Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Я, това нещо не си ли случва в БГ
    Регистрациите са украински и приличат на нашите.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Да, с малко напъване се виждат жовто-блакитните флагчета на номерата. А и буса зад Нивата и Роувъра вляво от Нивата са с регистрация АА (аз такава у нас не съм виждал)
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

С две думи, намери си майстора .
        Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          ...На следващото видео карах с около 65 км/ч. Т.е. въпросният състезател кара с повече от 80 км/ч (има знак за ограничение 70 км/ч)...
          Това с което измерваш скоростта, кога за последно е минавало проверка или калибрация в метрологията?
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не. Табели за Одеса в БГ май няма(на 1.10мин от началото на видеото горе в дясно табелата).

Коментар

Убавци както се казва.Автомобилите са с регистрация в Украйна включително и Нивата.Въпроса ми е за тези камери в МПС.Толкова много клипове има от страните от О.З. СССР. Задължителни ли са за всички участници в движението.Има ли някой инфо по този въпрос.С оглед на стойността на една такава свястна камера ми се струва голяма инвестиция за средния Иванушка.

Коментар

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
                Убавци както се казва.Автомобилите са с регистрация в Украйна включително и Нивата.Въпроса ми е за тези камери в МПС.Толкова много клипове има от страните от О.З. СССР. Задължителни ли са за всички участници в движението.Има ли някой инфо по този въпрос.С оглед на стойността на една такава свястна камера ми се струва голяма инвестиция за средния Иванушка.
                До колкото знам, не са задължително, а са най-често подарявания подарък за рожден ден. Това инфо от приятелче дето живее и работи в Русия. От клиповете става ясно, че повечето карат като загубени и малко или много трябват като доказателство при евентуален проблем..

Коментар

Чисто и просто ги признават в съда. Или поне повечето от тях. Ама при нас /при вас де/ няма как да стане- много компромати ще се навъдят...
                  Последно редактирано от NIKSD; 15-02-13, 16:56. Причина: Нас/вас ... Обърках континента
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

За Иванушки тези цени не са голяма инвестиция - http://www.svyaznoy.ru/catalog/audiovideo/7704, ама понякога спасяват от много поголеми плащания.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                      За Иванушки тези цени не са голяма инвестиция - http://www.svyaznoy.ru/catalog/audiovideo/7704, ама понякога спасяват от много поголеми плащания.
                      Като нещо от този вид:

Коментар

Цените са по-ниски от тук, а се изплащат след първия нередовен катаджия. Застрахователите също дават отстъпки, ако караш с такова нещо, а и не оспорват записи като трябва да плащат.
                        Странична полза от корупцията в Русия - има огромно количество качествени записи на метеорита от днес

Коментар

Да добавя че средната заплата за минала година в Русия е 26 489 рубли.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Странична полза ... - има огромно количество качествени записи на метеорита от днес

Коментар

Бива.

На това му се вика crowdsourcing и по принцип е работеща схема навсякъде по света. Но за записи на метеорит или друго природно явление - Русия е мястото.

Коментар

........
                                Язък, че кара Нива... Нещо в боя го няма....
                                Иначе и аз в началото помислих, че е Българска Нивата, викам 'тва е нещо монтажче, никакъв бой не си спретнаха
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X