Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ех катаджийте гладни.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Ех катаджийте гладни.....

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
    И после те прибират от "Икономическа полиция" за фалшифициране на пари .Настрана това че си дал подкуп. "Нема 'лабаво" както казваше дядо!
    за да ме приберат от икономическа нали трябва някой да рапортува и да се подпише. кво ще напише. лицето ми подаде 20 лв и аз ги взех. в последствие се оказа че са фалшиви. ХАХАХАХАХА нали ще го убият с камъни ако напише такова нещо бе....първо МВР а после пресата. ще му се смеят доста дълго. направо може да си фаща рейса за село.
    единствения недостатък на номера е че няма да те забравят и като те спрат пак, ще те разцепат като варена кокошка...па дори и по устав. а аз в съда ще излезна с тезата, че съм го направил в името на борбата с корупцията и може да мина метър ако си разлабя кесията и си наема грамотен адвокат...Марковкси примерно.
    "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Re: Ех катаджийте гладни.....

Мисля, че отскоро разшириха правомощията на охранителна полиция и имат право да санкционират дребни нарушения без ПТП. Колега, просто не си се усетил, че ако са предприели преследване съобщават по радиото и при теб щеше да има парад от патрулки след5-6 мин. Можеше спокойно да им кажеш да изчакате заедно и другите преследващи те коли..........че да ти стане по-ясно колко много си виновен. Пък като не дойдат такива ти вече можеш да ги питаш кво да ги прайш сега.
      [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X