни. Поне да беше уикенда. Не, че е много приятно да започнеш или завършиш така почивката си, но пак е по-добре. През седмицата някои хора се опитват да си изкарат хляба все пак... Половината Вакарел работи в София, а пътуването до Пазаджик, Пловдив и т.н. за много народ ежадневие. Да не говорим за шофьорите на камьони и хората, чиито бизнес зависи от техните доставки.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение

И какво стана с изказването на бат Бойко по повод протестите за Странджя, че нямало да допусне София да бъде блокирана за каквато и да е, дори благородна, кауза?
        Аз, ако знаеш колко добре мога да лъжа....Особенно ,ако ми се налага.
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          Аз, ако знаеш колко добре мога да лъжа....Особенно ,ако ми се налага.
          На теб,ако ти се налага..Ама,човека е в политиката-за него си е ежедневие.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Сори за офтопика ,на мен също ми е ежедневие. Колкото повече,толкова повече.
            B+

Коментар

Не гледам колоездене (въобще не съм много по гледането на спортове, по-се кефя да ги практикувам или поне на времето), но това състезание ме докара до нервна криза. Естествено решихме да излезнем от града за да не пречим на Големият Спорт, но не успяхме в петък (по ред причини не зависещи от нас) И в събота ми се наложи да ставм рано и да поемам по обходни маршрути в ГРАНДИОЗНОТО ЗАДРЪСТВАНЕ както и да е от 9:10 излизане от вкъщи (с леки обиколки да съберем участниците) напуснахме града в 11:20 т.е. от Стрелбище до Горни Богров около час и половина
              Бях Нервен!!!
              На връщане - същата работа обещаното отваряне на улиците в 15ч. явно не се беше състояло, та не стига че пообикалях, ами и седях на 300м. от в къщи някое време
              Пак Бях Нервен
              Но това ме накара да се замисля :
              1. Градът е Пренаселен - (повече коли от колкото е мислено и направени пътища!)
              2. Всяка (макар и малка) промяна води до Сериозни последици за трафика

Дано поне състезанието да е било Хубаво!

Коментар

казах ви аз още в четвъртък, че ни правят на маймуни... ама...
                както каза един психолог, българина има парадоксално мислене и за него лошата новина не представлява интерес и не го учудва, нито интересува...

в събота правихме кръщене на малката Цвети в Драгалевския манастир... половината гости закъсняха по 30-40 минути, а всички бяха тръгнали с идеята да стигнат по-рано... т.е. вместо 15-20 минути бяха пътували по 1 час и повече...

Заради 100-200 колоездача, поне 100 000 коли са се лутали безцелно! Това се казва висока цена за едно състезание /от което се интересуват само самите състезатели и роднините им/...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да но както обявиха Весела Лечева и Стефка Костадинова би следвало да се чувстваме особено горди... И затова аз предлагам да заявим определена гражданска позиция която да не позволи следващия път да твърдят че всички сме особено горди... И за целта най-добре ще е да формулираме един текст на писмо което изпратим до софийския кмет с което ясно да покажем че не бихме желали подобни повторения... Ако и останалите сте съгласни?
                  VPetrov.photography

Коментар

съм за.щот и аз кисна по софииските улици макар че съм от провинцията

Коментар

Съгласен. Ясно е, че подобни съзтезания трябва да се провеждат, но трябва да се изкаже протест срещу начина, по който се избират местата и времето за провеждането им. Както и да се съгласуват с останалите ограничения на движението, като ремонти например.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

предлагам да организираме едно състезание /надбягване с охлюви/ на улицата в Панчарево, където е къщата на Ст. Костадинова... Аз лично ще съм особено горд, ако тя една седмица не може да се прибере вкъщи!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

+1 За идеята на Венци
                          и +1 за идеята на Тедо

Коментар

Ами давайте от двете идеи да реализираме поне една ,че иначе наистина ще си помислят ,че ни харесва....
                            B+

Коментар

Да обсъдим тогава форма на протеста.

1. Писмо и/или друга форма - от една страна едно писмо може би няма да има голям ефект, от друга да блокираме нещо в протест, че не искаме да се блокира София е малко не логично...

2. Конкретни точки, по които протестираме - знаем си ги, ама в едно писмо трябва и да ги формулираме.

3. Инстанции пред които протестираме - тук е малко тънък момент, защото полицията и кмета принципно бяха против и ги притиснаха.

4. Понеже винаги съм бил против обикновеното мрънкане, предлагам да изготвим и предложение за принципна схема на действие при такива събития.

5. Да се привлекат ли още хора или ще бъде само на този форум.

Ако някой има да добави нещо. След като уточним точките предлагам да пуснем отделна тема, в която да ги запълним със съдържание и след това да действаме.

Коментар

Ама докато предприемеме нещо конкретно,да не дойде европейското по стрийтбол ,например.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X