Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Антропология.
    Позволите не согласиться. Тояга му е майката - бърза, болезнена и най-важното - неизбежна. Даже и по-радикални идеи имам, ама вече два пъти ме триха, на третия път може и да захапя банана

Наскоро си джугахме с един клиент. Вика - у Ойропата нафтата е по-качествена от нашта. Шо бе ? Ми разхода ми пада с Х на сто. Бафмааму - неоспорим довод, оня кара кола колко заплатата ми от тук до пенсия, бордови компутри, туй-онуй. Па се сетих - викам, мой, ти у Ойропата ограниченията за скоростта спазваш ли ги (шото знам с колко кара в мамковината). Оня вика - ми да, да не съм луд. Шо бе, мой ? Ми шото нема начин да не те фанат, и бъркат дълбоко (па оня не е баш на социални помощи, иф ю кеч май дрифт).

QED
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Imagine there's no countries
      It isn't hard to do
      Nothing to kill or die for

Страхът от липсата на регулатор е разбираем, но самия страх е най-страшен.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не е QED щото неизбежността на наказанието и строгостта му са различни неща.
        А както казва моя приятел Карл М. - And besides, there is history — there is such a thing as statistics — which prove with the most complete evidence that since Cain the world has neither been intimidated nor ameliorated by punishment. Quite the contrary.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

.....
          Баце Джон е пич, ама не сФанах връзката.

За регулатора - щи цитирам строфа от друга песен:

Don't wanna be rude, but I have to

P.S. Ако си забелязал - наблегнал съм на неизбежността на санкцията. Бързото и болезненото са безплатни бонуси. За ускореното възприемане на матряла.
          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Imagine there's no countries
            It isn't hard to do
            Nothing to kill or die for

Страхът от липсата на регулатор е разбираем, но самия страх е най-страшен.
            Някога и аз имах анархистични уклони, ама това докато не проумях колко двулични са хората. Та ако не убиваш или умираш заради държавата, ще го правиш заради дома, колата, семейството си или заради туршията в мазето ако щеш, образно казано
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Относително си прав. Ама регулатора не променя нещата.

Коментар

Относително си прав. Ама регулатора не променя нещата.
                Променя ги. Ако допуснем, че регулаторът е враг на народа, то той е дефиниран и ясно различим и борбата с него е относително лесна. Ако го няма, тогава всеки ще има много врагове под различна форма и с всеки ще трябва да се бори с различни методи. Което ще е значително по трудно....
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

... А както казва моя приятел Карл М. - And besides, there is history — there is such a thing as statistics — which prove with the most complete evidence that since Cain the world has neither been intimidated nor ameliorated by punishment. Quite the contrary.
                  "Кучето скача според тоягата". Народна поговорка ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    "Кучето скача според тоягата". Народна поговорка ...
                    Да, ама имам чувството, че тоягата са я дали не на дресьора, а на някой луд, който я ползва за да краде с нея петалите от терасите на хората...
                    Май настана време за 'реорганизация' на полицията и КАТ по грузински модел - всички вън, и два месеца без полиция докато вървят конкурси за цялата структура от горе до постовия
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                      Да, ама имам чувството, че тоягата са я дали не на дресьора, а на някой луд, който я ползва за да краде с нея петалите от терасите на хората...
                      Май настана време за 'реорганизация' на полицията и КАТ по грузински модел - всички вън, и два месеца без полиция докато вървят конкурси за цялата структура от горе до постовия
                      Да, ама "антропология"... Още от татово време напъните и огромното количество желаещи да работят в полициятаи по-специално в КАТ е мотивиран преимуществено с планове да се получават рушвети. Сигурно трябва да се даде контролът по пътищата на концесия на фирма като "Blackwater" / "Greystone" Но-о-о, печалният опит с "Краун Ейджънтс" на митниците показва, че и този идеЙ няма да реши проблемите. Не знам каква е целта на заповед Із- 1387/ 23.07.2013 г. на Министъра на МВР, за неосъществяване на прием в Академията на МВР за академичната 2014/2015 година, приказват, че Вучков щял да я отмени, но...
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

1. Пекан таксиджия. Как майсторски се промъква в граЦкия трафик, нали ?

