Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пешеходни пътеки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пешеходни пътеки

Ще вдигнат почти всички пешеходни пътеки с 8-10 см над нивото на пътя. "Обещават" средната скорост да падне с 10-15%. (в София)
    Поредната глупост! И сега движението е безобразно, а после...Не ми се мисли. Къде-къде по-лесно могат да забранят автомобилите.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4706011
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

От: Пешеходни пътеки

Пешеходни пътеки има на най безумни места,примерно на Раковска преди Московска баш на байра,спираш да мине някой и няма тръгване еле па зимата.
    Отделно пък от там на там до Графа са през 15м и после нямало да има трафик.
    Това за мен е пълно безумие.
    Кия Спортидж 2000тди
    Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Като начало не всички пешеходни пътеки ще се повдигат. Казаха, че на първо време на места които са рискови, и е имало инциденти.
      Аз не виждал нищо лошо в това, е не съм в София, но знам от опит, че трафика е ужасен. Виждате колко инциденти с пешеходци има, по някои квартали се намират разни джигити дето се мислят за безсмъртни, а обикновено има и деца дето играят. Ограничаваща мярка е, но все пак мисля че е по-добре.
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Това по принцип е добра идея ,в по цивилизованите страни е така.НО......
        Това се прави само във вътрешно-кварталните улички ,където по принцип ограничението е 30 км. Там глобите са много жестоки за превишение особено във квартала.
        Там има разделение на типовете улици. Примерно би трябвало Г.М.Димитров е бърз булевард и по него не би трябвало да има никакви пресичащи го пешеходни пътеки. Пресичането на пешеходците по надлези и подлези.

Наште милиционери откриват топлата вода.

Коментар

А кога ще поставят осветление на пътеките? Кога ще направят адекватна сигнализация? Кога ще престанат да рисуват зебри по светофарите?

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
            А кога ще поставят осветление на пътеките? Кога ще направят адекватна сигнализация? Кога ще престанат да рисуват зебри по светофарите?
            и съответната настилка на платното в участъка на пътеките
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Това наистина е по-сериозен проблем. Вечер по неосветените улици и почти липсваща боя на пешеходната пътека, нищо не се вижда-нито знака, нито маркировката. Едва на десетина метра от пешеходната пътека се вижда, че някой спокойно си крачи пред колата. Дори при скорост от 40 км/час има риск или за пешеходеца, или пък някой да ти влезе в багажника. Дори и да ги повдигнат, няма да ги направят по-видими в тъмното.

Коментар

+++1000

всъщност дали има оценка, колко пари трябват за тотално маркиране на всичко по правилата.
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Не се повдигат навсякъде, а само там, където потока от хора е достатъчно голям, или при места с повтарящи се инциденти. Работят перфектно. Повдигнати са с около 6-8 см, спрямо основното ниво на пътя и при 35-40 км/ч подрусва, без да ти удари главата в тавана. Ако ги направят 12-15 см, тогава работата става дебела.
                  LZ1AIV

Коментар

Тия гадни милиционери, сега и последната ни радост ли ще отнемат, да мачкаме Ора по пътеките...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      Тия гадни милиционери, сега и последната ни радост ли ще отнемат, да мачкаме Ора по пътеките...
                      Аз ако не го видя пешеходецот, кво ще му помогне че пътеката била вдигната?
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Като не я видиш няколко пъти, че е вдигната и ще минаваш бавно и без да има пешеходец.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Ти, като не го видиш, ще си носиш последствията.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Малко или много ще ти се убие скоростта преди да го треснеш.

Коментар

Или ще прелетиш над пешеходеца, зависи от скоростта и колко точно е повдигната
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X