Това е май добра илюстрация на понятието "несъобразена скорост"
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Куриозни снимки и филмчета на нарушители
Свий
X
-
-
Тоя със светлата кола, дето остана до мантинелата последна, въобще не бутна спирачки, директно се натресе.
-
На тоя със светлата кола може и да не му работят изобщо задните светлини, защото аз и габарити не виждам. На такива екземпляри се нагледах докато чаках за последния ГТП, че неколкократно ми се изправи рядката косица, при мисълта, че тия цветомузики се движат в интензивно софийско градско
(((((((
-
-
Винаги карам на ръба на ограниченията (+/- 4-5км) и обикновено никой не остава зад мен, еле пък ако платното е многолентово като това на околовръстното. На тоя надлез над боянското шосе, наистина съм виждал скреж по платното зимно време. Лошото е, че едно време И ТОВА се разглеждаше по време на курсовете а сега не могат да тръгнат с личната си кола след 40 часа "кормуване"

Който кара по вакарелските виадукти по това годишно време, още по-добре трябва да ги знае тия работи
.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Ако снималия филмчето е бил с аварийни, считай кви са тия де го задминават с такива скорости...
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
- Харесвани 1
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение... Който кара по вакарелските виадукти по това годишно време, още по-добре трябва да ги знае тия работи
.
Слава Богу, тази събота вечер в обилния снеговалеж наоколо бяха по-разумни и масово върнаха газта. Е, имаше и някои изключения, които се пънеха да изпреварват през девствено побелялата лява лента, но нещо бързо им минаваше мерака да карат в нея.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Откак има мост там, има и знаци със снежинки и ограничение до 70км, ма кой ти гледа за такива дребни подробности. Раздават го малко като на ВладаяПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Слава Богу, тази събота вечер в обилния снеговалеж наоколо бяха по-разумни и масово върнаха газта. Е, имаше и някои изключения, които се пънеха да изпреварват през девствено побелялата лява лента, но нещо бързо им минаваше мерака да карат в нея.

Из "Златния телец"
Коментар
-
има ли лед, нищо освен шипове не помага.... сутринта над моста за Люлин карах с не повече от 40 и добре че нямаше кола в насрещната лента..________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
- Харесвани 1
Коментар
-
Ами има ли лед, караш като по лед. Това много помага. Има ли съмнения, че може да има лед, пак караш като по лед.
-
Факт. Преди 20+ години така се въртях в района на Пасарел. Без каквито и да било екстремни или резки маневри. Само едно леко мръдване на волана беше достатъчно за няколко пируета в насрещното. Добре че нямаше жива душа наоколо.
-
kameno karp, знам ги тези постулати, курсовете съм ги карал 85-та година, когато кжикка от първия път взимаха 20% от курса, а шофирам от 90г................ че даже ги и спазвам. ПТП досега нямам и се надявам да продължавам така.
-
Е, преди 40-тина години и опесъчаването помагаше. Даже Щастливеца и Простор бяха по-лесно достъпни от някои крайни квартали сега.Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеима ли лед, нищо освен шипове не помага.... сутринта над моста за Люлин карах с не повече от 40 и добре че нямаше кола в насрещната лента..

Из "Златния телец"
- Харесвани 1
Коментар
-
Сега трябва групичка нагли адвокати (нагли в добрия смисъл на думата), да заведат един-два колективни иска срещу общината и снегопочистващата фирма за причиняване на ПТП поради груба небрежност
П.П. Само работа за Гагича

