Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вадене на закъсала витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вадене на закъсала витара

Верно започнахме да пишем глупости в хубавата тема, някой ако иска да ги изтрие .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Всеки знае, че Фронтерата е Исузо с Опел двигател. И Кольо знае.....
      Когато са я копирали от Исузу, индигото бая ще да се е разместило.
      Не съм виждал Исузу с виещи GMски дифове, куц мотор и с копчета от печка по таблото
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        и с копчета от печка по таблото
        Раховец, Мечта или някоя по-засукана имаш предвид?
        Да знам ако някое се счупи, на кой щанд в "Домашни потреби" да се наредя.

Коментар

Не бе - просто копчетата са супернеудобни - чистачките примерно. Това, че не са на лостче а некъде по таблото.

Коментар

Въпрос на навик, в началото ми бяха странни, сега не ми прави впечатление.
            Като знам какви съветски кочини съм карал с лостче на волана за чистачките, а прозореца все подпрян с отвертка, че ден през ден му пренареждаш въженцето на "манивелата" и пак пада на дъното на вратата, това се ядва.
            То хубаво и ел.стъклата дори да се командват от волана, ама ако ти го свият, оставаш без кола.Няма нужда да ти цапнат цялото возило, взимат ти геврека и после се разбирате срещу колко пак ще е твой.
            Мисля и Амиго/Родео от тази възрастова генерация са така, какво са мислили японците и защо така са го измислили, идея нямам.

Коментар

Брат ми има Родео V6, и ми е неприятно да го карам баш заради тези копчета, особено, ако се налага често да пускаш чистачките. Верно че се свиква, ама...
              За съветските кочини няма какво да говорим - ниваджиите много ме обичат))) Те не обичат да им се казва истината

Коментар

Ей осапмихте темата с тия чистачки
                на Витарата Задната чистачка също е навряна на майка си в ...
                Моята няма и подгряване на огледалата и във влажно време е адски неудобно.
                Дръг въпрос е що не съм изкарал тъпанарското копче на по-удобно място...
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Казах му аз на момчето да си кара с оригиналните капачки ,а не с ръчните хъбове -ма пуста икономия !!!!!
                  Важното е че всичко е минало без проблеми -(http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=86345)
                  0878 943913

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X