2. Как тЕрикатски да увеличим пропускливостта на едно кръстовище. Тъй де, борба със задръстванията си требе:

3. Най-печени в борбата със задръстванията и увеличаване пропускливостта на кръстовищата са професионалистите от граЦкия транспорт (от 1,58 м.):

Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 17-12-14, 11:49.
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

На последното клипче, че и на второто де, лентите за ляв са си две, друг е въпросът, че най-лявата никой не я ползва, та се налага през островчето.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не разбирам какъв е проблема "да се увеличи пропускливостта" на малоумно направени кръстовища - проЗД пример, който и преди съм давал - на Орлов Мост като се идва откъм стадиона има 3 платна - 1. Направо и наляво, 2. Направо 3. Десен завой... Какъв е проблема да се направи 2 платна за десен и лявото да остане и за направо??? Ама НЕ! Километрични колони всеки ден последните 30 години /поне откакто аз бях ученик в 7-мо у-ще/...
                            Естествено, че ако съм първа кола на това кръстовище, ще завия надясно от средното платно и не се смятам за нарушител...!!!

За да има смисъл от темата, качвайте клипчета на ИСТИНСКИ опасни "изпълнения", а не Х спрял пред гаража на У /Семейна драма!/... Наистина е досадно, ако имаш гараж в кофти за паркиране район, но едва ли от това ти зависи живота!
                            Относно паркирането, мога споделя опит от Тайван и то отпреди 15г - застава на моста на кръстовището един полицай с фотоапарат с голям обектив и цък-цък!, заснема всички неправилно паркирали чак до следващото кръстовище... След седмица си получават "картичките"... Паяците се ползват само на места, където наистина са проблем спрелите коли...

Снощи на 50м пред мен един тарикат изпревари с мръсна газ кола, спряла на пешеходна пътека на ул. Жолио Кюри /наблизо има и у-ще, но не достатъчно близо за да сложат сп. полицай/... Жалко, че нямаше как да го снимам... Такива неща трябва да се снимат, а не "битовизми"...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Не разбирам какъв е проблема "да се увеличи пропускливостта" на малоумно направени кръстовища - проЗД пример, който и преди съм давал - на Орлов Мост като се идва откъм стадиона има 3 платна - 1. Направо и наляво, 2. Направо 3. Десен завой... Какъв е проблема да се направи 2 платна за десен и лявото да остане и за направо??? Ама НЕ! Километрични колони всеки ден последните 30 години...
                              То, понеже на някой му щуква ей така кое как да стане са ни на такова дередже пътищата и организацията по тях. Как разбра, че няма пак да става колона, само че за направо и наляво?

Коментар

Не разбирам какъв е проблема "да се увеличи пропускливостта" на малоумно направени кръстовища - проЗД пример, който и преди съм давал - на Орлов Мост като се идва откъм стадиона има 3 платна - 1. Направо и наляво, 2. Направо 3. Десен завой... Какъв е проблема да се направи 2 платна за десен и лявото да остане и за направо??? Ама НЕ! Километрични колони всеки ден последните 30 години /поне откакто аз бях ученик в 7-мо у-ще/...
                                Естествено, че ако съм първа кола на това кръстовище, ще завия надясно от средното платно и не се смятам за нарушител...!!!
                                Естествено, ти си съобразителен и си пич, балъците да се редят на правилната лента, за теб не важат таквиз дреболиЙ, а пък като не пуска едновременно светофара за надясно и за направо, к`во прайш: променяш си маршрута и се набиваш в още по-голямото задръстване след кръстовището или почваш да се ръгаш да се включиш в лентата за надясно ? Или целенасочено се помотваш в средната лента, за да те хване червеното, та да бъдеш прЪви за надясно ? Нещо като този цитиран по-горе в тази тема или като този (не първия, който прави забранен десен завой и предвидливо задръства лентата, за да не го удари трамвая, а следващия - на "Пирогов"):

За да има смисъл от темата, качвайте клипчета на ИСТИНСКИ опасни "изпълнения", а не Х спрял пред гаража на У /Семейна драма!/... Наистина е досадно, ако имаш гараж в кофти за паркиране район, но едва ли от това ти зависи живота!
                                ...
                                Снощи на 50м пред мен един тарикат изпревари с мръсна газ кола, спряла на пешеходна пътека на ул. Жолио Кюри /наблизо има и у-ще, но не достатъчно близо за да сложат сп. полицай/... Жалко, че нямаше как да го снимам... Такива неща трябва да се снимат, а не "битовизми"...
                                Разбирм желанието ти да има клипове на разпилян мозък и черва, разхвърчани ламарини и експлодиращи автомобили като по руските клипчета от видеорегистратори, но не го споделям. То така се стига до такива изпълнение: що да не завия тука, като има такива малоумни обозначения на лентите, що да спирам на всеки 10 метра като са нацвъкали толкова начесто пешеходни пътеки, що па да чекам да светне зелено като нема никой... Трябва прочее да се радваме, че не гледаме неща тип “russian road rage” всеки ден у нас и няма какво да „изложим” тука.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X