Из "Златния телец"
- Харесвани 1
Коментар
-
DBRS най-ги разбира тези работи
Кой е стопанин на пътя, АПИ ли, Общината ли... Има си тема как се съдил за някакво НП за превишена скорост около Казичене и беше събрал от 9 кладенеца вода.
-
Факт е, че споменатият участък е официално част от републиканската пътна мрежа и официално се води извън населено място.
-
Чавдар (V93) коментира
Днес, 12:07
Факт е, че споменатият участък е официално част от републиканската пътна мрежа и официално се води извън населено място.
Не е много ясно - сина ми го бяха изтрескали с отнемане на СУМПС за година заради профучаване със 180 с мотор на същото околомръсно покрай "най-старата камера, бе, тя отдавна не работи?!" при "Шел Бояна"... Чак на Админ. съд му отмениха наказанието, на Районен го потвърдиха. Било в населено място.
-
Пишман оптимизатор. Аз също се наредих зад него да "оптимизирам"
щото на следващото кръстовище завивам наляво и е трудно да се вредиш от други "оптимизатори", някоЙ от коЙто продължават после направо (или вдясно - следващото кръстовище е нещо като Y-образно). Свикнал съм оДавна да не вЕрвам на непуснати мигачи - много народ изобщо не ползва такива, разчитам, че ако съм сА приЙбал да се наредя в лявата лента, а пък в нея чакат някакви за наляво и не са пуснали мигач, в определен момент и на нея ѝ светва зелено заедно със зеленото за направо.
Този, въпреки, че беше първа кола, първо спря на 20 метра от кръстовището, после се примъкна бавно към него. След което... - клипа:
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Питаш АПИ и те си отговарят в срок, кви кладенци, като той е само един - АПИ. дори имаха автоматизация с ел.подписи, гледам обаче са я махнали и карат само на email http://www.api.bg/index.php/bg/elekt...lovodstvoapibg Със смешна антиспам защитаBogoljub Gagic коментира
Днес, 11:59
DBRS най-ги разбира тези работи
Кой е стопанин на пътя, АПИ ли, Общината ли... Има си тема как се съдил за някакво НП за превишена скорост около Казичене и беше събрал от 9 кладенеца вода.

Въпросния участък е най-сложен откъм "установяване на хойбективната истина" може и тако и вако
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Искаш да кажеш, че за по- продуктивно се вменява вина на присъстващия в момента, понеже неразумно е решил, че при положителни температури, мокра настилка и спазвайки наличната сигнализация, влиза и осъмва на ,, Юнак"?Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
Питаш АПИ и те си отговарят в срок, кви кладенци, като той е само един - АПИ. дори имаха автоматизация с ел.подписи, гледам обаче са я махнали и карат само на email http://www.api.bg/index.php/bg/elekt...lovodstvoapibg Със смешна антиспам защита
Въпросния участък е най-сложен откъм "установяване на хойбективната истина" може и тако и вако
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
#4169.3
Самодържец коментира
06-01-21, 21:26
Ба, по родопите. Аз така карам и в столицата
По столицата може, там гледам да не стъпвам. Ама дефилето нема-нема и току го затворят заради разчистване мощите на някой такъв британски жентлемен
[And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Аз па ти бех посветил един клип в "алтернативния" вариант на форумЪт, ма ти там не рАчи да влезнеш:Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеСлучайно попаднах
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Така си мислиш, гледах го там, преди доста време, ама не рАчих да пиша, че май трябваше регистрация.
Сега гледам те това пътуване в Индия- https://youtu.be/Pnl7Lrn6nrg
Ти описа преди време, че е цигания, ама тука от клипа направо счупиха всичките ми представи. Магистрали, пресичат хора, движение, автопарк...абе, всичко...
ПП: А теснотията от твоя клип не е страшна, като минаваш често по тия места, и знаеш къде и как... И при мен има в някое и друго градче/селце, разни такива места, но се свиква.
Мой приятел работи в градския транспорт на най-големия град в района - Констанц на Бодензее (там където Ян Хус на кладата, Вселенски църковен събор и пр. ), и там има повечко тесни места със старинна архитектура, та те имат и радиостанции по автобусите, и знаят кога и къде да се свързват с колегите преди тесните места по маршрутите, за да не се заклещят някъде.Последно редактирано от cecoa1; 25-02-21, 11:39.
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеАз па ти бех посветил един клип в "алтернативния" вариант на форумЪт, ма ти там не рАчи да влезнеш:
За сурат-тефтерЪ ли говориш ?
-
-
За неработещото вече https://v2.offroad-bulgaria.com/Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар