Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Гагич, На теб и бай Ганя би завидял на безпардонното дебелоочие, аборигенизма във възприятето ти за правдата, но това са неща, които отдавна вече не са предмет на промяна у теб.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Е, па я съм си илюмЕнат (осветлен и просветен) отсекъде, виж как познах и без да знам.
      Не че нещо, ама се пише ельоменат
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Просветени, посветени, като ланшните хуландци(HU) с жигули по морето
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Е, па я съм си илюмЕнат (осветлен и просветен) отсекъде, виж как познах и без да знам.
          Мноо ясно.
          Нали си сЕкакав, нАчи си и илюмЕнат.

ИлюмЕнат, ельоменат, абе я се рАзберете !

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Не че нещо, ама се пише ельоменат

Па ти не си поволявай да апострофираш Гагич, че не си му на цилиндрите !
          ... а си и нафтаджия.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Такива неща се случват постоянно и аз лично предпочитам да не ги изпреварвам.
            Последния път преди 2 седмици на баира преди Београд (идвайки от България).
            Все още нямам видео регистратор , но там вече 3 пъти са ме засичали някакви типчета в завоя.
            Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
            Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
            Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
              Гагич, На теб и бай Ганя би завидял на безпардонното дебелоочие, аборигенизма във възприятето ти за правдата, но това са неща, които отдавна вече не са предмет на промяна у теб.
              Като ти изтече бана обмисли възможността форума да не е място където да влизаш единствено за да се заяждаш с едни и същи хора. Минава само докато се преодолее хребета на модераторския мързел.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                .......та с малко повечко газ щеше още по-бързо да се излезе от ситуацията. .
                ,,,,,,,в която изобщо не трябваше да влиза! И какво правим ако имаше мотор насреща в неговата си лява лента?

А да не говорим колко пъти после колата на оплакващия се смени лентите за само 300-400 метра,и то без абсолютно никаква приччина?

Почвам да се моля на тоя отгоре,ако ще да го срещам този някъде на пътя да съм с поне Камаз!
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Тоя при Микре беше с автобус по- тежък от Камаза, майстор професионалист, но това не му попречи да затрие сума народ. Автобусът един път ошари лентите, ма достойно за клип.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

В случая не виждам защо толкова се обсъжда случката - предполагам на всеки му се е случвало хиляди пъти...
                    По различни причини - от внезапно излязъл на пътя човек, през препятствие, и достигайки до обикновения келешлък...
                    Т.е. винаги трябва да сме готови за подобна маневра, и съответно да имаме 'резервен вариант' за реакция...
                    Относно конкретната случка - ама не било безопасно изпреварването и т.н. - предполагам в случая и аз бих действал точно така: автобуса тръгва, аз набивам спирачки да го пропусна пред мен докато видя каква е причината за маневрата и какви са му намеренията....
                    В следващия момент виждам, че навярно просто изтърва завоя поради несъобразена скорост, но пък ми се открива свободна права, на която с нарушение на правилата, но безопасно (заради моментна липса на насрещен трафик) мога да изпреваря автобуса.... Дали ще наруша правилата или ще изчакам автобуса да се прибере - това вече е въпрос на личен избор... И въпреки, че общо взето нарушавам правилата доста рядко, навярно бих го изпреварил, защото виждам, че водача не е сигурен, а аз имам голям резерв от мощност и темпо (т.е. няма смисъл да изоставам на голяма дистанция като алтернатива)...
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Небрежно.
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Гагич, отлага ти се боулинга с пешоходците.
                        Дупетатите миналата седмица пак те прецакаха, ше треа да спираш.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          Гагич, отлага ти се боулинга с пешоходците.
                          Дупетатите миналата седмица пак те прецакаха, ше треа да спираш.
                          ОбъркАл си се нещо (както обикновено). Ако ти практикуваш боулинг с пешеходци, аз не съм като теб и този вАпрос изобщо не ме вАлнува. Нали имаш претенциЙ да знаЙш ингилизки:
                          Първоначално публикуван от Oliver Wendell Holmes
                          The prophecies of what the courts will do in fact, and nothing more pretentious, are what I mean by the law
                          Та, какво са приели, правейки си предизборна агитация, някакви дупетати, няма значение. СъдиЙте ще му намерят цаката да не го прилагат
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                            ...
                            Кой съм возил все голем човек е станал.Примерно №2.
                            Това последното е само за просветени.
                            Сега ти виждам поста.
                            Ако №2 е живял в бл. №3, докато си го возил (а май още живее там), да го беше утрепал Овреме, та да спестиш няколко години назадък за обикновените хора.

Коментар

Ето тук шофьора на едно наточено Ауди много се бе разсеял...
                              Бе ме изпреварил около 200км преди тази случка в завой без видимост (но с огромна разлика в скоростите)...
                              Не знам колко време бе събирал опашката зад себе си, но като чу клаксона като че ли четеше някакви папки/документи?!!!
                              В интерес на истината - се извини...
                              След 2 км виждате отново с каква разлика в скоростите ме изпревари (явно бе 4.2тди), и то при условие, че аз (като-че ли) се движих над ограниченията 90км/ч..
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

вчера към 17.30ч на бул. Кл. Охридски, светофара пред Техн. университет един дивак с БМВ 3-ка мина с бясна скорост на червено изпреварвайки колоната в насрещното! Като се има предвид колко хора пресичат там, яд ме е, че нямам камера... Тоя беше не за глоба, а за разстрел!!!
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X