Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ех катаджийте гладни.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Ех катаджийте гладни.....

еми Hala съгласен съм, че трябва да спре ама няма да стане скоро ...
    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Ами нали това ти казвам,все там висят.На мен при едно от спиранията ми казаха,че "Факултето" е зона със засилено полицейско присъствие.Не могат да те глобят просто защото трябва да ти дадат нещо срещу глобата,а те няма какво да ти дадат.Само да не вземеш да им обясняваш,че не могат да глобяват,защото ще пострадаш.Мълчиш си и им гледаш сеира.Книжката не могат да ти вземат,защото трябва да ти направят акт,т.е. да викат "Пътна" и т.н.(виж по-горния пост).За да те спрат има 2 начина : или със "Стоп" палка или с включени буркани и сирена(евентуално и мегафон).Те избират винаги първия вариант,защото той е идеалния за тях.Полицаят казва :Ти не спря като ти махнах с палката.(той изобщо не ти е махнал).Ти оспорваш.Тогава се включва колегата му("Ти какво бе,лъжци ни ли изкарваш") и ставате 2 на 1.Ако дойде "Пътна",пишат в акта,че едва ли не са те гонили и двамата се подписват срещу теб.Ти не можеш да докажеш,че не са пуснали сирена и буркани.
      Джипът стои на 3 места.Едното срещу складовете на "Магнум"(там рядко,защото пече слънце),второто (любимото) - на черния портал на поделението(там има дебела сянка и удобна отбивка поне за 5 коли) и третото - малко преди светофара(там ловят тези,които завиват надясно на червено).Около бариерата избягват да стоят,за да не се налага да оказват съдействие на някой,на който мангалите са се накатерили по колата(уж да мият стъкла).А бе до гуша са ми дошли-това е вече четвърта година,откакто минавам оттам ежедневно.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Някои плачат, а аз си умрях от смях преди два дни - връщаме се от София с джипа един собственик на дискотека в Пловдив. Влизаме в града и ни спират за превишена скорост. Идва катаджията и казва "Много бързаме, а? Тва е джипа на Вальо, нали? Абе, той ми беше дал един пропуск за заведението, ама го изгубих. Можеш ли да ми дадеш друг? " Търсихме, ама не намерихме в колата и накрая си тръгнахме без да му дадем нито билет, нито глоба, нито почерпка.
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

Къв е извода:имаш дискотека не плащаш,нямаш плащаш
          Булгаристан то си е казано

Коментар

Първоначално публикуван от jorko Преглед на мнение
            Да , ама има 2 метра да минат пешеходците
            По правилник пешеходците както и автомобилите вървят там където трябва а не там където има място. Другото си е чисто офродаджийство.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение
              Мхм... и настоявах да ми пишат фиш .
              Обаче друго се сетих в последствие... какво би станало ако поради технически проблем съм успял да се довлача до там и не мога да я преместя другаде до отстраняването му, могат ли да ме глобят?
              Правилника или се спазва или не! Като съм сгафил си плащам(глобите разбира се , а не рушвета). Първият въпрос ще е като ти е развалена колата как успя да я качиш на бордюра. Освен това че си спрял на пешеходната пътека, си спрял и на по-малко от 5м от кръстовището. Айде стига съм гледал че току съм открил и други нарушения. Добре че не съм ченге, ще се изкривя от работа! Те затова наще ги мързи да се помръднат и все чакат някъде на пусия под дебелите сенки лятото и на припек през зимата.
              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

На мен ми се е случвало абсолютно същото, само че през ноща карат след мен и ми святкат с фаровете и после ми обясняват че ми пускали буркан и не съм им спрял. Аз им дадох 5лв щото не бях сигурен дали са ми пускали буркан( 100% без сирена) но сега като видя патрулка и я гледам нон стоп после да не си измислят разни неща.

Коментар

една идейка за смелите - правите си цветно фотокопие на 20лв. и си го държите в портфейла за почерпка на органите. те така или иначе не ги пипат докато не си тръгнеш. после като разберат нека се оплачат на...арменския поп
                  "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
                    една идейка за смелите - правите си цветно фотокопие на 20лв. и си го държите в портфейла за почерпка на органите. те така или иначе не ги пипат докато не си тръгнеш. после като разберат нека се оплачат на...арменския поп
                    И после те прибират от "Икономическа полиция" за фалшифициране на пари .Настрана това че си дал подкуп. "Нема 'лабаво" както казваше дядо!
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение

Ето и от мен едно паркиране струващо 20 кинта ... какво да се прави,беше пренаселено вчера в ОМВ-то
                      Бахти полицията ...ако за всичко действаха така експедитивно
                      ами БАШ НА ПЕШЕХОДНАТА ли намери да паркираш?
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

от как бате Бойко измисли тая глупост полицаите да карат постоянно с включени сини лампи, малко трудно е да разбере човек дали ще го спират или не...
                        Тъпня! По закон когато свети "буркана" си длъжен да отбиеш от пътя и да пропуснеш МПС-то на МВР...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ne, kogato sveti burkana i vie sirenata. Samo pri kombinatzia ot dvete. Po zakon.
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            от как бате Бойко измисли тая глупост полицаите да карат постоянно с включени сини лампи, малко трудно е да разбере човек дали ще го спират или не...
                            Тъпня! По закон когато свети "буркана" си длъжен да отбиеш от пътя и да пропуснеш МПС-то на МВР...
                            Тая глупост не я ли измисли сегашния министър?
                            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Да, сегашният мозъчен тръст Петков измисли акция "Респект".

Коментар

Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнение
                                Да, сегашният мозъчен тръст Петков измисли акция "Респект".
                                ТРЪСТ???
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X