Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пръсната гума от дупка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пръсната гума от дупка.

В нашият регион/Силистра/ на КАТ им е забранено да дават протоколи за З.К. дори и при удар с животно.Имах скоро случай,когато ми излезе внезапно на пътя,/доста преди населено място/ куче и не можах да избегна сблъсъка.Съответно,при звънене в З.К./Бул инс/ ми казаха да взема протокол от КАТ.Отивам при дежурния и той ми обясни,че имат заповед да НЕ ИЗДАВАТ такива протоколи.Питам го:"Ами ако не беше куче,а елен?"-същият отговор.
    Е,развиках се в З.К. и ми признаха щетата/броня и подкалник/,ама не е правилно според мен КАТ да не издават протоколи за настъпила щета .
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
      В нашият регион/Силистра/ на КАТ им е забранено да дават протоколи за З.К. дори и при удар с животно.Имах скоро случай,когато ми излезе внезапно на пътя,/доста преди населено място/ куче и не можах да избегна сблъсъка.Съответно,при звънене в З.К./Бул инс/ ми казаха да взема протокол от КАТ.Отивам при дежурния и той ми обясни,че имат заповед да НЕ ИЗДАВАТ такива протоколи.Питам го:"Ами ако не беше куче,а елен?"-същият отговор.
      Е,развиках се в З.К. и ми признаха щетата/броня и подкалник/,ама не е правилно според мен КАТ да не издават протоколи за настъпила щета .
      Елементарно бе, Уотсън. ЗК иска, ако може, КАТ да вършат и тяхната работа (оглед на щети), а ако стане проблем, КАТ да са виновни. Нормално е в такъв случай на КАТ в един момент да им писне.

Коментар

И едните и другите много,много не се напъват да вършат собствената си работа,та камо ли-чужда.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
          И едните и другите много,много не се напъват да вършат собствената си работа,та камо ли-чужда.
          И едните, и другите са взели парите още преди да свършат работа.

Коментар

Пуснах протокол за щета при застрахователите и сега ще чакам да видим какво ще стане !
            Жалко, че ми я писаха 40% овехтяване, гумата си беше супер запазена, дълбочината на грайфера беше 7,2мм. за лека кола мисля, че е добре това.
            LZ1DVB

Коментар

Първоначално публикуван от slav.bg Преглед на мнение
              Пуснах протокол за щета при застрахователите и сега ще чакам да видим какво ще стане !
              Жалко, че ми я писаха 40% овехтяване, гумата си беше супер запазена, дълбочината на грайфера беше 7,2мм. за лека кола мисля, че е добре това.
              Гледам, че не съм споменал, че аз им дадох фактура за гумата. Ако им беше дал и ти, можеше по-добре да ти я сметнат, евентуално може би .

Коментар

До колкото разбрах от условията на застраховката, за гумите не се плаща нищо АКО няма протокол за ПТП ( Армеец ).
                Сега явно трябва да се ходи до кат, но както каза клегата taran, много е вероятно с протокола да ми връчат и акт! Гумата струва към 100-120лв. и е на 2 г. ,но е запазена понеже си имам зимен и летен комплект гуми и не е търакаляна много. Незная дали си струва хабене на време и разправии.

Коментар

Искам да кажа, че гумата ми я платиха и без протокол за ПТП !
                  Така, че колеги не се отказвайте ако имате подобен проблем !
                  Лек ден !
                  73
                  LZ1DVB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X